Metpan 16 Δεκεμβρίου 2020 #1 Share 16 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας! Κάπου εκεί στην εφηβεία και στα μέσα του 90' άνοιξε στην γειτονιά μου ένα μαγαζί με ενυδρεία. Μπήκα μέσα και μαγευτικά! Λόγω στενών οικονομικών δεν κατάφερα να πάρω ένα... Χρόνια μετά,ενήλικος ποια και με ένα αγοράκι 4 ετών αποφάσισα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα να ασχολούμαι και κόλλησα... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 16 Δεκεμβρίου 2020 #2 Share 16 Δεκεμβρίου 2020 Μπράβο φίλε μου ποτε δεν ειναι αργα να κανουμε τα θέλω μας πραγματικοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 17 Δεκεμβρίου 2020 #3 Share 17 Δεκεμβρίου 2020 Καλώς όρισες λόιπον στο χόμπι και στο Aquazzone. Φαντάζομαι οτι κάποια στιγμή θα μας παρουσιασεις το ενυδρείο σου . Και πάλι καλως ηρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 17 Δεκεμβρίου 2020 #4 Share 17 Δεκεμβρίου 2020 Καλώς όρισες στο χόμπι και στην παρέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 17 Δεκεμβρίου 2020 #5 Share 17 Δεκεμβρίου 2020 Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metpan 26 Δεκεμβρίου 2020 Author #6 Share 26 Δεκεμβρίου 2020 Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για την αποδοχή! Λοιπόν, εκεί που στρώνει το 60αρι και λέω ησυχάζω ... τσακ βλέπω μια αγγελία 112l πωλείται 15 ευρώ ε? ε? Φταίω εγώ μετά? Παραθέτω φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 26 Δεκεμβρίου 2020 #7 Share 26 Δεκεμβρίου 2020 πριν 13 λεπτά, το μέλος Metpan έγραψε: Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για την αποδοχή! Λοιπόν, εκεί που στρώνει το 60αρι και λέω ησυχάζω ... τσακ βλέπω μια αγγελία 112l πωλείται 15 ευρώ ε? ε? Φταίω εγώ μετά? Παραθέτω φωτο. Αν έχεις την καλοσύνη κάνε μια παρουσίαση εδώ Ενυδρεία μελών 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 26 Δεκεμβρίου 2020 #8 Share 26 Δεκεμβρίου 2020 Καλώς μας ήρθες φίλε! Περιμένουμε με ανυπομονησία την επιλογή σου σε λίτρα και σε ψαροσύνθεση. και μαζι θα βρούμε και θα λύσουμε ό,τι απορίες εχεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος