Niki27 16 Νοεμβρίου 2020 #1 Share 16 Νοεμβρίου 2020 Μήπως ξέρει κάποιος τι ψάρια μπορώ να βάλω μαζί με νεροχελώνες;??? (Σε ενυδρείο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 16 Νοεμβρίου 2020 #2 Share 16 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα Νικη και καλως ηρθες στην παρεα μας Καλυτερα να αποφυγεις την συγκατοικηση. Ειναι διαφορετικα ειδη,με διαφορετικες αναγκες και συνηθειες,διαφορετικες συνθηκες,διαφορετικο διακοσμο,διαφορετικες αρρωστιες .... Τι ενυδρειο εχεις και τι ζωντανα φιλοξενεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki27 17 Νοεμβρίου 2020 Author #3 Share 17 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ για το καλοσωρισμα. Είμαι καινούρια στο χόμπι και δεν ξέρω πολλά πράγματα. Δεν περίμενα τόσο γρήγορη ανταπόκριση. Το ενυδρείο είναι 30 λίτρα και φιλοξενεί 2 νεροχελωνακια, περίπου 7 εκατοστά (το καβούκι) Μήπως είναι πολύ μικρό για να χωρέσει και ένα ψαράκι; Έχει φίλτρο και λάμπα UV. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 17 Νοεμβρίου 2020 #4 Share 17 Νοεμβρίου 2020 Το ενυδρειο σου ειναι μικρο και ακομη και τα χελωνακια να κρατησεις θα χρειαστεις σχετικα αμμεσα μεγαλυτερο. Αν αποφασισεις να βγαλεις τα χελωνακια θα μπορεσεις να βαλεις καποια ψαρια ή γαριδες αλλα και παλι λογο μεγεθους οι επιλογες σου θα ειναι αρκετα περιορισμενες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki27 17 Νοεμβρίου 2020 Author #5 Share 17 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Καλά που έκανα εγγραφή και ρώτησα. Αν μελλοντικά πάθουν κάτι τα χελωνακια μου, θα βάλω μέσα έναν μονομάχο.? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος