Αγγελικη Κοκοσαλη 30 Νοεμβρίου 2020 #1 Share 30 Νοεμβρίου 2020 Εχω ενα ενυδρειο 160 λιτρων με 1 εξωτερικο φιλτρο SUNSUN 1.200L/h. Μεσα εχω φιτα και δεκα νεον τετρα δεκα. Τι αλλο θα μπορουσα να βαλω;;;Σκευτομαι να βαλω και 2-3 Gourami και 2 γατοψαρα. Θα ηθελα να βαλω ακομη 7 αρλεκινους και 2-3 ακομη κιλχιδες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικόλαξ 30 Νοεμβρίου 2020 #2 Share 30 Νοεμβρίου 2020 πριν 33 λεπτά, το μέλος Αγγελικη Κοκοσαλη έγραψε: Εχω ενα ενυδρειο 160 λιτρων με 1 εξωτερικο φιλτρο SUNSUN 1.200L/h. Μεσα εχω φιτα και δεκα νεον τετρα δεκα. Τι αλλο θα μπορουσα να βαλω;;;Σκευτομαι να βαλω και 2-3 Gourami και 2 γατοψαρα. Θα ηθελα να βαλω ακομη 7 αρλεκινους και 2-3 ακομη κιλχιδες!!! Καλημέρα! Εγώ στα 180 λιτρα με fluval 206 με αρκετά φυτά έχω, 9 νέον τετρα 10 ροδοστομους 2 γκουράμι 1 ραμιρεζι 2 κορυντορας Και ένα ανκιστρους Τώρα που έγινε έτσι όπως το θέλω με τα φυτά θα προσθέσω αλλά 11 νέον και άλλους 5 ροδοστομους για να γίνουν ωραία κοπαδακια. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τσακωμούς πάντως.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελικη Κοκοσαλη 30 Νοεμβρίου 2020 Author #3 Share 30 Νοεμβρίου 2020 Μπορω να σου κανω μια ερωτηση;;; Τι ειναι το ανκιστρους;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικόλαξ 30 Νοεμβρίου 2020 #4 Share 30 Νοεμβρίου 2020 πριν 37 λεπτά, το μέλος Αγγελικη Κοκοσαλη έγραψε: Μπορω να σου κανω μια ερωτηση;;; Τι ειναι το ανκιστρους;;; ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελικη Κοκοσαλη 30 Νοεμβρίου 2020 Author #5 Share 30 Νοεμβρίου 2020 Αααα δλδ κατι σαν τον πλεκοστομο!!! Σε ευχριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελικη Κοκοσαλη 30 Νοεμβρίου 2020 Author #6 Share 30 Νοεμβρίου 2020 ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελικη Κοκοσαλη 30 Νοεμβρίου 2020 Author #7 Share 30 Νοεμβρίου 2020 Αρα θα μπορουσα να βαλω τα νεον μου,3 γκουραμι,7 αρλεκινους,2 γατοψαρα clownfish,3 ραμιρεζι κι αλλη μια κιλχιδα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικόλαξ 30 Νοεμβρίου 2020 #8 Share 30 Νοεμβρίου 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος Αγγελικη Κοκοσαλη έγραψε: Αρα θα μπορουσα να βαλω τα νεον μου,3 γκουραμι,7 αρλεκινους,2 γατοψαρα clownfish,3 ραμιρεζι κι αλλη μια κιλχιδα;;; Ναι μπορείς αν το πας για κοινωνικό. Απλά θα έλεγα να ξεκινήσεις με 2 γκουράμι και δύο ραμιρεζι για να δεις συμπεριφορές.. Αλλά αρλεκίνους μπορείς να βάλεις και γατοψαρα. Επίσης τι άλλη κιχλιδα σκέφτεσαι; γιατί είναι περιορισμένες οι επιλογές σε κιχλιδες.. Οι ροδόστομοι δεν σου αρέσουν;; είναι πολύ όμορφα ψαράκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελικη Κοκοσαλη 30 Νοεμβρίου 2020 Author #9 Share 30 Νοεμβρίου 2020 (edited) Μπα δε μου αρεσουν αλα θα αφησω πρωτα το ενυδρειο αλλες 10-20 μερες και μετα θα βαλω τα γκουραμι και μετα θα τα βαζω τα αλλα σιγα σιγα!!! Τα νεον μου,3 γκουραμι,7 αρλεκινους,2 γατοψαρα clownfish,3 ραμιρεζι κι αλλη μια κιλχιδα;;; Έγινε επεξεργασία 30 Νοεμβρίου 2020 - Αγγελικη Κοκοσαλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 30 Νοεμβρίου 2020 #10 Share 30 Νοεμβρίου 2020 πριν 10 ώρες, το μέλος Νικόλαξ έγραψε: Τώρα που έγινε έτσι όπως το θέλω με τα φυτά θα προσθέσω αλλά 11 νέον και άλλους 5 ροδοστομους για να γίνουν ωραία κοπαδακια. Γιατι δεν αγαπας τα cory; Καν τα 8-10, θα δεις κινηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 30 Νοεμβρίου 2020 #11 Share 30 Νοεμβρίου 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος Αγγελικη Κοκοσαλη έγραψε: α νεον μου,3 γκουραμι,7 αρλεκινους,2 γατοψαρα clownfish,3 ραμιρεζι κι αλλη μια κιλχιδα;;; Μια αλλη κιχλιδα σαν .....; Δες λιγο προφιλ απο Chromobotia macracanthus, και μετα πες, αν γινεται να κρατας αυτο το ψαρι στο ενυδρειο σου...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικόλαξ 30 Νοεμβρίου 2020 #12 Share 30 Νοεμβρίου 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος natateo έγραψε: Γιατι δεν αγαπας τα cory; Καν τα 8-10, θα δεις κινηση! Απλά φοβάμαι για υπερπληθυσμό γιατί αν προσθέσω και αυτά που θέλω θα είναι 20 νεον τετρα 15 ροδοστομοι 2 γκουράμι 2 κορυ 1 ραμ και 1 ανκιστρους σύνολο 41 ψαρια στα 180 λιτρα, αλλά τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσα να προσθέσω αλλά 3 κορυ να τα κανω 5.. Και εννοείτε πως τρελαίνομαι για τα κορυ είναι δουλευταραδες και έχουν πολύ πλάκα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικόλαξ 30 Νοεμβρίου 2020 #13 Share 30 Νοεμβρίου 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος natateo έγραψε: Μια αλλη κιχλιδα σαν .....; ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος