marinos 6 Δεκεμβρίου 2020 #51 Share 6 Δεκεμβρίου 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος natateo έγραψε: Aν εχεις λιγα ψαρια και στο τελος της εβδομαδας (πριν την αλλαγη νερου) μετρας μηδεν νιτρικα, τοτε ναι, παρε tropica specialized. Αν εχεις πολλα ψαρια και αρκετα νιτρικα, τοτε παρε απλο Flourish, που περιεχει μονο μικρο στοιχεια. Και αν δεν έχει καθόλου ψάρια και έχει γαρίδες τι να πάρει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 6 Δεκεμβρίου 2020 #52 Share 6 Δεκεμβρίου 2020 πριν 9 λεπτά, το μέλος marinos έγραψε: Και αν δεν έχει καθόλου ψάρια και έχει γαρίδες τι να πάρει ; Πλακα πλακα και οι γαριδες κανουν πολλα κακακια Τωρα χωρις πλακα - σε γαριδαδικα καλυτερα καποια λιπασματα χωρις νιτρικα και φωσφορικα (ισχυει για τους πρωταρηδες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkons 6 Δεκεμβρίου 2020 #53 Share 6 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ όλους! Όταν πάρω μετρήσεις, θα ανοίξω νέο πόστ με όλα τα δεδομένα να μ πείτε γνώμες γιατί κάπου το έχω χάσει με τα λιπάσματα-ισορροπία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 6 Δεκεμβρίου 2020 #54 Share 6 Δεκεμβρίου 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος gkons έγραψε: Ευχαριστώ πολύ όλους! Όταν πάρω μετρήσεις, θα ανοίξω νέο πόστ με όλα τα δεδομένα να μ πείτε γνώμες γιατί κάπου το έχω χάσει με τα λιπάσματα-ισορροπία? Μην ανοίξεις νέο ποστ . Εδω να τις γράψεις γιατι θα σε τρελάνουμε παλι με τις ερωτήσεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 6 Δεκεμβρίου 2020 Author #55 Share 6 Δεκεμβρίου 2020 Πήγα να κάνω την πρώτη αλλαγή σήμερα...μετράω νιτρικά κ έχω πάλι ένα ωραιότατο μηδέν!!!!κ μια κρυπτοκορινα την βλέπω κ ειναι "διαλυμένη" σε σχέση όταν την έβαλα πριν μια βδομάδα.τι να κάνω;να μην κάνω αλλαγή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 6 Δεκεμβρίου 2020 Author #56 Share 6 Δεκεμβρίου 2020 Δεν έκανα τελικά αλλαγή..το άφησα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 6 Δεκεμβρίου 2020 #57 Share 6 Δεκεμβρίου 2020 Με νιτρικά 0 τι αλλαγή να κάνεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 6 Δεκεμβρίου 2020 Author #58 Share 6 Δεκεμβρίου 2020 (edited) Αυτό είπα ...έκανα στο άλλο,χαχαχ.τι θα γίνει με δαυτο;η κρυπτοκορινα μου σχεδόν χαλάσε όλη..ο εχινοδορος κάποια φύλλα δεν τα βλέπω κ αυτά καλά..αλλά τι γίνει με τα νιτρικά;να ρίξω εγώ;γιατί αν περιμένω απ' τους ρυπους των ψαριών κτλ κάηκα από ότι δείχνει.τι ρύπους να βγάλουν 5 ψυρρες;χαχαχ.αντε μην βάλω βάλω ένα σεβερουμ αρσενικό που ναι σαν παντόφλα κ αύριο έχει 80 νιτρικά με αυτά που βγαζει Έγινε επεξεργασία 6 Δεκεμβρίου 2020 - liakos7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkons 6 Δεκεμβρίου 2020 #59 Share 6 Δεκεμβρίου 2020 Μερικά φυτά παθαίνουν σοκ είτε από αλλαγή περιβάλλοντος ή έχουν μεγαλώσει έξω από το νερό με αποτέλεσμα να ρίχνουν τα παλιά τους φύλλα. Είναι καλό να κλαδευτουν τα σάπια φύλλα και να βγουν γιατί ανεβάζουν αμμωνία αλλά στην περίπτωση σου δεν ξέρω αν πρέπει να μείνουν για να ανέβει η αμμωνία και να συνεχιστεί ο κύκλος του αζώτου. Το δικό μ εχινοδορους έχασε όλα τα αρχικά του φύλλα όταν το πρωτοεβαλα και έβγαλε καινούργια σε περίοδο ενός μήνα. Το βλέπεις αν πάει για αναγέννηση ή στον άλλο κόσμο.? Με τα νιτρικά δεν γνωρίζω να σ βοηθήσω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 6 Δεκεμβρίου 2020 #60 Share 6 Δεκεμβρίου 2020 Λοιπόν γενικό λίπασμα βάζεις τρέφονται από εκεί και τέλος . Δώσε λίγο χρόνο στο ενυδρείο να σταθεροποιηθεί . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 6 Δεκεμβρίου 2020 Author #61 Share 6 Δεκεμβρίου 2020 Βρες λίπασμα βάζω μέρα παρά μέρα..όπως και excel αλλά με μηδέν νιτρικά ;να μην κάνω αλλαγή καθόλου όλη τη βδομάδα;μήπως ανέβουν;για αμμωνία κτλ δεν τιθετε θέμα,έχω φουλ βιολογία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 6 Δεκεμβρίου 2020 Author #62 Share 6 Δεκεμβρίου 2020 Θα κόψω κ οσα φυλλαράκια έχουν"πεθάνει"κ θα περιμένω λίγο ακόμα.εκτος αν το λίπασμα κ οι ταμπλέτες είναι μουφα κ δεν κάνουν δουλειά.βεβαια ούτε βδομάδα δεν έχει κλείσει καλά καλά..μην τρελαθουμε.εμενα η ανησυχία μου ήταν τα νιτρικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 6 Δεκεμβρίου 2020 #63 Share 6 Δεκεμβρίου 2020 (edited) πριν 5 λεπτά, το μέλος liakos7 έγραψε: Βρες λίπασμα βάζω μέρα παρά μέρα..όπως και excel αλλά με μηδέν νιτρικά ;να μην κάνω αλλαγή καθόλου όλη τη βδομάδα;μήπως ανέβουν;για αμμωνία κτλ δεν τιθετε θέμα,έχω φουλ βιολογία. Παιδιά (Λιάκο απαντώ σε εσένα για να το διαβάσουν πολλοί). Το χόμπι είναι της υπομονής . Έχουμε να κάνουμε με οικοσύστημα. Για να λειτουργήσουν κάποια πράγματα θέλουν το χρόνο τους. Στην περίπτωση σου τώρα δεν κάνεις αλλαγή νέρου μέχρι να εμφανίσει νιτρικά . Έγινε επεξεργασία 6 Δεκεμβρίου 2020 - marinos Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 6 Δεκεμβρίου 2020 Author #64 Share 6 Δεκεμβρίου 2020 Ok boss,ξέρεις εγώ είμαι κ της υπομονής τύπος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 8 Δεκεμβρίου 2020 Author #65 Share 8 Δεκεμβρίου 2020 Ρε παίδες τι φυτό είναι αυτό;δεν θυμάμαι κ φοβάμαι δεν είναι για μένα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 8 Δεκεμβρίου 2020 Author #66 Share 8 Δεκεμβρίου 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 8 Δεκεμβρίου 2020 Author #67 Share 8 Δεκεμβρίου 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 8 Δεκεμβρίου 2020 #68 Share 8 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, το μέλος liakos7 έγραψε: Ρε παίδες τι φυτό είναι αυτό;δεν θυμάμαι κ φοβάμαι δεν είναι για μένα.. Πραγματικά ανησύχησα νόμιζα οτι κάτι έπαθες και δεν εμφανιστικές ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 8 Δεκεμβρίου 2020 Author #69 Share 8 Δεκεμβρίου 2020 Όχι όχι..καλά όλα..έχω σκαλωσει με το φυτακι αυτό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 8 Δεκεμβρίου 2020 #70 Share 8 Δεκεμβρίου 2020 Και για να απασχοληθείς και να σε πιάσει ο ύπνος βρες το μόνος σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 8 Δεκεμβρίου 2020 Author #71 Share 8 Δεκεμβρίου 2020 Hygrophila Polysperma?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 8 Δεκεμβρίου 2020 Author #72 Share 8 Δεκεμβρίου 2020 Μου μοιαζει..αλλά άλλο μοιάζει,άλλο είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 8 Δεκεμβρίου 2020 #73 Share 8 Δεκεμβρίου 2020 Θα σου απαντήσει αύριο η εκλεπτυσμένη και πάντα γλυκομίλητη Κυρία Ναταλία @natateo Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 8 Δεκεμβρίου 2020 Author #74 Share 8 Δεκεμβρίου 2020 Ωω χαίρομαι!!ωραία λοιπόν με την πρωτη ευκαιρία θα μας(μου) λύση την απορια η κ.@natateo.αςςς πάμε για ύπνο σιγά σιγά..καληνύχτα μαςςςς!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik7 8 Δεκεμβρίου 2020 #75 Share 8 Δεκεμβρίου 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος liakos7 έγραψε: Ρε παίδες τι φυτό είναι αυτό;δεν θυμάμαι κ φοβάμαι δεν είναι για μένα.. https://tropica.com/en/plants/plantdetails/Cryptocorynexwillisii(107)/4.. απο τα αγαπημενα μου!! Βαλε μια πιο γενικη φωτο απο το ενυδρειακι σου να το δουμε.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος