Georgis 14 Ιανουαρίου 2021 #1 Share 14 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψη σας για το εάν θα ταίριαζαν γαρίδες amano & red cherry στην παρακατω ψαροσύνθεση. Έψαξα στο διαδύκτιο αλλά δεν βρήκα κάτι που να με καλύψει , θα την βγάλουν καθαρή ή θα γίνουν μεζές 15x harlequinn rasboras 2x sae 4x apple snails XX clea helena's ο ενδυασμός μου είναι στα sae ( δεν εiναι cae ) διαστάσεις ενυδρείου 121χ44χ55 (240 λίτρα) , φυτεμένο (oxi φουλ) αλλά υπάρχουν οι καβάτζες του ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 14 Ιανουαρίου 2021 #2 Share 14 Ιανουαρίου 2021 (edited) SAE ειναι θεμα με τις μικρες γαριδες. Βγαλε sae και βαλε οτι θελεις μεσα. Χωρις γυαλιά διάβασα - αν ταιζουμε γαριδες... Έγινε επεξεργασία 14 Ιανουαρίου 2021 - natateo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgis 14 Ιανουαρίου 2021 Author #3 Share 14 Ιανουαρίου 2021 πριν 10 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: SAE ειναι θεμα με τις μικρες γαριδες. Εγω προσωπικα ταιζω τις γαριδες, ομως ειναι πολλες. Εχω 7 αμανο και 200 νεοκαριδινα στα 120λ........Αν ειναι λιγες, μπορεις και να μην ταιζεις, οταν ειναι πολλες- θελουν ταισμα. Όλοι οι κάτοικοι έχουν (πρέπει να έχουν) το πιάτο τους για μένα. Αν και οι amano που έχω στα 120λ έχουν θράσος παίρνουν τις ταμπλέτες απ τα corydoras και δρόμοοο Άρα η ιδανικές δοκιμής θα ήταν να έβρισκα μεγαλούτσικες amano (η θεωριτικά ) να μην χωράνε στο στόμα τον sae 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina panoy 15 Ιανουαρίου 2021 #4 Share 15 Ιανουαρίου 2021 (edited) οι καλυτερεσ για το ενυδρειο σου ειναι οι bamboo shrimp amano μετα blu bee shrimp red tiger ειδηκα οι bamboo shrimp δεν θα χωρανε στο στομα των sea Έγινε επεξεργασία 15 Ιανουαρίου 2021 - xristina panoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 15 Ιανουαρίου 2021 #5 Share 15 Ιανουαρίου 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος xristina panoy έγραψε: οι καλυτερεσ για το ενυδρειο σου ειναι οι bamboo shrimp amano μετα blu bee shrimp red tiger ειδηκα οι bamboo shrimp δεν θα χωρανε στο στομα των sea Εχεις κρατησει ολα αυτα; ή καπου το διάβασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina panoy 25 Ιανουαρίου 2021 #6 Share 25 Ιανουαρίου 2021 οχι ολλα τωρα μονο amano και red cherry εχω παλιοτερα ειχα ολλα τα παραπανω ειδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgis 26 Ιανουαρίου 2021 Author #7 Share 26 Ιανουαρίου 2021 Ενημέρωση Πήρα 3 amano πριν περασμένη Τρίτη και όλα καλά με τα sae , δεν ασχολείται κανείς με κανέναν , χθές μάλιστα είχαν αράξει δίπλα δίπλα στο driftwood, μέσα στη βδομάδα θα βάλω άλλες 10 για είναι πιο σωστή η αποικία 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 26 Ιανουαρίου 2021 #8 Share 26 Ιανουαρίου 2021 Βγαλε και καμια φωτογραφια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgis 26 Ιανουαρίου 2021 Author #9 Share 26 Ιανουαρίου 2021 το σκοπό σύντομα μάλιστα ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgis 26 Ιανουαρίου 2021 Author #10 Share 26 Ιανουαρίου 2021 πριν 40 λεπτά, το μέλος Georgis έγραψε: το σκοπό σύντομα μάλιστα ! * έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος