koronis.v 5 Δεκεμβρίου 2020 #1 Share 5 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά η θρυλική μου είναι έγγυος η κοιλιά της είναι τούμπανο έχω γεννήστρα αλλά αν την βάλω και γεννήσει μετά από 3 μέρες θα σοκάρειστη λέτε μπορώ να κάνω κάτι άλλο ? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronis.v 5 Δεκεμβρίου 2020 Author #2 Share 5 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά η θρυλική μου είναι έγγυος η κοιλιά της είναι τούμπανο έχω γεννήστρα αλλά αν την βάλω και γεννήσει μετά από 3 μέρες θα σοκάρειστη λέτε μπορώ να κάνω κάτι άλλο ? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έβγαλα και μία φώτοΣτάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 5 Δεκεμβρίου 2020 #3 Share 5 Δεκεμβρίου 2020 Η γεννίστρα μπαίνει στο ενυδρείο ; Αν ναι βάλε την μέσα να γεννήσει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronis.v 5 Δεκεμβρίου 2020 Author #4 Share 5 Δεκεμβρίου 2020 Η γεννίστρα μπαίνει στο ενυδρείο ; Αν ναι βάλε την μέσα να γεννήσει .Την έχω βάλει την γεννήστρα να την βάλω δηλαδή πώς την βλέπεις την κοιλιά της?Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 5 Δεκεμβρίου 2020 #5 Share 5 Δεκεμβρίου 2020 Θα σκάσει ........? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronis.v 5 Δεκεμβρίου 2020 Author #6 Share 5 Δεκεμβρίου 2020 Θα σκάσει ........[emoji16]Αν γεννήσει το βράδυ θα προλάβω να σώσω κανένα η θα τα έχει φάει ολαΣτάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronis.v 10 Δεκεμβρίου 2020 Author #7 Share 10 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά έχω βάλει την θηλυκή μου από το προηγμένο Σάββατο στην γεννήστρα αλλά ακόμα δεν έχει γεννήσει να την αφήσω η να την βγάλω γτ είναι πολύ περιορισμένη εκεί μέσα..Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 10 Δεκεμβρίου 2020 #8 Share 10 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα.. Άφησε την να μην την ενοχλούν . Βάλε και λίγο κερατόφυλλο αν έχεις για να μην στρεσάρετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος