Panagiotis Tergiakis 29 Δεκεμβρίου 2020 #1 Share 29 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα κ χρόνια πολλά σε όλους με υγεία Γνωρίζει κανείς αν οι αγορές απο fishstreet περνάνε τελωνείο; Έχει αποθήκες Ευρώπη; Μου έχει σαν επιλογή μεταφορικών DHL UK αλλά δεν είμαι σίγουρος για τελωνείο γιατί είναι κ το brexit στην μέση Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 29 Δεκεμβρίου 2020 #2 Share 29 Δεκεμβρίου 2020 Μόνο από Ευρώπη, UK μετά τις 31-12 το ξεχνάς. Από Κίνα Επισεις σε μικρό πόσα θεωρώ ότι θα είσαι οκ. Σε μεγάλα δεν ξέρω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 30 Δεκεμβρίου 2020 #3 Share 30 Δεκεμβρίου 2020 Έχει warehouse και Γερμανία, οπότε πάρε από εκεί. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panagiotis Tergiakis 30 Δεκεμβρίου 2020 Author #4 Share 30 Δεκεμβρίου 2020 Σας ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos Fragoulis 31 Δεκεμβρίου 2020 #5 Share 31 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ μια φορά είχα παραγγείλει από Uk τελικά μου το έστειλαν από Κίνα (έτσι για το εφέ). Αξία αντλίας 35€, μετά από τελώνιο εισαγωγικούς δασμούς κτλ. 80€ όλες τις υπόλοιπες φορές είχε γίνει κανονικά η συναλλαγή χωρίς προβλήματαSent from my GM1913 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 20 Φεβρουαρίου 2023 #6 Share 20 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά Εχει ψώνισει κάνεις από αυτό το μαγαζί τελευταία; Θέλω αυτή την αντλία https://m.fish-street.com/coral_box_dc_skimmer_pump Επίσης ποια μέθοδο αποστολής να επιλέξω; Υπάρχει καποια που δε μπαίνει τελωνείο; Greece Post €10.50 Super Fast Eastern Direct Line €5.36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος