giorgos pastayroy 8 Δεκεμβρίου 2020 Author #126 Share 8 Δεκεμβρίου 2020 δεν εβαλα καρχαρια γιατι μπορουν να πλγγοσουν τα νεον και τουσ ξιφοφορους αποτην ουρα φιλε μου δεν μασ παρατας στην υσιχια μασ λεω εγω αυτεσ τισ ερωτησεισ τισ εκανα σιγα σιγα και βρηκα ενα ψαρι θα βαλω 5 πλατυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χριστινα. 8 Δεκεμβρίου 2020 #127 Share 8 Δεκεμβρίου 2020 Σταματα βρε να βάζεις ψαράκια, δεν τα λυπάσαι όλα μαζί εκεί μέσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos Chania 8 Δεκεμβρίου 2020 #128 Share 8 Δεκεμβρίου 2020 Μια και κάναμε το status του Γιώργου καφενείο.Αυτό είναι το μικρό ενυδρείο μου 30L , είχε μέσα έναν Μονομάχο που μας άφησε χρόνους (μάλλον απο μοναξιά) βλέποντας το ενυδρείο του Γιώργου.Και λέω να βάλω 3 pangasius, 6 diskus, 4 koi, 6-7pleco και μιας που θα μείνει και λίγο χώρος στο κενό που κάνει το σωληνάκι του co2 με το γυαλί και ένα κοπαδάκι barbs.Πέρα από την πλάκα δέχομαι Προτάσεις. Gh 6KH 4PH 6,8 - 7 ανάλογα την ώραΑλλά έχω Α/O και το πάω από σκληρότητα όπου θέλω.Φιλτρο oase 100 thermo Co2 tropica nano.Στάλθηκε από το SM-G388F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 8 Δεκεμβρίου 2020 #129 Share 8 Δεκεμβρίου 2020 πριν 5 λεπτά, το μέλος motakis.m έγραψε: Μια και κάναμε το status του Γιώργου καφενείο. Αυτό είναι το μικρό ενυδρείο μου 30L , είχε μέσα έναν Μονομάχο που μας άφησε χρόνους (μάλλον απο μοναξιά) βλέποντας το ενυδρείο του Γιώργου. Και λέω να βάλω 3 pangasius, 6 diskus, 4 koi, 6-7pleco και μιας που θα μείνει και λίγο χώρος στο κενό που κάνει το σωληνάκι του co2 με το γυαλί και ένα κοπαδάκι barbs. Πέρα από την πλάκα δέχομαι Προτάσεις. Gh 6 KH 4 PH 6,8 - 7 ανάλογα την ώρα Αλλά έχω Α/O και το πάω από σκληρότητα όπου θέλω. Φιλτρο oase 100 thermo Co2 tropica nano. Στάλθηκε από το SM-G388F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα . Σε παρακαλώ πολύ motakis.m άνοιξε δικό σου θέμα στο Γενικά περί γλυκού νερού 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos Chania 8 Δεκεμβρίου 2020 #130 Share 8 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα . Σε παρακαλώ πολύ motakis.m άνοιξε δικό σου θέμα στο Γενικά περί γλυκού νερούΚαλημέρα marinos ok.Στάλθηκε από το SM-G388F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos Chania 8 Δεκεμβρίου 2020 #131 Share 8 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα marinos ok.Στάλθηκε από το SM-G388F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠάντος αυτό το post έχει περισσότερη Κίνηση από τα άλλα.Μπορούμε να βάλουμε και διαφημίσεις να κερδίσουμε και κάτι.[emoji23][emoji23]Στάλθηκε από το SM-G388F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 8 Δεκεμβρίου 2020 #132 Share 8 Δεκεμβρίου 2020 Η συζητηση στο παρων θεμα προφανως και δεν προσφερει τιποτα και σε κανεναν. Οπως ηδη πολυ σωστα εχει γραφτει το topic εχει αρχισει και μετατρεπεται σε καφενειο. Οπως καταλαβαινετε λοιπον ηρθε η ωρα να κλειδωσει... 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts