Thanos kolonis 11 Ιανουαρίου 2021 #1 Share 11 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω για τα φυτά τα οποία βάζουμε στο ενυδρείο. Είναι συγκεκριμένα φυτά τα οποία μπορώ να τα βρω μόνο από pet shop ή μπορώ να βάλω οτιδήποτε φυτό τις επιλογής μου, δηλαδή από μια γλάστρα που έχω στο σπίτι ή να πάω να επιλέξω κάποιο φυτό από ένα ανθοπωλείο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 11 Ιανουαρίου 2021 #2 Share 11 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα. Θα σε παρακαλέσω να εχεις συγκετρωμένες τις απορίες σου σε ενα θεμα. Και για εσενα θα βολεψει και εμας θα γλυτώσεις απο ασκοπες ερωτήσεις. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgis 12 Ιανουαρίου 2021 #3 Share 12 Ιανουαρίου 2021 πριν 21 ώρες, το μέλος Thanos kolonis έγραψε: Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω για τα φυτά τα οποία βάζουμε στο ενυδρείο. Είναι συγκεκριμένα φυτά τα οποία μπορώ να τα βρω μόνο από pet shop ή μπορώ να βάλω οτιδήποτε φυτό τις επιλογής μου, δηλαδή από μια γλάστρα που έχω στο σπίτι ή να πάω να επιλέξω κάποιο φυτό από ένα ανθοπωλείο;;; τριαντατρολλιά , χρυσάνθεμα τρολοπολυέτη, γαρυφαλλοτρολια αρκεί να είναι νάνο κτλ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 12 Ιανουαρίου 2021 #4 Share 12 Ιανουαρίου 2021 Θάνο κάλο είναι να βάζουμε φυτά μόνο από ενυδρριάκα καταστήματα , Τώρα κάποιοι χομπίστες παλαιότερα δοκίμασαν να πειραματιστούν και με φυτά απο το ΙΚΕΑ . Δες το παρακάτω και μπορεί να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος