christos efthimiou 23 Δεκεμβρίου 2020 #1 Share 23 Δεκεμβρίου 2020 Εμενα στρογγυλα μου φαινονται τα αυγα. Δεν εχουν αλλοιωθει ουτε παραμορφωθει. Εσεις τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallos 23 Δεκεμβρίου 2020 #2 Share 23 Δεκεμβρίου 2020 Για αβγά τα βλέπω..Ζωντανή είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 23 Δεκεμβρίου 2020 Author #3 Share 23 Δεκεμβρίου 2020 Ναι ζωντανη ειναι. Την εβγαλα για να τραβηξω φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 23 Δεκεμβρίου 2020 #4 Share 23 Δεκεμβρίου 2020 Αυγα.Μετα απο τετοιους "χειρισμους" μπορει να τα ριξει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 24 Δεκεμβρίου 2020 Author #5 Share 24 Δεκεμβρίου 2020 Ναι εε?το φοβηθηκα και την εβγαλα για να τραβηξω φωτο να σας ρωτησω. Προσπαθησα να ειμαι προσεχτικος με τους "χειρισμους" μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 24 Δεκεμβρίου 2020 #6 Share 24 Δεκεμβρίου 2020 όσο και να πρόσεξες μόνο που την κυνήγησες την έπιασες και την έβγαλες έξω σίγουρα έχει ι στρεσαριστεί, τώρα τα πράγαματα 50-50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος