marinos 21 Νοεμβρίου 2020 #51 Share 21 Νοεμβρίου 2020 Όπως θέλεις. Εγώ που πριν ένα μήνα έκανα ενυδρείο (πολύ μεγαλύτερο βέβαια και με κόντρες επάνω) το άφησα 7 ημέρες να στεγνώσει . Για τα παμπρίζ δεν ξέρω να σου απαντήσω άλλα το μόνο σίγουρο που ξέρω είναι οτι οι οδηγοί δεν βάζουν τα πόδια τους να σπρώχνουν το τζάμι προς τα έξω γιατί αυτές οι δυνάμεις ασκούνται στο ενυδρείο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 21 Νοεμβρίου 2020 Author #52 Share 21 Νοεμβρίου 2020 Συμφωνώ απόλυτα κ σε ακούω με προσοχή κ.ευχαριστω για το χρόνο σου.ενημερωτικα να σου βαζωντας ένα παρμπρίζ κ κλείνωντας τις πόρτες του αμαξιού δεν φαντάζεσαι τη πίεση από μέσα προς τα έξω ασκητε.να φανταστείς αν ακουμπήσεις το παρμπρίζ χωρίς κολλα κ κλήσεις τις δύο πορτες το τζαμί χωροπηδαει.ειμαι φοβερό.τεσπα..θα το αφήσω κ σήμερα όλη μέρα μόνο εδώ στην ησυχία.το μετακίνησα με πολυ προσοχή αλλά σου λέω εινάι μπετόν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 21 Νοεμβρίου 2020 Author #53 Share 21 Νοεμβρίου 2020 Κάπως έτσι.εχουν νόημα να επιχειρήσω να το κάνω;θα ενισχύσω κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 21 Νοεμβρίου 2020 #54 Share 21 Νοεμβρίου 2020 Στο ενυδρείο σου οι δυνάμεις ασκούνται στα τζάμια με αυτο το τρόπο περίπου. Οσο μεγαλύτερος είναι ο όγκος του νέρου τόσο μεγαλύτερες και οι πιέσεις. Τέλος πάντων η απόφαση για το τι θα κάνεις με το ενυδρείο σου αφορά αποκλειστικά και μόνο εσένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 21 Νοεμβρίου 2020 #55 Share 21 Νοεμβρίου 2020 πριν 5 λεπτά, το μέλος liakos7 έγραψε: Κάπως έτσι.εχουν νόημα να επιχειρήσω να το κάνω;θα ενισχύσω κάτι; Κάθε κόντρα επάνω είναι καλοδεχούμενη . Να ξέρεις όμως οτι σε αυτά του εμπορίου στις διαστάσεις σου βάζουν μια κόντρα στην μέση του ενυδρείου και περίπου 3 εκατοστά κάτω απο το χείλος του τζαμιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 21 Νοεμβρίου 2020 Author #56 Share 21 Νοεμβρίου 2020 Βάζουν κόντρα πάνω σε 30 cm ύψος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 21 Νοεμβρίου 2020 #57 Share 21 Νοεμβρίου 2020 Νόμιζα ότι είναι 45 cm Μάλλον κάπου χάθηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 21 Νοεμβρίου 2020 Author #58 Share 21 Νοεμβρίου 2020 Αυτές οι φαλτσοκοντριτσες αν τις βάλω δεν θα ενισχύσω λίγο τις ενώσεις κυρίως στο πάνω πάνω μέρος(θα τις βάλω 2εκ πιο κάτω ,περίπου στους 28 πόντους)θα κάνω βλακεια;δεν έχω δει πουθενά με φαλτσες έτσι κόντρες.σορυ αν σε πρήζω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 21 Νοεμβρίου 2020 Author #59 Share 21 Νοεμβρίου 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος marinos έγραψε: Νόμιζα ότι είναι 45 cm Μάλλον κάπου χάθηκα. 45*43*30(ύψος)είναι νανακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 21 Νοεμβρίου 2020 #60 Share 21 Νοεμβρίου 2020 Ούτε και εγώ έχω δει και μάλλον θα έχουν σκεφτεί και άλλοι αλλα δεν ειδα να το εφαρμόζουν / Τι να σου πω βάλτες κακό δεν θα κάνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 21 Νοεμβρίου 2020 #61 Share 21 Νοεμβρίου 2020 πριν 2 λεπτά, το μέλος liakos7 έγραψε: 45*43*30(ύψος)είναι νανακι Νανάκι ξενανάκι 58 λίτρα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 21 Νοεμβρίου 2020 Author #62 Share 21 Νοεμβρίου 2020 Απέναντι του φάτσα θα χεί τον big brother,400+ λίτρα που έχω..άρα νανακι είναι χαχα.λεω να τις βάλω όπως λες κακό δεν κάνω κ η απλή λογική λέει ότι έστω κ λίγο θα τις δεσει καλυτερα τις 4 γωνίες πάνω .1,5-2 πόντους πιο κάτω καλά είναι ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
perse4ss 21 Νοεμβρίου 2020 #63 Share 21 Νοεμβρίου 2020 Αδερφέ μη τρελενεσαι τόσο πολύ. Αυτό το έχω φτιάξει στη πρώτη καραντίνα τον Απρίλιο. Είναι 40*40*40 έχω βάλει τρεις κόντρες κάτω σαν παράθυρα και όπως βλέπεις είναι μια χαρά ακόμη. Η μεγαλύτερη πίεση του νερού είναι κάτω δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με 30 εκ ύψος.Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 21 Νοεμβρίου 2020 #64 Share 21 Νοεμβρίου 2020 Κοίτα αφού δεν ξέρουμε αν κάνουν δουλειά βάλτες πάνω πάνω να μην χαλ΄σουν και την αισθητική του ενυδρείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 21 Νοεμβρίου 2020 Author #65 Share 21 Νοεμβρίου 2020 Γιατί να μήν κάνουν μωρέ;λογικά αν το δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 21 Νοεμβρίου 2020 #66 Share 21 Νοεμβρίου 2020 Για τεχνίτης είσαι ανυπόμονος. Αστό άλλη μια μέρα χωρίς να ξάνεις τίποτα και γένισέτο αύριο. Αν υπάρχουν διαρροές εδώ είμαστε να δούμε τι θα κάνουμε. Αφού έχεις ήδη ενυδρείο ξέρεις οτι τα άθλημα θέλει υπομονή . Σαν την διαφήμηση του Jack Daniel ένα πράμα. (αν θέλεις κάτσε απέναντί και σημάδευε να ρίχνεις μέσα φελλούς) ???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 22 Νοεμβρίου 2020 Author #67 Share 22 Νοεμβρίου 2020 Πατάει με σε αυτοκόλλητο αφροδες,για να σας προλάβω το λέω!γέμισα..όλα είναι άριστα.ουυε κουρμπες ούτε ξεκοληματα ούτε διαρροές ούτε αλλά παρατράγουδα.μαλλον θα ζήσει ο ασθενής.θα το αφήσω σήμερα όλη μέρα κ θα ρθω αύριο να δω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 22 Νοεμβρίου 2020 Author #68 Share 22 Νοεμβρίου 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 22 Νοεμβρίου 2020 #69 Share 22 Νοεμβρίου 2020 Μπράβο σου. Τώρα εγώ να πω ότι πρέπει να τα αφήσεις δυο μέρες τουλάχιστον πριν το πάρεις σπίτι ή μπάααααααααααα!!!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 22 Νοεμβρίου 2020 Author #70 Share 22 Νοεμβρίου 2020 Χαχαχαχαχ να πεις να πεις...θα το αφήσω τελικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 22 Νοεμβρίου 2020 #71 Share 22 Νοεμβρίου 2020 Λιάκο πολύ φοβάμαι ότι οι γωνίες που έβαλες επάνω και δουλεία δεν κάνουν και χαλάνε όλη την αισθητική του ενυδρείου . Αν το γέμιζες μέχρι επάνω θα ήταν πολύ ποιο όμορφο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 22 Νοεμβρίου 2020 Author #72 Share 22 Νοεμβρίου 2020 Κοιτα δεν μου ναι τίποτα να τις ξηλωσω,μπαμ μπαμ αλλά νομίζω κάνει δουλίτσα.δενει τα δύο τζάμια πιο καλά..όχι για να μην κουρμπαρει ,αλλά νομίζω δένει τις γωνίες σε περίπτωση που χεί τάση να ανοίξει η σιλικόνη που από ότι είδαν δεν έχει θέμα κ τίποτα να μην έβαζα.ειναι κ μικρό το ύψος κ λίγα τα λίτρα κ το 5αρι το τζαμί νομίζω είναι κομπλέ.αν ήταν 4ρι ίσως κ να χαι παραπάνω φόβο ,ίσως.το λέω ώρα που γέμισε κ είδα ότι έχει δέσει για τα καλά.αλλα πάλι σου λέω δεν μου ναι τίποτα να τις ξηλωσω..αν θεωρείς κάτι λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 22 Νοεμβρίου 2020 Author #73 Share 22 Νοεμβρίου 2020 (edited) Κ με περνςι και κάνα πόντο ακόμα να βάλω νερό.. Έγινε επεξεργασία 22 Νοεμβρίου 2020 - liakos7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 22 Νοεμβρίου 2020 #74 Share 22 Νοεμβρίου 2020 Ξήλωσε τες (με πολύ προσοχή) και γέμισε νερό μέχρι το χείλος προσεκτικά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 22 Νοεμβρίου 2020 Author #75 Share 22 Νοεμβρίου 2020 Θα το μελετήσω αύριο οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος