Marina Moschaki 1 Ιανουαρίου 2021 #1 Share 1 Ιανουαρίου 2021 Γειά σας και καλή χρονια, σήμερα το πρωί ξαφνικά το μικρό μου νεροχελωνακι άρχισε να κολυμπάει γερνωντας προς τη μία μεριά.... Έφαγε κανονικά το φαΐ του και είναι αρκετά κινητικό....Τι πρέπει να κάνω λαμβάνοντας υπόψιν ότι λόγω ημερών όλα είναι κλειστά? Τις τελευταίες δύο μέρες είμαι φιλοξενούμε η σε άλλο σπίτι και δεν έχω μαζί μου την λάμπα uvb αλλά το πρωί που είχε ήλιο έβαλα την χελωνιερα στον ήλιο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 2 Ιανουαρίου 2021 #2 Share 2 Ιανουαρίου 2021 Η ακανόνιστη κολύμβηση είναι συχνά ένα σοβαρό σημάδι αναπνευστικής λοίμωξης. Η συσσώρευση υγρών στους πνεύμονες βλάπτει την κανονική ικανότητα κολύμβησης. Προτείνω να την πας σε εξειδικευμένο κτηνίατρο . Βεβαιώσου ότι οι θερμοκρασίες του νερού είναι σωστές και ότι η χελώνα δεν εκτίθεται σε κρύα ρεύματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 2 Ιανουαρίου 2021 #3 Share 2 Ιανουαρίου 2021 Και επισης μια λιστα με κτυηνιατρους παρακατω: γιατροί: 1)θεωδοριδης μανωλης ελ.βενιζελου 173 καστρι αθηνα 2108073681 2)κονταδακης κυριακος αριστοτελους 24 2109642775-6974632657 3)κλινικη .γαρμπης δημητρης δημητρακοπουλου 122 καλλιθέα 2109575111 4)κτηνικατρικο κεντρο περιστεριου χαραλαμπιδης χαραλαμπος 2105720761 5)καλογεροπουλου νατασα πεντελης 13 μαρουσι 2108060160 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Moschaki 3 Ιανουαρίου 2021 Author #4 Share 3 Ιανουαρίου 2021 Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση, τελικα την επόμενη μέρα το χελωνακι ήταν μια χαρά και πολύ ενεργητικό.... Γύρισα σπιτι μου, έβαλα τη χελωνιερα στη συνήθη θέση της με όλα τα αξεσουάρ της και όλα είναι όπως πριν.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος