giwrgakos28 7 Ιανουαρίου 2021 #1 Share 7 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα φίλοι μου έχω ένα ενυδρείο 70 λίτρων και κάποια φυτά που θέλω οποίος μπορεί να βοηθήσει να μου πει αν μπορώ να τα βάλω μαζί με χρυσόψαρα Είναι: Cryptocoryne beckettii Cryptocoryne lucens Cryptocoryne green crisped leaf Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 8 Ιανουαρίου 2021 #2 Share 8 Ιανουαρίου 2021 Εξαρτάται τι χρυσόψαρα έχεις φίλε μου. τι είναι? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgakos28 8 Ιανουαρίου 2021 Author #3 Share 8 Ιανουαρίου 2021 (edited) killerknight είναι common και comet Έγινε επεξεργασία 8 Ιανουαρίου 2021 - giwrgakos28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 8 Ιανουαρίου 2021 #4 Share 8 Ιανουαρίου 2021 Με αυτή την κατηγορία χρυσόψαρων μόνο ανουμπιας βλέπω να επιβιώνουν φίλε μου. Όλα τα άλλα μάλλον θα γίνουν σαλατιτσα?. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 8 Ιανουαρίου 2021 #5 Share 8 Ιανουαρίου 2021 Δύο ειναι τα χρυσόψαρα στο ενυδρείο σου? Να ξέρεις θα χρειαστείς μεγαλύτερο ενυδρείο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgakos28 8 Ιανουαρίου 2021 Author #6 Share 8 Ιανουαρίου 2021 Ναι κάποια στιγμή θα μπουν σε μεγαλύτερο αλλά ακόμα δεν το χρειάζεται τόσο το μέγεθος τους, αλλά του χρόνου θα το χρειάζεται πιστεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 8 Ιανουαρίου 2021 #7 Share 8 Ιανουαρίου 2021 Έμενα φαντάσου ένα που πήρα τον Απρίλιο (ήταν 12cm και σίγουρα έξι μηνών) πλέον είναι άνω των είκοσι πόντων. Μεγαλώνουν πουλ γρήγορα αν τα έχεις σε μεγάλο σπίτι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgakos28 8 Ιανουαρίου 2021 Author #8 Share 8 Ιανουαρίου 2021 επιχείρησα να βάλω τα χρυσόψαρα με τα φυτά και τελικά δεν τα πείραξαν καθόλου, ρώτησα και στο πετ και μου είπαν ανάλογα τα ψαράκια κάποια μπορεί να τα φάνε, εμένα προς το παρόν δεν τα πείραξαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 8 Ιανουαρίου 2021 #9 Share 8 Ιανουαρίου 2021 Είναι μικρά ακόμη να ξέρεις. Αλλά δε χάνεις τπτ. Το πολύ πολύ να κάνουν αργότερα ένα ωραίο διαιτητικό γεύμα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgakos28 8 Ιανουαρίου 2021 Author #10 Share 8 Ιανουαρίου 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος killerknight έγραψε: Το πολύ πολύ να κάνουν αργότερα ένα ωραίο διαιτητικό γεύμα ? Μακάρι πάντως να μην τα φάνε ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος