marinos 25 Ιανουαρίου 2021 #101 Share 25 Ιανουαρίου 2021 Όχι δυστυχώς η εμπειρία να στήνεις Αφρικανικά ενυδρεία έχει και τα αρνητικά του. (πολλές κρυψώνες ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 25 Ιανουαρίου 2021 #102 Share 25 Ιανουαρίου 2021 πριν 10 λεπτά, το μέλος marinos έγραψε: Όχι δυστυχώς η εμπειρία να στήνεις Αφρικανικά ενυδρεία έχει και τα αρνητικά του. (πολλές κρυψώνες ) Δυστυχώς έτσι είναι ειδικά στο malawi που έχει τόσες πέτρες. Για να βγάλω μπουνες έβγαζα τα πάντα και αυτές θάβονταν σχεδόν μέσα στην άμμο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 25 Ιανουαρίου 2021 #103 Share 25 Ιανουαρίου 2021 πριν 9 ώρες, το μέλος DIMITRIOS έγραψε: Δυστυχώς έτσι είναι ειδικά στο malawi που έχει τόσες πέτρες. Για να βγάλω μπουνες έβγαζα τα πάντα και αυτές θάβονταν σχεδόν μέσα στην άμμο πριν 9 ώρες, το μέλος marinos έγραψε: Όχι δυστυχώς η εμπειρία να στήνεις Αφρικανικά ενυδρεία έχει και τα αρνητικά του. (πολλές κρυψώνες ) Σωστα τα λετε, εγω ειχα στο μυαλο μου την Τανγκανικα........ευτυχως εγω ξεστηνα μονο το μισο ενυδρειο γιατι τα νταμαρια ηταν 2 στις ακρες με αμμο στην μεση να τα χωριζει λογω οτι ειχα 2 ειδη ''πετροψαρων''...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas Pontikos 26 Ιανουαρίου 2021 Author #104 Share 26 Ιανουαρίου 2021 Τόσο δύσκολο είναι ρε παιδια να τα πιάσεις τα άτιμα;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 26 Ιανουαρίου 2021 #105 Share 26 Ιανουαρίου 2021 Κωνσταντίνε θα το διαπιστώσεις σύντομα ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas Pontikos 27 Ιανουαρίου 2021 Author #106 Share 27 Ιανουαρίου 2021 (edited) Καλησπέρα παιδιά....Σημερα εκανα μετρησεις στο malawi μου: Ph 7,6 Gh 15 Kh 10 Νιτρωδη 0 Αμμωνία 0 Νιτρικα 30 Εχω ψηλά νιτρικα και θα κανω αλλαγη να ελαφρύνει λιγο και θα βαλω και φυτα. Πιστευω οτι ειμαστε έτοιμοι μετα από 14 μερες που ξεκινησα το στρώσιμο!!! Έγινε επεξεργασία 27 Ιανουαρίου 2021 - Kostas Pontikos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 27 Ιανουαρίου 2021 #107 Share 27 Ιανουαρίου 2021 Είσαι OK . Μην κατεβάζεις τα Νιτρικά για να εχουν να τραφούν τα φυτά . Ψάρια (θηλυκά) βρήκες ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas Pontikos 27 Ιανουαρίου 2021 Author #108 Share 27 Ιανουαρίου 2021 πριν 39 λεπτά, το μέλος marinos έγραψε: Είσαι OK . Μην κατεβάζεις τα Νιτρικά για να εχουν να τραφούν τα φυτά . Ψάρια (θηλυκά) βρήκες ; Ναι εχεις δικιο θα βαλω αυριο φυτα αν προλάβω...Οχι τωρα θα ξεκινήσω την αναζήτηση για ψαράκια 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas Pontikos 29 Ιανουαρίου 2021 Author #109 Share 29 Ιανουαρίου 2021 Καλημερα παιδια....εβαλα και λιγα φυτακια.... received_483088633083828.mp4 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 29 Ιανουαρίου 2021 #110 Share 29 Ιανουαρίου 2021 πολύ ωραίο μπράβο 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 29 Ιανουαρίου 2021 #111 Share 29 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα . Βρες κόσμο να δίνεις κλαδέματα . ? εγώ με μια ρίζα και γέμισα δυο ενυδρεία .Εσύ με τόσες δάσος θα το κάνεις . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 29 Ιανουαρίου 2021 #112 Share 29 Ιανουαρίου 2021 Οντως πολλά φυτά,δεν υπάρχει θέμα,αλλα θα σου κρύψουν το υπέροχο στήσιμο σου! Με το καλό τα ψάρια 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 7 Φεβρουαρίου 2021 #113 Share 7 Φεβρουαρίου 2021 Τι έγινε τελικά ψαράκια βρήκες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas Pontikos 8 Φεβρουαρίου 2021 Author #114 Share 8 Φεβρουαρίου 2021 Καλημερα....οχι δεν προλαβα να ψάξω καν φιλε...σημερα το πρωι ειδα ότι έκανε και την εμφανιση της η καφέ αλγη.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 8 Φεβρουαρίου 2021 #115 Share 8 Φεβρουαρίου 2021 καλημέρα φίλε. Αν αργήσεις πολύ βάλε λίγη τροφούλα για να μην χαλάσει η αποικία 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 8 Φεβρουαρίου 2021 #116 Share 8 Φεβρουαρίου 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος Kostas Pontikos έγραψε: Καλημερα....οχι δεν προλαβα να ψάξω καν φιλε...σημερα το πρωι ειδα ότι έκανε και την εμφανιση της η καφέ αλγη.... Όχι ότι καιγόμουνα να μάθω ... στο ημίχρονο το έστειλα για να πάει γούρι Καλό σημάδι η άλγη αυτή θα κάνει το κύκλο της και θα φύγει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas Pontikos 8 Φεβρουαρίου 2021 Author #117 Share 8 Φεβρουαρίου 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος christos efthimiou έγραψε: καλημέρα φίλε. Αν αργήσεις πολύ βάλε λίγη τροφούλα για να μην χαλάσει η αποικία Σωστος φιλε το γνωρίζω....δίνω λίγη αμμωνία υγρή πριν 58 λεπτά, το μέλος marinos έγραψε: Όχι ότι καιγόμουνα να μάθω ... στο ημίχρονο το έστειλα για να πάει γούρι Καλό σημάδι η άλγη αυτή θα κάνει το κύκλο της και θα φύγει. Καλα πηγεεεεεεεεεεεεεε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 18 Φεβρουαρίου 2021 #118 Share 18 Φεβρουαρίου 2021 Κωνσταντίνε καλησπέρα . Βρήκες θηλυκά ψαράκια ; Θέλω να κάνω αλλαγή στο scape και θα με βόλευε να πάρεις άμεσα τα 2 αρσενικά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas Pontikos 23 Φεβρουαρίου 2021 Author #119 Share 23 Φεβρουαρίου 2021 On 18/2/2021 at 11:10 ΜΜ, το μέλος marinos έγραψε: Κωνσταντίνε καλησπέρα . Βρήκες θηλυκά ψαράκια ; Θέλω να κάνω αλλαγή στο scape και θα με βόλευε να πάρεις άμεσα τα 2 αρσενικά . Βρηκα φιλε αλλα νομίζω ότι έχει και αρσενικά μεσα....θα γίνει σφαγή...Τα εχω για προσαρμογή... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 23 Φεβρουαρίου 2021 #120 Share 23 Φεβρουαρίου 2021 Καλώς τα δέχτηκες Κωστή...πεντε βλεπω, ειναι και άλλα ?....το πρώτο καιρό τα πιο πολλα θα σου κρύβονται, αλλά μετά θα τα ευχαριστηθεις.....εχεις κανει καλο στησιμο στις πετρες συν το 1.30 μηκος δεν νομιζω να εχεις θεματα με 2 αρσ....... @marinos τι λες εσυ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 23 Φεβρουαρίου 2021 #121 Share 23 Φεβρουαρίου 2021 Ομορφο ενυδρειο! Που το εχεις; Στο μπαλκονι;;;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 23 Φεβρουαρίου 2021 #122 Share 23 Φεβρουαρίου 2021 Κωστή από pet τα πήρες ; Στο μέγεθος που είναι δεν μπορείς να ξέρεις το φύλο τους. Τα δικά τα γνωρίζω από συμπεριφορές και εκτός αυτού είναι πλέον στο τελικό τους μέγεθος ( .10+) Τα μικρά μου είναι ποιο μεγάλα από αυτά που αγόρασες και δεν μπορώ να δω ποια είναι αρσενικά και ποια θηλυκά . Οπότε μου λες τι θέλεις για να πράξω ανάλογα. Σε ενυδρείο με μήκος 130 cm δεν υπάρχει πρόβλημα με τα αρσενικά . @natateo συνεργείο αυτοκινήτων είναι και το ενυδρείο είναι στο πατάρι. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas Pontikos 23 Φεβρουαρίου 2021 Author #123 Share 23 Φεβρουαρίου 2021 On 18/2/2021 at 11:10 ΜΜ, το μέλος marinos έγραψε: πριν 51 λεπτά, το μέλος marinos έγραψε: Κωστή από pet τα πήρες ; Στο μέγεθος που είναι δεν μπορείς να ξέρεις το φύλο τους. Τα δικά τα γνωρίζω από συμπεριφορές και εκτός αυτού είναι πλέον στο τελικό τους μέγεθος ( .10+) Τα μικρά μου είναι ποιο μεγάλα από αυτά που αγόρασες και δεν μπορώ να δω ποια είναι αρσενικά και ποια θηλυκά . Οπότε μου λες τι θέλεις για να πράξω ανάλογα. Σε ενυδρείο με μήκος 130 cm δεν υπάρχει πρόβλημα με τα αρσενικά . @natateo συνεργείο αυτοκινήτων είναι και το ενυδρείο είναι στο Πολύ σωστά τα ειπες φίλε...Ειναι 5 τα ψαρακια απλα σε μερικά βλεπω μαύρη ριγα πανω στο πτερύγιο τους..Με προβληματησες τωρα που λες για το φύλλο σε τοσο μικρα ψαρακια.Ειναι ξεκάθαρη η ριγα σε 3 τουλάχιστον μικρά.Ναι από πετ τα πήρα και τα 5. Ιδανικά θα ήθελα θυλικα.Απλα μηπως να περιμέναμε να δούμε τι ειναι αυτα;;Περιπου σε ποσο καιρό μπορεις να καταλάβεις τι ειναι το καθε ενα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas Pontikos 23 Φεβρουαρίου 2021 Author #124 Share 23 Φεβρουαρίου 2021 Να και ένα μικρό γρήγορο βιντεακι... received_1027819451044045.mp4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 23 Φεβρουαρίου 2021 #125 Share 23 Φεβρουαρίου 2021 Κωστα, οι πετρες πιστευω κολλημενες ειναι;;;;; Θα παθω καρδια! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος