Leon1 18 Δεκεμβρίου 2020 #1 Share 18 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα έχει δοκιμάσει κανείς κάποια αεραντλία που να μην κάνει πολύ φασαρία ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Δεκεμβρίου 2020 #2 Share 18 Δεκεμβρίου 2020 Ναί, υπάρχουν τύπου linear όπου είναι πολύ αθόρυβες.Πόσα lt/ώρα ψάχνεις? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leon1 18 Δεκεμβρίου 2020 Author #3 Share 18 Δεκεμβρίου 2020 πριν 6 ώρες, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Ναί, υπάρχουν τύπου linear όπου είναι πολύ αθόρυβες.Πόσα lt/ώρα ψάχνεις? Για 100 λίτρα ενυδρείο θέλω ειχα την AquaEL Miniboost 100 αλλά κ μου έπεσε όταν καθάριζα και κάνει πολύ φασαρία τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 19 Δεκεμβρίου 2020 #4 Share 19 Δεκεμβρίου 2020 Τι θέλεις για καλύτερη οξυγόνωση ή σου αρέσει ως ''εφέ''? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 19 Δεκεμβρίου 2020 #5 Share 19 Δεκεμβρίου 2020 πριν 15 ώρες, το μέλος Leon1 έγραψε: Για 100 λίτρα ενυδρείο θέλω ειχα την AquaEL Miniboost 100 αλλά κ μου έπεσε όταν καθάριζα και κάνει πολύ φασαρία τώρα Εγώ έχω αυτήν και δεν κάνει θόρυβο. https://www.bluefishaquariums.gr/aerantlies-enydreiou/αεραντλία-mouse-106d.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leon1 20 Δεκεμβρίου 2020 Author #6 Share 20 Δεκεμβρίου 2020 On 19/12/2020 at 3:55 ΜΜ, το μέλος corto maltese έγραψε: Τι θέλεις για καλύτερη οξυγόνωση ή σου αρέσει ως ''εφέ''? Ναι για οξυγόνωση την θέλω γτ έχω χρυσόψαρα να τα βοηθάει λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 20 Δεκεμβρίου 2020 #7 Share 20 Δεκεμβρίου 2020 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος Leon1 έγραψε: Ναι για οξυγόνωση την θέλω γτ έχω χρυσόψαρα να τα βοηθάει λίγο Γνωμη μου ειναι οτι για να εχεις καλη οξυγονοση φροντιζεις να εχεις αναταραξη στην επιφανεια, μονο η αεραντλια δεν επαρκει.. Η αεραντλια ειναι χρησιμη σε περιπτώσεις αυξημένων θερμοκρασιών, θεραπείας ή αν σταματησει να δουλευει το φιλτρο δηλαδη είναι ένα καλό εργαλείο σε περίπτωση ανάγκης και πρεπει να το εχουμε, αλλά δεν ειναι απαραιτητo για μονιμη χρηση Έγινε επεξεργασία 20 Δεκεμβρίου 2020 - corto maltese 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος