Σπύρος Χαλκιδική 12 Νοεμβρίου 2020 #1 Share 12 Νοεμβρίου 2020 15 μωρά ξιφοφοροι! Είναι 5 ημερών, έκανε κι άλλα ώμος τα έφαγε περνούσαν πάνω, όσες φορές τα άφηνα να γεννήσουν έξω τα έτρωγαν σε 10 λεπτά παρόλο που έχει μέρη να κρυφτούν. Την έβαλα σε μεγάλη γεννηστρα όταν φούσκωσε αρκετά το βραδι και το πρωί άρχισε να γεννάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 13 Νοεμβρίου 2020 #2 Share 13 Νοεμβρίου 2020 Να τα χαίρεσαι τα μικρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σπύρος Χαλκιδική 13 Νοεμβρίου 2020 Author #3 Share 13 Νοεμβρίου 2020 πριν 22 λεπτά, το μέλος gixxer έγραψε: Να τα χαίρεσαι τα μικρα! Ευχαριστώ! Είναι πρώτη φορά που τα σώσαμε γιατί είμαστε νέοι στο hobby και ο μικρός τρελάθηκε ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronis.v 14 Νοεμβρίου 2020 #4 Share 14 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά γέννησε η ξιφοφορος μου έφαγαν τα ψαράκια και έχει μείνει μόνο ένα το κακόμοιρο κρύβεται στο φίλτρο έχουν μαζευτεί όλα τα ψάρια εκεί και περιμένουμε αν τα καταφέρει ποσό πρέπει να μεγαλώσει για να είναι ασφαλής?Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σπύρος Χαλκιδική 14 Νοεμβρίου 2020 Author #5 Share 14 Νοεμβρίου 2020 πριν 10 λεπτά, το μέλος koronis.v έγραψε: Καλησπέρα παιδιά γέννησε η ξιφοφορος μου έφαγαν τα ψαράκια και έχει μείνει μόνο ένα το κακόμοιρο κρύβεται στο φίλτρο έχουν μαζευτεί όλα τα ψάρια εκεί και περιμένουμε αν τα καταφέρει ποσό πρέπει να μεγαλώσει για να είναι ασφαλής? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα, λυπάμαι που θα στο πω αλλά δεν έχει ελπίδες... Όσες φορές τα άφηνα έξω τα έτρωγαν σε πέντε λεπτά και έχω και φυτά και πέτρες για να κρύβονται. Οι ξιφοφοροι τα τρων απευθείας, πάρε μια γεννηστρα μεγάλη και όταν φουσκώσει η κοιλιά αρκετά βαλτή μέσα, αν κάνει 30 τα 20 θα ζήσουν γιατί μερικά περνάνε πάνω και τα τρώει. Πιστεύω πως χρειάζεται τουλάχιστον 4 εβδομαδες για να μην μπορούν να τα φάνε όπως βλέπω τα δικά μου, και εγώ πρώτη φορά τα έσωσα και είναι 7-8 ημερών Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σπύρος Χαλκιδική 14 Νοεμβρίου 2020 Author #6 Share 14 Νοεμβρίου 2020 VID_20201114_141838.mp4 VID_20201114_141838.mp4 VID_20201114_141838.mp4 VID_20201114_141838.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronis.v 14 Νοεμβρίου 2020 #7 Share 14 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, λυπάμαι που θα στο πω αλλά δεν έχει ελπίδες... Όσες φορές τα άφηνα έξω τα έτρωγαν σε πέντε λεπτά και έχω και φυτά και πέτρες για να κρύβονται. Οι ξιφοφοροι τα τρων απευθείας, πάρε μια γεννηστρα μεγάλη και όταν φουσκώσει η κοιλιά αρκετά βαλτή μέσα, αν κάνει 30 τα 20 θα ζήσουν γιατί μερικά περνάνε πάνω και τα τρώει. Πιστεύω πως χρειάζεται τουλάχιστον 4 εβδομαδες για να μην μπορούν να τα φάνε όπως βλέπω τα δικά μου, και εγώ πρώτη φορά τα έσωσα και είναι 7-8 ημερών Κατάφερα να το πιάσω και το έβαλε σε ένα βάζο υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το σώσω με κάποιο τρόπο ?Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σπύρος Χαλκιδική 14 Νοεμβρίου 2020 Author #8 Share 14 Νοεμβρίου 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος koronis.v έγραψε: Κατάφερα να το πιάσω και το έβαλε σε ένα βάζο υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το σώσω με κάποιο τρόπο ? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξέρω στο βάζο αν τα καταφέρει και εγώ νέος είμαι στο hobby, καλύτερα αγόρασε μία μικρή γεννηστρα με βεντούζες και βάλτο μέσα στο ενυδρείο να έχει και την θερμοκρασία που χρειάζεται, και τροφή σκόνη για μωρά η να κάνεις σκόνη αυτή που ταΐζεις, οι γεννηστρα είναι φθηνή πάρε 2 θα σε χρειαστούν! Στην μια θα βάζεις να γεννήσουν και μετά στην μεγάλη τα μωρά. ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σπύρος Χαλκιδική 14 Νοεμβρίου 2020 Author #9 Share 14 Νοεμβρίου 2020 πριν 16 λεπτά, το μέλος koronis.v έγραψε: Κατάφερα να το πιάσω και το έβαλε σε ένα βάζο υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το σώσω με κάποιο τρόπο ? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δες την φωτογραφία πώς τα έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 14 Νοεμβρίου 2020 #10 Share 14 Νοεμβρίου 2020 Κάνε αυτό που λέει ο Σπύρος δεν είναι ακριβή η γεννήτρα, αλλά μπορείς να κάνεις και μόνος μια πρόχειρη εως ότου πάρεις μια. Απλα παίρνεις ένα πλαστικό μπουκάλι για νερό όχι όμως τέρμα λείο κάποιο που να έχεις κάποιες εσοχές. Κόβεις το ύψος που θέλεις να έχει κόβεις και τον πάτο πιάνεις απο κάτω με ένα λάστιχο ένα κομμάτι τούλι ή γυναικείο καλσόν και το πιάνεις με ότι τρόπο σου έρθει στο μυαλό πχ με έναν μεγάλο συνδετήρα διαμορφωμένο ώστε να πιάνει το μπουκάλι και το γυαλί. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronis.v 3 Δεκεμβρίου 2020 #11 Share 3 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω πόσον εβδομάδων πρέπει να φτάσει το ψαράκι για να το βάλω κανονικά στο ενυδρείο?Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σπύρος Χαλκιδική 3 Δεκεμβρίου 2020 Author #12 Share 3 Δεκεμβρίου 2020 πριν 4 λεπτά, το μέλος koronis.v έγραψε: Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω πόσον εβδομάδων πρέπει να φτάσει το ψαράκι για να το βάλω κανονικά στο ενυδρείο? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα, εμένα είναι 30 ημερών και είναι πολύ μικρά ακόμη, υπολογίζω 2 μήνες περίπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronis.v 3 Δεκεμβρίου 2020 #13 Share 3 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα, εμένα είναι 30 ημερών και είναι πολύ μικρά ακόμη, υπολογίζω 2 μήνες περίπουΑα οκ ευχαριστώ φίλε μου μπορείς να στείλεις καμία φωτογραφίαΣτάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σπύρος Χαλκιδική 3 Δεκεμβρίου 2020 Author #14 Share 3 Δεκεμβρίου 2020 πριν 2 λεπτά, το μέλος koronis.v έγραψε: Αα οκ ευχαριστώ φίλε μου μπορείς να στείλεις καμία φωτογραφία Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σπύρος Χαλκιδική 3 Δεκεμβρίου 2020 Author #15 Share 3 Δεκεμβρίου 2020 Τώρα είναι περίπου ένα εκατοστό και είναι 30 ημερών Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronis.v 3 Δεκεμβρίου 2020 #16 Share 3 Δεκεμβρίου 2020 Πολύ όμορφα να τα χαίρεσαι..Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος