Popular Post TAB 23 Νοεμβρίου 2020 Popular Post #1 Share 23 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα στην παρεα! Το ενυδρείο μου τρέχει 3 χρόνια. 180l μεικτά. Skimmer MCE 600 Φωτα 2 Hydra 32 Δοσομετρική DD H2O Δεν έχω sump. Υποστηρικτικά έχω ένα εξωτερικό φίλτρο με βιολογικό υλικό. NO3 5-10, PO4 0,01-0,05, Ca 420, Mg 1280-1350, Kh 8 Οι πληροφορίες που έχω βρει στο forum πολύτιμες!! Πολύτιμες πάνω από όλα φυσικά οι συμβουλές συγχομπιστών μελών του forum που με θετική διάθεση πάντα με έχουν βοηθήσει όλο αυτό το διαστημα... 5 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noli 23 Νοεμβρίου 2020 #2 Share 23 Νοεμβρίου 2020 Μπράβο Θανάση!!!!! τελειο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAB 23 Νοεμβρίου 2020 Author #3 Share 23 Νοεμβρίου 2020 Σ' ευχαριστώ πολύ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 23 Νοεμβρίου 2020 #4 Share 23 Νοεμβρίου 2020 Πολύ όμορφο! Να το χαίρεσαι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAB 23 Νοεμβρίου 2020 Author #5 Share 23 Νοεμβρίου 2020 Σ' ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 23 Νοεμβρίου 2020 #6 Share 23 Νοεμβρίου 2020 Πολυ ομορφοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAB 23 Νοεμβρίου 2020 Author #7 Share 23 Νοεμβρίου 2020 Σας ευχαριστώ παιδια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 23 Νοεμβρίου 2020 #8 Share 23 Νοεμβρίου 2020 Τέλειο! Μπράβο! Απο τροφές κοραλλιών, αμινοξέα κλπ χρησιμοποιείς κάτι? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Νοεμβρίου 2020 #9 Share 23 Νοεμβρίου 2020 Θανάση πολύ ωραίος ύφαλος με πολύ όμορφες φώτο. Ήρθε η ώρα να μεγαλώσεις διότι έχει αρχίσει και γεμίζει. Να τον χαίρεσαι φίλε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAB 23 Νοεμβρίου 2020 Author #10 Share 23 Νοεμβρίου 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος submarine1981 έγραψε: Τέλειο! Μπράβο! Απο τροφές κοραλλιών, αμινοξέα κλπ χρησιμοποιείς κάτι? Σ' ευχαριστώ! Polypbooster 1-2 φορες την εβδομάδα, κυρίως για να μη μηδενίζω σε φωσφορικά. Αντιφώσφορο δεν βάζω. Μόνο άνθρακα. Και κατεψυγμ'ενη στα ψαρια 2-3 φορές την εβδομάδα. Flakes ρίχνει η ταίστρα 4 φορές τη μερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAB 23 Νοεμβρίου 2020 Author #11 Share 23 Νοεμβρίου 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος niknik έγραψε: Θανάση πολύ ωραίος ύφαλος με πολύ όμορφες φώτο. Ήρθε η ώρα να μεγαλώσεις διότι έχει αρχίσει και γεμίζει. Να τον χαίρεσαι φίλε. Φιλε Νίκο, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά για τις πολύτιμες συμβουλές και την πάντα θετική σου διάθεση να βοηθήσεις!! Το σχεδιάζω ήδη προσεκτικά. Ο στόχος είναι το καλοκαίρι σε περίοδο που θα λειπουν γυναίκα και παιδιά από το σπίτι... ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAB 23 Νοεμβρίου 2020 Author #12 Share 23 Νοεμβρίου 2020 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 23 Νοεμβρίου 2020 #13 Share 23 Νοεμβρίου 2020 Εξαιρετικό αποτέλεσμα και όλα μα όλα τα κοράλλια φαίνονται να είναι ακμαιότατα. Συνέχισε έτσι! Ποιο αλάτι χρησιμοποιείς; Target feeding στα κοράλλια από ότι κατάλαβα δε κανεις ετσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAB 23 Νοεμβρίου 2020 Author #14 Share 23 Νοεμβρίου 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος bbetta έγραψε: Εξαιρετικό αποτέλεσμα και όλα μα όλα τα κοράλλια φαίνονται να είναι ακμαιότατα. Συνέχισε έτσι! Ποιο αλάτι χρησιμοποιείς; Target feeding στα κοράλλια από ότι κατάλαβα δε κανεις ετσι; Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Tropic Marine Pro Reef 20λιτρα αλλαγή την εβδομάδα Ιχνοστοιχεία fauna marin με τα συμπληρώματα της δοσομετρικής Έκανα παλιά target. Τώρα πολύ πολύ αραιά. Μόνο αν δω κάτι περίεργο. Μ'ονο το polypbooster στο νερό, όχι target Ταίζω καλά τα ψαρια και θεωρώ ότι ταίζουν και αυτά με τη σειρά τους τα κοραλια οπότε δεν ρίχνω κάτι άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAB 23 Νοεμβρίου 2020 Author #15 Share 23 Νοεμβρίου 2020 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 23 Νοεμβρίου 2020 #16 Share 23 Νοεμβρίου 2020 Γεια σου Θανάση δύναμη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Νοεμβρίου 2020 #17 Share 23 Νοεμβρίου 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος TAB έγραψε: Φιλε Νίκο, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά για τις πολύτιμες συμβουλές και την πάντα θετική σου διάθεση να βοηθήσεις!! Το σχεδιάζω ήδη προσεκτικά. Ο στόχος είναι το καλοκαίρι σε περίοδο που θα λειπουν γυναίκα και παιδιά από το σπίτι... ? Τίποτα φίλε και ότι χρειαστείς μου λες, και εγώ σκέφτομαι νέα πλάνα και θα χρειαστώ βοήθεια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAB 23 Νοεμβρίου 2020 Author #18 Share 23 Νοεμβρίου 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος salamander έγραψε: Γεια σου Θανάση δύναμη! Γειά σου Ορεστη παιχταρά!! RESPECT!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orestis_madman 24 Νοεμβρίου 2020 #19 Share 24 Νοεμβρίου 2020 να το χαίρεσαι φίλε !!! ελπίζω να το χαρώ και το δικό μου έτσι στο μέλλον...ακόμα παλεύω και μαθαίνω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 24 Νοεμβρίου 2020 #20 Share 24 Νοεμβρίου 2020 Ωραίος ο Θανάσης!! Πολύ δυνατό ενυδρείο φίλε μου μπράβο!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAB 24 Νοεμβρίου 2020 Author #21 Share 24 Νοεμβρίου 2020 πριν 50 λεπτά, το μέλος orestis_madman έγραψε: να το χαίρεσαι φίλε !!! ελπίζω να το χαρώ και το δικό μου έτσι στο μέλλον...ακόμα παλεύω και μαθαίνω... Σ' ευχαριστώ πολύ! Η εμπειρία μου σίγουρα είναι πολύ μικρή για να δίνω συμβουλές, αλλά αν έχεις υπομονή, ασχολείσαι και υπάρχει σταθερότητα στο σύστημα, το αποτέλεσμα θα έρθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis Michopoulos 26 Νοεμβρίου 2020 #22 Share 26 Νοεμβρίου 2020 Πολυ όμορφο αποτέλεσμα και απίστευτα χρώματα!! Να το χαίρεσαι!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpol 26 Νοεμβρίου 2020 #23 Share 26 Νοεμβρίου 2020 Ω να σου......... Χαχαχαχα. Χάρμα οφθαλμών. Τέλειο αρχηγέ μου. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAB 26 Νοεμβρίου 2020 Author #24 Share 26 Νοεμβρίου 2020 πριν 8 ώρες, το μέλος dimpol έγραψε: Ω να σου......... Χαχαχαχα. Χάρμα οφθαλμών. Τέλειο αρχηγέ μου. χαχαχα πεθανα με το σχόλιο!! Σ ευχαριστώ πολύ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος