Torm 21 Νοεμβρίου 2005 #1 Share 21 Νοεμβρίου 2005 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στην αναγνώριση αυτής της νανοκιχλίδας; Πρόκειται για ένα αρσενικό Apistogramma Inca ή κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Νοεμβρίου 2005 #2 Share 21 Νοεμβρίου 2005 Η φωτό δέν είναι καλή αλλά κατά την γνώμη μου ΔΕΝ είναι ΙΝCA ή INCA 50...Θα το ψάξω και θα σου πώ αργότερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torm 21 Νοεμβρίου 2005 Author #3 Share 21 Νοεμβρίου 2005 (edited) Η φωτό δέν είναι καλή αλλά κατά την γνώμη μου ΔΕΝ είναι ΙΝCA ή INCA 50...Θα το ψάξω και θα σου πώ αργότερα... 5462[/snapback] Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βρώ πολλές φωτογραφίες απο Inca στο internet. Είναι αρκετά διαφορετικό απο τα θηλυκά (βλ. φωτογραφία στο mini-me) και γι' αυτό αμφιβάλλω για την ταυτότητά του. Ανεβάζω και μια δεύτερη φώτο που ίσως φαίνεται καλύτερα. Έγινε επεξεργασία 21 Νοεμβρίου 2005 - Torm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Νοεμβρίου 2005 #4 Share 21 Νοεμβρίου 2005 Apistogramma Bitaeniata sp. Peru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Νοεμβρίου 2005 #5 Share 21 Νοεμβρίου 2005 Άσχετο αλλά δέν νομίζω να είναι θυληκό το απίστο που έχεις στο άβαταρ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 21 Νοεμβρίου 2005 #6 Share 21 Νοεμβρίου 2005 Άντε να σας μπερδέψω και λίγο καθότι μοιάζει αρκετά και με Apistogramma sp. "Puerto Narino", "Rotpunkt" and "Schwarzum" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torm 21 Νοεμβρίου 2005 Author #7 Share 21 Νοεμβρίου 2005 Άντε να σας μπερδέψω και λίγο καθότι μοιάζει αρκετά και με Apistogramma sp. "Puerto Narino", "Rotpunkt" and "Schwarzum" 5480[/snapback] Αυτό μοιάζει πολύ με το Apistogramma Bitaeniata, μήπως είναι το ίδιο είδος; Δημήτρη απο που το βγάζεις το συμπέρασμα για το Inca στο avatar; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Νοεμβρίου 2005 #8 Share 21 Νοεμβρίου 2005 Αυτό μοιάζει πολύ με το Apistogramma Bitaeniata, μήπως είναι το ίδιο είδος;Δημήτρη απο που το βγάζεις το συμπέρασμα για το Inca στο avatar; 5483[/snapback] Άν είναι όντως ίνκα,τότε άν στα κοιλιακά του τερύγια έχει μαύρο όπως φένεται τότε είναι αρσενίκαρος...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torm 22 Νοεμβρίου 2005 Author #9 Share 22 Νοεμβρίου 2005 Άν είναι όντως ίνκα,τότε άν στα κοιλιακά του τερύγια έχει μαύρο όπως φένεται τότε είναι αρσενίκαρος...... 5484[/snapback] Δημήτρη με μπέρδεψες. Στο πόστ αυτό http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=633 λές το αντίθετο! Τα θηλυκά δεν είναι που έχουν μαύρο στα κοιλιακά τους πτερύγια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος