Mr.fox 18 Ιανουαρίου 2021 #1 Share 18 Ιανουαρίου 2021 Γεια σε όλους τους φίλους του φορουμ θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση εαν γνωριζει κανείς ποια είναι η καλύτερη διατροφή για τα yoyo και Clown loach που εχω. τους δίνω : 3 φορές την βδομάδα κόκκινα σκουληκάκια κατεψυγμένα. 1 φορά την βδομάδα αγγουράκι η κολοκύθι βρασμενο 3 φορές την βδομάδα ταμπλέτες για pleco Επισης αγόρασα κάτι πελετ,και παρακαλω πολυ εαν γνωριζει κανείς εαν κάνει να τις φάνε. Εαν κάποιος έχει να μου προτείνει μια καλή εβδομαδιαία διατροφή για τα ψάρια μου ,και κάποιες βιταμίνες εαν υπάρχουν και τους κανουν καλο,θα του ήμουν ευγνώμων? αυτες είναι οι τροφές που τους δίνω, και τα πελετ που δεν γνωρίζω αν κάνει να φάνε . ευχαριστω πολυ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 18 Ιανουαρίου 2021 Author #2 Share 18 Ιανουαρίου 2021 Επισης εαν κάποιος γνωριζει καμία πολυ ποιοτική τροφή για τα ψάρια μου, να μου πει να την παραγγείλω. ευχαριστω πολυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 18 Ιανουαρίου 2021 #3 Share 18 Ιανουαρίου 2021 Δες λίγο την vitalis για κιχλίδες αν έχετε εκεί. Είναι πολυ καλή τροφή 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 18 Ιανουαρίου 2021 Author #4 Share 18 Ιανουαρίου 2021 πριν 4 λεπτά, το μέλος killerknight έγραψε: Δες λίγο την vitalis για κιχλίδες αν έχετε εκεί. Είναι πολυ καλή τροφή Ευχαριστω πολυ για την γρήγορη απάντηση ? Κάνει για loach η τροφή που μου είπες ? η παραπάνω τροφές που έβαλα είναι καλές για τα loach μου? τα Shrimps Stocks που τους αγόρασα κάνει να τα φάνε? ξερω ότι κάνω παρά πολλές ερωτήσεις μαζί ,παρακαλω συγχωρέστε με☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 18 Ιανουαρίου 2021 Author #5 Share 18 Ιανουαρίου 2021 πριν 6 λεπτά, το μέλος Mr.fox έγραψε: Ευχαριστω πολυ για την γρήγορη απάντηση ? Κάνει για loach η τροφή που μου είπες ? η παραπάνω τροφές που έβαλα είναι καλές για τα loach μου? τα Shrimps Stocks που τους αγόρασα κάνει να τα φάνε? ξερω ότι κάνω παρά πολλές ερωτήσεις μαζί ,παρακαλω συγχωρέστε με☺️ Δυστυχώς από τροφές έχουν μόνο (Tetra,sera, φθηνές) και με λίγο πιο αυξημένη τιμή dr.basler,söll,Oase δεν έχουν άλλες, μόνο online άμα παραγγείλω καμία top εαν έχετε να μου προτείνετε . ευχαριστω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 18 Ιανουαρίου 2021 #6 Share 18 Ιανουαρίου 2021 https://www.vitalisaquatic.uk/tropical-range Δες ποια από αυτές σου ταιριάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 18 Ιανουαρίου 2021 Author #7 Share 18 Ιανουαρίου 2021 Λογικά η catfish. γράφει ότι κάνει και για botia? σε ευχαριστω πολυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 18 Ιανουαρίου 2021 #8 Share 18 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα Βαγγέλη . Πάλι θα σου δώσω λύση με υπερτροφή ..... δες εδώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος