Babis Gold 15 Νοεμβρίου 2020 #1 Share 15 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους . Έχει αρχίσει και τρεμοπαιζει το μαμισιο led (3 σειρές led) και έχουν κάνει μερικά led στο ενυδρείο μου και πρέπει να το αντικαταστήσω άμεσα. Χωρίς να μπορώ να βρω ανταλλακτικό για το συγκεκριμένο ενυδρείο δυστυχώς δεν ξέρω τι να κάνω. Σας παραθέτω και τις διαστασεις . Διαστάσεις: 76x32x43h cm Όγκος νερού: 88 lt Φωτισμός: 8 watt – LED Βάρος ενυδρείου με εξαρτήματα: 17kg Πάχος γυαλιού: 5mm (*σημείωση το καπάκι στο χρειάζομαι καθώς έχω ανεμιστηρακια και το καλοκαίρι υποφέρει από εξάτμιση οπότε λύσεις του τύπου ακουμπιστα φωτιστικα δεν μου κάνουν.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 16 Νοεμβρίου 2020 #2 Share 16 Νοεμβρίου 2020 Μια φωτο από το καπάκι θα βοηθούσε μήπως σκεφτούμε καμία λυση. Έχεις φυτά μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 16 Νοεμβρίου 2020 #3 Share 16 Νοεμβρίου 2020 Εχεις λαμπα σαν αυτα - https://www.aquario.gr/shop/fotismos/lamptires/?filter_product_brand=haquoss&query_type_product_brand=or&filter_lamptires-filter=xamilis-katanalosis-filter&query_type_lamptires-filter=or Παρε τηλ στο aquario.gr. Μπορει να ξερουν για ανταλακτικο, γιατι απο haquoss πουλανε και φιλτρα και λαμπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babis Gold 17 Ιουλίου 2021 Author #4 Share 17 Ιουλίου 2021 Δυστυχώς είναι ένα φωτιστικό που δεν υπάρχει επιλογή αλλαγή του κάθε tube. Έχει κάτι υποδοχές για βιδες ακριβώς από πάνω όπως φαίνεται στην εικόνα αλλά δεν ξέρω καθόλου. Δεν μπορώ να βρω πουθενά να πουλάνε μόνο του το φωτιστικό. Γι'αυτό έλεγα να κάνω καμιά πατεντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος