batman_gardiki 4 Δεκεμβρίου 2020 Author #26 Share 4 Δεκεμβρίου 2020 1 hour ago, marinos said: Καλημέρα . Είναι εύκολα άλλα αν θέλεις πραγματικά να σου τραβήξει τα ΝΟ3 φυτό βάλε ένα πόθο . Οι ρίζες μόνο μέσα στο ενυδρείο και το υπόλοιπο έξω (δεν θα μείνει σχεδόν τίποτα). https://www.fytomageia.gr/index.php/shop/phutorio/phuta-esoterikou-xorou/381.html Καταρχήν εχω ενυδρείο με καπακι. θα πρέπει να αλλάξω και τρόπο φωτισμού έτσι όπως μου λες. δεν νομίζω να μου ταιριάζει ο "πόθος" Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 4 Δεκεμβρίου 2020 #27 Share 4 Δεκεμβρίου 2020 Μπορείς να βάλεις φωτογραφία το ενυδρείο και το καπάκι ; Στο λέω γιατί εδώ μέσα αναφέρουν ότι το φυτό αυτό είναι ο εξολοθρευτής των νιτρικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batman_gardiki 4 Δεκεμβρίου 2020 Author #28 Share 4 Δεκεμβρίου 2020 (edited) εσυ τι θα προτεινες απο ΕΓΧΡΩΜΕΣ κιχλίδες με 1.00χ0.40χ0.40 ενυδρειο (140λ νερό), φυτεμένο με τα παραπάνω φυτά σε συνδιασμό με ασπόνδυλα ;;;;; Έγινε επεξεργασία 4 Δεκεμβρίου 2020 - batman_gardiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 4 Δεκεμβρίου 2020 #29 Share 4 Δεκεμβρίου 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος batman_gardiki έγραψε: εσυ τι θα προτεινες απο ΕΓΧΡΩΜΕΣ κιχλίδες με 1.00χ0.40χ0.40 ενυδρειο (140λ νερό), φυτεμένο με τα παραπάνω φυτά σε συνδιασμό με ασπόνδυλα ;;;;; Τώρα ανοίγεις μια πολύ μεγάλη συζήτηση . Οι περισσότεροι αφρικανοί θα σου πούνε ότι φυτεμένο και κιχλίδες δεν πάει (μόνο πέτρες). Για εμένα αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο(ίσα ισα σπάει και τη μονοτονία απο το νταμάρι και βοηθά στην ποιότητα του νερού) αρκεί να έχεις τις πέτρες που πρέπει . Εγώ θα έβαζα αυτό και μαζί με αυτά τα σαλιγκάρια https://misirlis-aquarium.gr/50-zontanoi_organisnoi/2423-σαλιγκάρι-zebra-nerite-snail-neritina-natalensis-2-3cm.html . Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 4 Δεκεμβρίου 2020 #30 Share 4 Δεκεμβρίου 2020 Ρίξε μια ματιά και εδώ . Για το πόθο το πίσω μέρος απο το καπάκι δεν βγαίνει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
batman_gardiki 4 Δεκεμβρίου 2020 Author #31 Share 4 Δεκεμβρίου 2020 (edited) οκ, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. θα μείνω εδω στα ζωοτόκα και ίσως κάποτε σε κοινωνικό . η λίστα όλο εμπλοτιζεται και βλέπω κι αλλα. παρακάτω η σειρα προτεραιότητας συμφωνα με το ποσοστό ομορφιάς που μου εκπέμπουν εγχρωμα (1ης επιλογής) cherry barbs gold barbs sarpae celestichthys margaritatus (celestrial pearl danio) puntigrus tetrazona (τιγρακια) Xiphophorus maculatus (πλάτυ) lemon tetra (το κίτρινο) brachydanio rerio (ζευράκια) macropodus opercularis (paradise fish) σε αποχρωση του γκρι (2η επιλογή) buenos aires tetra white cloud mountain monodactylus argenteus αν κάποιο απο αυτα δεν μπορω να το φιλοξενήσω σύμφωνα με τα δεδομενα μου παρακαλω να μου το πείτε. η αλήθεια ειναι οτι θα μου αρεσε αν μπαίνουν μαζί... 1 χαρέμι cherry barbs και ένα χαρέμι gold ή 1 χαρέμι sarpae με 1 lemon tetra (το κίτρινο) Έγινε επεξεργασία 4 Δεκεμβρίου 2020 - batman_gardiki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
batman_gardiki 13 Δεκεμβρίου 2020 Author #32 Share 13 Δεκεμβρίου 2020 (edited) Τα serpae tetra σε Ph 8-8,2 Kh 6-7 Gh 14-15 μπαίνουν ??? Έγινε επεξεργασία 13 Δεκεμβρίου 2020 - batman_gardiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος