Popular Post rastafarian 26 Οκτωβρίου 2020 Popular Post #1 Share 26 Οκτωβρίου 2020 (edited) Καλησπερα σε ολους! Παρακατω θα δειτε το 60 λιτρα aqua paludarium ποτ εφτιαξα για τον κοι μονομαχο μου. Μετα απο ψαξιμο και σχεδιασμο κατελειξα να κανω το παρακατω. Γενική κατηγορία ενυδρείου Αqua Paludarium Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):60x30x30 Συνολικά Λίτρα: 60 λιτρα αλλα το ενυδρειο δεν ειναι γεματο μεχρι πανω,οπωτε περιπου 40 καθαρα Sump (λίτρα): Οργανισμοί Φυτά:Εντος νερου: cryptocoryne parva,cryptocoryne lutea,cryptocoryne lucens,cryptocoryne albida brown,vallisneria nana,rotala hra,microsorum pteropus,bucephalandra,weeping moss,hygrophila pinnatifida,anubias nana.hydrocotyle leucocephala,salvinia natans. Εκτος νερου: maidenhair fern,boston fern,lucky bamboo,χαμαιδωρέα,fittonia red,fittonia green,microsorum pteropus,bucephalandra,weeping moss,hygrophila pinnatifida,hydrocotyle leucocephala και καποια ακομη που δεν ξερω το ονομα τους Ψάρια: Κoi Betta Άλλα είδη: Διακοσμητικά υλικά Φόντο:Μαυρο Πέτρες:μαυρη λαβα Ξύλα:Διαφορα ενυδρειακα ξυλα Άλλα διακοσμητικά : Υπόστρωμα: Βυθός:Μπεζ αμμος Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):Chihiros A451 LED 27w Διάρκεια φωτισμού: 9 ωρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: fluval 104 Θέρμανση/ Ψύξη: θερμοστατης 50w Λίπανση: οχι Παροχή CO2: οχι Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Εχω βαλει 3 αντλιες για τους καταρακτες και για το νερο που παει στις μοςς. Διατροφή: Πολλες διαφορετικες τροφες σε φλεικς και κατεψυγμενα blood worms Παράμετροι pH: Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C): Συντήρηση Αλλαγές νερού: 50% ανα εβδομαδα Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: προετοιμασια νερου σε βαρελι και αντιχλωριο prime Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Καθημερινο ψεκασμα των φυτων εκτος νερου Επειδη δεν εχω φωτογραφιες αυτη τη στιγμη,σας βαζω παρακατω ενα βιντεακι. Βίντεο: Αν σας αρεσει καντε subscribe στο καναλι μου Έγινε επεξεργασία 26 Οκτωβρίου 2020 - rastafarian 10 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 26 Οκτωβρίου 2020 #2 Share 26 Οκτωβρίου 2020 Κωστή πολύ ωραίο ρε φίλε. Όταν μπορέσεις βάλε και καμία ολόσωμη φωτο να το χαζεψουμε. Τη φτέρη που τη βρίσκουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Οκτωβρίου 2020 Author #3 Share 26 Οκτωβρίου 2020 πριν 57 λεπτά, το μέλος Antonis K έγραψε: Κωστή πολύ ωραίο ρε φίλε. Όταν μπορέσεις βάλε και καμία ολόσωμη φωτο να το χαζεψουμε. Τη φτέρη που τη βρίσκουμε? Ευχαριστω Αντωνη! Ολα τα φυτα που ειναι εκτος νερου τα αγορασα απο φυτωριο στην Νεα Ερυθραια. Φωτογραφιες ισως βαλω αυριο μετα την αλλαγη νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 26 Οκτωβρίου 2020 #4 Share 26 Οκτωβρίου 2020 Εξαιρετικό το σχέδιο σου. Και ο μονομάχος σου πανέμορφος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Οκτωβρίου 2020 Author #5 Share 26 Οκτωβρίου 2020 πριν 16 λεπτά, το μέλος killerknight έγραψε: Εξαιρετικό το σχέδιο σου. Και ο μονομάχος σου πανέμορφος..... Να σαι καλα φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 27 Οκτωβρίου 2020 #6 Share 27 Οκτωβρίου 2020 Άπαιχτο. Υπέροχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedrowningman 27 Οκτωβρίου 2020 #7 Share 27 Οκτωβρίου 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 27 Οκτωβρίου 2020 #8 Share 27 Οκτωβρίου 2020 (edited) Πολυ ομορφο!!! Βγαλε και καμια φωτο απο το ενυδρειο σου, τσιγκουνη! Έγινε επεξεργασία 28 Οκτωβρίου 2020 - natateo Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Οκτωβρίου 2020 Author #9 Share 28 Οκτωβρίου 2020 Σας ευχαριστω ολους! Οριστε και μερικες φωτο απο aqua paludarium: 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 28 Οκτωβρίου 2020 #10 Share 28 Οκτωβρίου 2020 Σούπερ Κώστα. Η τιλάνσια μια χαρά τα πάει βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Οκτωβρίου 2020 Author #11 Share 28 Οκτωβρίου 2020 πριν 16 λεπτά, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Σούπερ Κώστα. Η τιλάνσια μια χαρά τα πάει βλέπω. Ναι ρε συ,μια χαρα παει αλλα εχει που καιρο να ανθισει και δεν ξερω αν ειναι κατι λαθος. Και το αεροφυτο που ειχα παρει και μου ελεγες να μη το παρψ,παει μια χαρα,ειχε κοκκινησει καποια στιγμη και τωρα εχει πεταξει και ενα μωρακι στο πλαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 28 Οκτωβρίου 2020 #12 Share 28 Οκτωβρίου 2020 Έχεις φωτογραφίες από την κατασκευή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Οκτωβρίου 2020 Author #13 Share 28 Οκτωβρίου 2020 πριν 2 λεπτά, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Έχεις φωτογραφίες από την κατασκευή? Οχι δεν εβγαλα ουτε μια αχαχαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 28 Οκτωβρίου 2020 #14 Share 28 Οκτωβρίου 2020 Πολύ ωραίος ο φίλος! Και πολύ όμορφο το όλο το περιβάλλον και πανέμορφο το ψαράκι! Να μας ανεβάζεις συχνά φώτο με την εξέλιξη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 28 Οκτωβρίου 2020 #15 Share 28 Οκτωβρίου 2020 Κώστα εξαιρετική η προσπάθεια! Και ο ψαρης κούκλος!!! Πολλά respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Οκτωβρίου 2020 Author #16 Share 28 Οκτωβρίου 2020 Σας ευχαριστω παιδια! Ηθελα να φτιαξω κατι διαφορετικο αυτη τη φορα. Στο μυαλο μου ειχα να βγει κατι σαν ενα κομματι απο την οχθη ενος ποταμου με τα φυτα και τα ξυλα απο πανω απο το νερο οπου συνεχιζονται και εντος νερου μαζι με μικρα ρυακια νερου σαν καταρακτες.Συνολο εχει 3 μικρους καταρακτες και αλλα 2-3 σωλινακια αεραντλιας που ριχνουν νερο στις μοςς και σε καποια φυτα. Δεν ξερω ποσο κοντα ειμαι σ αυτο που ειχα σκεφτει αλλα και ατσι μου αρεσει αχαχαχαχχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος