liakos7 2 Δεκεμβρίου 2020 Author #126 Share 2 Δεκεμβρίου 2020 25 κ κάτι ψηλά..κ τώρα το σκάλισμα ένα Τσικ προς τα πάνω κ είδα ότι πηγές 26 αμέσως.κ χθες που τα η γυναίκα ως αργά στο σαλόνι έβλεπε να ανάβει να σβήνει κτλ.να λειτουργεί κανονικά δηλαδή αχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 2 Δεκεμβρίου 2020 Author #127 Share 2 Δεκεμβρίου 2020 Τώρα θέλω κ άλλη βοήθεια..χιχιχι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σπύρος Χαλκιδική 2 Δεκεμβρίου 2020 #128 Share 2 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ είμαι πολύ νέος στο χόμπι και μπορώ να βοηθήσω σε κάτι μόνο αν είμαι 100% σίγουρος, έχει έμπειρους να σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 2 Δεκεμβρίου 2020 Author #129 Share 2 Δεκεμβρίου 2020 Προχθές που άφησα το χαλίκι κ τα φυτακια έβαλα κ ταμπλέτες (μπάλες) τις dennerle στο βυθό.χθες πήρα κ excel κ έριξα 2ml σαν πρώτη φορά.μολις τώρα σχολωντας πετάχτηκα κ πήρα κ ένα γενικό λίπασμα πάλι της dennerle(ελπίζω να κάνουν δουλίτσα γιατί είναι οικονομικά βλέπω κ έχω διαβάσει καλά σχόλια).τι κάνω;τι ρίχνω;7 ώρες είναι καλά το φως;μετά;να ρίχνω κάθε μέρα 0,5ml excel κ το πολύ 1 ml λίπασμα;για 5 μέρες..μια να αφήσω κενή κ την έβδομη να κάνω αλλαγή;πλησιάζω καθόλου στην πραγματικότητα η λέω μπαρουφες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σπύρος Χαλκιδική 2 Δεκεμβρίου 2020 #130 Share 2 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ που έχω εύκολα φυτά χρησιμοποιώ το FLOURISH και βάζω 2ml μία φορά την εβδομάδα στα 135 λίτρα και είναι οκ Καλύτερα να σε απάντηση κάποιος που γνωρίζει καλύτερα, παντός δεν νομίζω να θέλει τόσο συχνά Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 2 Δεκεμβρίου 2020 Author #131 Share 2 Δεκεμβρίου 2020 Excel θα θέλει η μάλλον καλό θα του κάνει.το λίπασμα να το κάνω μέρα παρά μέρα τοτε..κ ίσως το κάνω κ αυτό μισό ml?κ γω εύκολα έχω.καποιος με φυταααα να μας πειςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σπύρος Χαλκιδική 2 Δεκεμβρίου 2020 #132 Share 2 Δεκεμβρίου 2020 πριν 2 λεπτά, το μέλος liakos7 έγραψε: Excel θα θέλει η μάλλον καλό θα του κάνει.το λίπασμα να το κάνω μέρα παρά μέρα τοτε..κ ίσως το κάνω κ αυτό μισό ml?κ γω εύκολα έχω.καποιος με φυταααα να μας πειςςς Θα απαντήσει κάποιος που γνωρίζει, παντός νομίζω πως αν βάζεις πολλά λιπάσματα πάνω από όσο χρειάζεται θα γεμίσει άλγη γι'αυτό περίμενε να μας πουν οι ειδικοί ? Που είσαι δάσκαλε?!?!?!? ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 2 Δεκεμβρίου 2020 #133 Share 2 Δεκεμβρίου 2020 πριν 30 λεπτά, το μέλος Σπύρος Χαλκιδική έγραψε: Τι θερμοκρασία είχε το πρωί? Έτσι από περιέργεια ρωτάω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 2 Δεκεμβρίου 2020 #134 Share 2 Δεκεμβρίου 2020 Τερμα τελος στορ. Κατσε απεναντι και θαυμασε το . Δεν εχεις δυσκολα φυτα αυτα δεν θελουν ιδιαιτερη φροντιδα. Φωτοπεριοδος 8 ωρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 2 Δεκεμβρίου 2020 Author #135 Share 2 Δεκεμβρίου 2020 (edited) Το ξέρω ότι είναι απλα τα φυτακια αλλά αφού τα πήρα..κ απ' ότι έχω διαβάσει αν ρίχνεις με πολύ προσοχή γιατί παραμονεύουν οι αλγες..μόνο καλό θα κάνεις.οι δοσολογιες που λενε πάνω είναι για φουλ φυτεμένα έτσι;μήπως να ανοίξω ένα νέα θέμα για ερώτηση λίπανσης κτλ;πείτε κ κάνα άλλο όμορφο φυτακι να βάλω αν βρω; Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2020 - liakos7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 2 Δεκεμβρίου 2020 #136 Share 2 Δεκεμβρίου 2020 Υδρογεωοπόνος @natateo δώσε σε παρακαλώ πολύ τα φώτα σου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 2 Δεκεμβρίου 2020 Author #137 Share 2 Δεκεμβρίου 2020 Άνοιξα αλλο θέμα αλλά δεν μου μιλάει κανείς,χαχαχχα.λοιπον αποφάσισα κ έβαλα κιόλας.θα δοκιμάσω να βάζω δευτερα-τεταρτη-παρασκευη από 1ml excel και λίπασμα.σαββατο τίποτα κ Κυριακή θα αλλάζω 15-20 λίτρα νερό κ πάει λέγοντας.να δω πως θα πάει,αν θα εμφανίσει άλγες που το κυριότερο κ αν βελτιώνονται τα φυτά στη συνέχεια.το λίπασμα της dennerle λέει 10ml για 50l σπασμένο κάθε μέρα η μέρα παρά μέρα.εγω από 10ml ξεκινάω με 3ml.παω επιφυλακτικά κ βλέπω,νομίζω πως θα ναι καλά.ε;το excel μήπως να το κάνω καθημερινά από 0.5ml αντί για 1 μέρα παρά μέρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 2 Δεκεμβρίου 2020 #138 Share 2 Δεκεμβρίου 2020 Λιάκο εδώ είναι της υπομονής δεν είναι FB να σου απαντάνε αμέσως ,Περίμενε και όταν το δει η @natateo θα σου απαντήσει το και πως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 2 Δεκεμβρίου 2020 Author #139 Share 2 Δεκεμβρίου 2020 πριν 21 λεπτά, το μέλος marinos έγραψε: Λιάκο εδώ είναι της υπομονής δεν είναι FB να σου απαντάνε αμέσως ,Περίμενε και όταν το δει η @natateo θα σου απαντήσει το και πως. Εσύ δεν βάζεις "ζουμια"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 2 Δεκεμβρίου 2020 #140 Share 2 Δεκεμβρίου 2020 Έχω και εγώ σε ένα ενυδρείο εύκολα φυτά και πολλά .αλλά δεν βάζω τίποτα άλλο πάρα ένα γενικό υγρό λίπασμα μια φορά την εβδομάδα. Βέβαια ο βυθός μου είναι στρωμένος (εσύ έβαλες ταμπλέτες). Στο ξανά λέω θα σου απαντήσουν οι ειδικοί αν και σου απάντησε στο άλλο θέμα που άνοιξες ο @SOTIRIS , Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 2 Δεκεμβρίου 2020 Author #141 Share 2 Δεκεμβρίου 2020 Δεν βλέπω καμιά απάντηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 2 Δεκεμβρίου 2020 #142 Share 2 Δεκεμβρίου 2020 SOTIRIS AZ team Ομάδα Γενικού Συντονισμού 2.554 6.730 δημοσιεύσεις Φύλο:'Ανδρας Τα Ενυδρεία μου:500lt, boesemani, puntius Τοποθεσία:Μενίδι Interests:Αθλητισμός, μοντελισμός (κατασκευή ξύλινων καραβιών) Νομός: Αττικής Χώρα:Hellas Αναφορά #3 πριν 55 λεπτά Η δοσολογία που προτείνει η seachem αφορά ενυδρεία φουλ φυτεμένα. Στη δική σου περίπτωση που δεν είναι ακόμη μεγάλη η φυτική μάζα θα έλεγα να ξεκινήσεις με το 1/3 της δόσης που προτείνει η εταιρεία. Επίσης ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπ όψιν είναι ο φωτισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 2 Δεκεμβρίου 2020 Author #143 Share 2 Δεκεμβρίου 2020 Είναι του sotiris τα.ενυδρεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 2 Δεκεμβρίου 2020 #144 Share 2 Δεκεμβρίου 2020 Κοίτα τι θα σου μάθω τώρα . Αν θέλουμε να κάνουμε ερώτηση σε κάποιον και να το δει αυτός πρώτα βάζουμε @ και μετά το όνομα του χωρίς κενό ανάμεσα . Το κατάλαβες @liakos7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 2 Δεκεμβρίου 2020 Author #145 Share 2 Δεκεμβρίου 2020 Μάλιστα!!!χρήσιμο!!!μαθαίνω μαθαίνω..thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 3 Δεκεμβρίου 2020 #146 Share 3 Δεκεμβρίου 2020 πριν 10 ώρες, το μέλος liakos7 έγραψε: Δεν βλέπω καμιά απάντηση.. Δες τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος