DIMITRIOS 15 Ιανουαρίου 2021 #76 Share 15 Ιανουαρίου 2021 στο τελος βλέπω και τα δυο ενυδρεία να γίνονται Αφρική......? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 15 Ιανουαρίου 2021 #77 Share 15 Ιανουαρίου 2021 πριν 38 λεπτά, το μέλος corto maltese έγραψε: Σταθη καλησπερα, απο οτι φαινεται θα το κανει Μαλαουι αλλα θα προτεινω να ριξει και μια ματια στον παρακατω συνδιασμο...σε 2 μετρα ενυδρειο καλα θα ηταν, τι λες? Αν το κανεις 2μετρο το Αφρικανικο, δες και τον παρακατω συνδιασμο με 3(τρια) είδη απο Τανγκανικα πριν παρεις τελικη αποφαση....... Frontosa Zaire Blue N. Leleupi Altolamprologus Calvus Πολύ δυνατός συνδιασμός Άρη! Προσωπικά εγώ ξέρεις τι ενυδρείο ήθελα να δω, γιατί και Ελβετία έχει πρόσβαση σε πολλα είδη. Οτι και να το κάνει πάντως, αν γίνει σωστά θα χαιρόμαστε να το βλέπουμε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 15 Ιανουαρίου 2021 #78 Share 15 Ιανουαρίου 2021 πριν 33 λεπτά, το μέλος DIMITRIOS έγραψε: στο τελος βλέπω και τα δυο ενυδρεία να γίνονται Αφρική......? Το σωστό ενυδρείο... Το σοσιαλιστ.... Εεεε το χομπιστικο ήθελα να πω!! ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 15 Ιανουαρίου 2021 #79 Share 15 Ιανουαρίου 2021 πριν 4 λεπτά, το μέλος adlib έγραψε: Το σωστό ενυδρείο... Το σοσιαλιστ.... Εεεε το χομπιστικο ήθελα να πω!! ??? Αλίμονο,το αφρικανοχομπι κυρίως? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 15 Ιανουαρίου 2021 Author #80 Share 15 Ιανουαρίου 2021 πριν 52 λεπτά, το μέλος corto maltese έγραψε: Σταθη καλησπερα, απο οτι φαινεται θα το κανει Μαλαουι αλλα θα προτεινω να ριξει και μια ματια στον παρακατω συνδιασμο...σε 2 μετρα ενυδρειο καλα θα ηταν, τι λες? Αν το κανεις 2μετρο το Αφρικανικο, δες και τον παρακατω συνδιασμο με 3(τρια) είδη απο Τανγκανικα πριν παρεις τελικη αποφαση....... Frontosa Zaire Blue N. Leleupi Altolamprologus Calvus Η αλήθεια είναι ότι όλα είναι πολυ ομορφα? θα στηθεί το ενυδρείο και τα ψάρια θα μπουνε στο τέλος. εχουμε χρόνο ακόμα. το ενυδρείο τελικά μάλλον θα είναι διαστάσεις 200μακρος 60 ύψος και 50 η 60 βάθος (να πω την αλήθεια θα ήθελα 200χ 80χ80 αλλά πολυ ακριβότερο και πολυ πιο βαρύ,που είναι και το μεγαλύτερο μου πρόβλημα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 15 Ιανουαρίου 2021 Author #81 Share 15 Ιανουαρίου 2021 πριν 16 λεπτά, το μέλος adlib έγραψε: Πολύ δυνατός συνδιασμός Άρη! Προσωπικά εγώ ξέρεις τι ενυδρείο ήθελα να δω, γιατί και Ελβετία έχει πρόσβαση σε πολλα είδη. Οτι και να το κάνει πάντως, αν γίνει σωστά θα χαιρόμαστε να το βλέπουμε! Για ρίξε καμία ιδέα γιατί αυτό που λες για Ελβετία ότι εχω πιο πολλές δυνατότητες να κάνω κάτι διαφορετικό με ενδιαφέρει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 15 Ιανουαρίου 2021 #82 Share 15 Ιανουαρίου 2021 πριν 13 λεπτά, το μέλος Mr.fox έγραψε: Για ρίξε καμία ιδέα γιατί αυτό που λες για Ελβετία ότι εχω πιο πολλές δυνατότητες να κάνω κάτι διαφορετικό με ενδιαφέρει ? Στην Ευρωπη κυριως κεντρική και βόρεια το χόμπι του ενυδρείου είναι πολύ πιο εξελιγμένο,μιας και άσχοληθηκαν με τον κόσμου του ενυδρειου πολλά χρόνια πιο πριν,έχουν μεγαλύτερη αγορά,πολύ πιο ευκολη πρόσβαση μεταξύ τους,πολλές ΄φαρμες με ποιοτικά καλύτερα και πιο σπάνια ψάρια απο αυτα που έρχονται εδώ συνήθως. Πολυ σημαντικό οτι έχουν διεξάγει αμέτρητες επιστημονικές αποστολές ανα τον κοσμο σε λίμνες και ποτάμια. Δεν ξέρω σε ποιο σημειο ακριβώς της Ελβετιας βρίσκεσαι,η Γερμανια που ειναι δίπλα εχει πολλές δυνατοτητες 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 15 Ιανουαρίου 2021 #83 Share 15 Ιανουαρίου 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος Mr.fox έγραψε: Για ρίξε καμία ιδέα γιατί αυτό που λες για Ελβετία ότι εχω πιο πολλές δυνατότητες να κάνω κάτι διαφορετικό με ενδιαφέρει ? πριν 51 λεπτά, το μέλος DIMITRIOS έγραψε: Στην Ευρωπη κυριως κεντρική και βόρεια το χόμπι του ενυδρείου είναι πολύ πιο εξελιγμένο,μιας και άσχοληθηκαν με τον κόσμου του ενυδρειου πολλά χρόνια πιο πριν,έχουν μεγαλύτερη αγορά,πολύ πιο ευκολη πρόσβαση μεταξύ τους,πολλές ΄φαρμες με ποιοτικά καλύτερα και πιο σπάνια ψάρια απο αυτα που έρχονται εδώ συνήθως. Πολυ σημαντικό οτι έχουν διεξάγει αμέτρητες επιστημονικές αποστολές ανα τον κοσμο σε λίμνες και ποτάμια. Δεν ξέρω σε ποιο σημειο ακριβώς της Ελβετιας βρίσκεσαι,η Γερμανια που ειναι δίπλα εχει πολλές δυνατοτητες Με κάλυψε πλήρως ο Δημήτριος. Εγώ είμαι φαν των Τροφεους και ένα από τα ενυδρεία μου είναι παρόμοιων διαστάσεων. Ρίξε μια ματιά στα θέματα μου να πάρεις καμιά ιδέα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 15 Ιανουαρίου 2021 Author #84 Share 15 Ιανουαρίου 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος DIMITRIOS έγραψε: Στην Ευρωπη κυριως κεντρική και βόρεια το χόμπι του ενυδρείου είναι πολύ πιο εξελιγμένο,μιας και άσχοληθηκαν με τον κόσμου του ενυδρειου πολλά χρόνια πιο πριν,έχουν μεγαλύτερη αγορά,πολύ πιο ευκολη πρόσβαση μεταξύ τους,πολλές ΄φαρμες με ποιοτικά καλύτερα και πιο σπάνια ψάρια απο αυτα που έρχονται εδώ συνήθως. Πολυ σημαντικό οτι έχουν διεξάγει αμέτρητες επιστημονικές αποστολές ανα τον κοσμο σε λίμνες και ποτάμια. Δεν ξέρω σε ποιο σημειο ακριβώς της Ελβετιας βρίσκεσαι,η Γερμανια που ειναι δίπλα εχει πολλές δυνατοτητες Είμαι στο Basel,σύνορα με Γερμανία ,τα σύνορα είναι 2 λεπτα από το σπίτι μου. απο Γερμανία ψωνίζω τα πάντα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 16 Ιανουαρίου 2021 Author #85 Share 16 Ιανουαρίου 2021 @adlib @marinos @corto maltese @DIMITRIOS βρήκα δυο eheim Classic 1500 σε καλή τιμή. Τι λέτε κάνουν? Τι άλλο θα χρειαστώ ? για να τα συγκεντρώνω σιγά σιγα? από λάμπα εχω μια Giessmann 1,80 μέτρα και εαν θυμαμε σωστά έχει 2 η 4 t5 λάμπες (απουσιάζουν ,πρέπει να αγοράσω ) και 3 η 4 hqi αν θυμαμε σωστά , Θα κοιτάξω μετά μόλις πάω στο υπόγειο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 16 Ιανουαρίου 2021 Author #86 Share 16 Ιανουαρίου 2021 πριν 1 λεπτό, το μέλος Mr.fox έγραψε: @adlib @marinos @corto maltese @DIMITRIOS βρήκα δυο eheim Classic 1500 σε καλή τιμή. Τι λέτε κάνουν? Τι άλλο θα χρειαστώ ? για να τα συγκεντρώνω σιγά σιγα? από λάμπα εχω μια Giessmann 1,80 μέτρα και εαν θυμαμε σωστά έχει 2 η 4 t5 λάμπες (απουσιάζουν ,πρέπει να αγοράσω ) και 3 η 4 hqi αν θυμαμε σωστά , Θα κοιτάξω μετά μόλις πάω στο υπόγειο. Η λάμπα είναι παλιό μοντέλο ,δεν είναι led καλημέρα σε όλους ξέχασα να πω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 16 Ιανουαρίου 2021 #87 Share 16 Ιανουαρίου 2021 Τα eheim 1500 xl είναι εξαιρετικά φίλτρα και θα είναιοαχαρα για το ενυδρείο σου τα δύο. Αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση. Σε τι τιμη τα βρήκες? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 16 Ιανουαρίου 2021 #88 Share 16 Ιανουαρίου 2021 πριν 14 λεπτά, το μέλος Mr.fox έγραψε: @adlib @marinos @corto maltese @DIMITRIOS βρήκα δυο eheim Classic 1500 σε καλή τιμή. Τι λέτε κάνουν? Τι άλλο θα χρειαστώ ? για να τα συγκεντρώνω σιγά σιγα? από λάμπα εχω μια Giessmann 1,80 μέτρα και εαν θυμαμε σωστά έχει 2 η 4 t5 λάμπες (απουσιάζουν ,πρέπει να αγοράσω ) και 3 η 4 hqi αν θυμαμε σωστά , Θα κοιτάξω μετά μόλις πάω στο υπόγειο. Καλημέρα και από εμενα . (γράψε και το όνομα σου) Από μένα είναι υπέρ αρκετά με τις αντλίες να αποδίδουν 4800 λίτρα ανά ώρα και 36 λίτρα για υλικά πιστεύω ότι θα είσαι πάρα πολύ καλά . Απο λάμπα μην σε αγχώνει στην Αφρική δεν υπάρχουν απαιτήσεις . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 16 Ιανουαρίου 2021 #89 Share 16 Ιανουαρίου 2021 Kαλησπέρα,όσα είπε ο Μαρίνος καλύπτουν και εμενα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 16 Ιανουαρίου 2021 Author #90 Share 16 Ιανουαρίου 2021 πριν 32 λεπτά, το μέλος marinos έγραψε: Καλημέρα και από εμενα . (γράψε και το όνομα σου) Από μένα είναι υπέρ αρκετά με τις αντλίες να αποδίδουν 4800 λίτρα ανά ώρα και 36 λίτρα για υλικά πιστεύω ότι θα είσαι πάρα πολύ καλά . Απο λάμπα μην σε αγχώνει στην Αφρική δεν υπάρχουν απαιτήσεις . Ούπς δίκιο έχεις ? Βαγγέλης τελικα η λάμπα είναι 2χ Τ5 και 3χ hqi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 16 Ιανουαρίου 2021 Author #91 Share 16 Ιανουαρίου 2021 πριν 36 λεπτά, το μέλος killerknight έγραψε: Τα eheim 1500 xl είναι εξαιρετικά φίλτρα και θα είναιοαχαρα για το ενυδρείο σου τα δύο. Αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση. Σε τι τιμη τα βρήκες? Είναι μεταχειρισμένα 9 μήνες περίπου και μου τα δίνει 200 φράγκα και τα δυο μαζί,δλδ. Γύρω στα 180 ευρώ και τα δυο μαζί. τα έχει με λίγο σφουγγάρι και με biohome μου είπε. ειναι ο ίδιος φίλος που μου είχε πουλήσει το 2 μέτρο ενυδρείο και την λάμπα ,και που μου χάρισε τα ψάρια Clown και yoyo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 16 Ιανουαρίου 2021 #92 Share 16 Ιανουαρίου 2021 Βαγγέλη η λάμπα στο Αφρικανικό είναι περισσότερο για αισθητικούς λόγους . Ακόμα και φυτά να βάλεις πχ Vallisneria δεν έχουν απαιτήσεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 16 Ιανουαρίου 2021 #93 Share 16 Ιανουαρίου 2021 πριν 4 λεπτά, το μέλος Mr.fox έγραψε: Είναι μεταχειρισμένα 9 μήνες περίπου και μου τα δίνει 200 φράγκα και τα δυο μαζί,δλδ. Γύρω στα 180 ευρώ και τα δυο μαζί. τα έχει με λίγο σφουγγάρι και με biohome μου είπε. ειναι ο ίδιος φίλος που μου είχε πουλήσει το 2 μέτρο ενυδρείο και την λάμπα ,και που μου χάρισε τα ψάρια Clown και yoyo Πάρε τα χθές !!!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 16 Ιανουαρίου 2021 #94 Share 16 Ιανουαρίου 2021 (edited) Συμφωνώ απολύτως με το Μαρίνο. Τσεκαρε τα μόνο για διαροες. Αν δεν έχουν είναι εξαιρετική προσφορά. Κανονικά έχουν 390+ ευρώ το ένα. Και παίρνουν και παρά πολύ βιολογικό υλικό Έγινε επεξεργασία 16 Ιανουαρίου 2021 - killerknight 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 16 Ιανουαρίου 2021 Author #95 Share 16 Ιανουαρίου 2021 Όχι τα ξέρω τα φίλτρα,τα είχε σε λειτουργία πιο πριν κανονικά. δεν τον νοιάζουν τα χρήματα αυτόν,τον ενδιαφέρει να πιάσουν τόπο. τα 2 eheim 2080 επισης τα πήρα από τον ίδιο για 160 ευρώ και τα δυο μαζί ,4 μήνες δουλεμένα και την λάμπα την είχε Αγορασει πριν χρόνια 2 χιλιάρικα μου είπε,και μου την έδωσε τζάμπα μαζί με το ενυδρείο το 2μέτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 16 Ιανουαρίου 2021 #96 Share 16 Ιανουαρίου 2021 Τζάμπα σου τα δινει πραγματικα..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpouf 16 Ιανουαρίου 2021 #97 Share 16 Ιανουαρίου 2021 Αυτός είναι φίλος......... Το background το παρήγγειλες ή το σκέφτεσαι ακόμα? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 16 Ιανουαρίου 2021 Author #98 Share 16 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, το μέλος mpouf έγραψε: Αυτός είναι φίλος......... Το background το παρήγγειλες ή το σκέφτεσαι ακόμα? Οχι,τέλος του μήνα θα το παραγγείλω που θα πληρωθώ ,δεν ξέρω ακριβώς ακόμα πιο μοντέλο θα πάρω αλλά θέλω ένα να είναι όσο πιο κοντά στα χρώματα από την λίμνη Μαλάουι Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 16 Ιανουαρίου 2021 #99 Share 16 Ιανουαρίου 2021 Βαγγέλη θες εδώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 16 Ιανουαρίου 2021 #100 Share 16 Ιανουαρίου 2021 Όπως είπαν τα παιδιά η τιμή δεν υπάρχει! Και το biohome είναι για εμένα από τα τοπ(αν όχι το τοπ) υλικό για φιλτρανση! Όσο για τον φωτισμό, επειδή έχω δοκιμάσει πολλά, πιστεύω ότι καλύτερο αποτέλεσμα θα έχουν 3-4 σποτ λεντ(εγώ έχω 4 Σμαρτ λάμπες και τις ρυθμίζω με το κινητό), παρά μια ενιαία λάμπα. Και αν βάλεις background, θα δώσουν πολύ καλύτερες σκιές. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος