Popular Post Mr.fox 13 Οκτωβρίου 2020 Popular Post #1 Share 13 Οκτωβρίου 2020 Γενική κατηγορία ενυδρείου (Κοινωνικό,, Ασία Sumatra- borneo Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):150x 50x 68 Συνολικά Λίτρα:450 Sump (λίτρα): Οργανισμοί Φυτά:java Farm ,anubias, τα υπόλοιπα δεν θυμαμε, θα κοιτάξω κάπου έχω κρατήσει τα ταμπελάκια των φυτων Ψάρια: Άλλα είδη:σαλιγκαρια Διακοσμητικά υλικά Φόντο:μαυρο Πέτρες: ναι Ξύλα:ναι Άλλα διακοσμητικά : Ινδοκαρυδο και κεραμική? ενυδρειακη σωλήνα από pet Shop όλα (κρυψώνες ) και φύλλα cattapa Υπόστρωμα:άμμο ψιλή 0,2-0,6 Βυθός: Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 4x Standard led Διάρκεια φωτισμού:6 ωρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:εσωτερικό φίλτρο Jubel bioflow xl με eheim Substrat pro εξωτερικό φίλτρο eheim 2080 1200 xxl με eheim Substrat pro Θέρμανση/ Ψύξη: 300watt Λίπανση: Παροχή CO2: dennerle space 600 Special Edition με pH Controller Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: eheim UV lamp Διατροφή: Παράμετροι: pH:7 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C):27 Συντήρηση Αλλαγές νερού:από την στιγμή που στρώθηκε και μετά κάνω αλλαγή 20% κάθε βδομάδα.υπαρχει και α/ο dennerle 190 δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμη (δεν ξέρω πως) Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: Aqua Safe και θερμοστάτης σε βαρέλι τροφίμων για μισή ωρα Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Φωτογραφίες: 9 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 13 Οκτωβρίου 2020 Author #2 Share 13 Οκτωβρίου 2020 Σκέφτομαι να βάλω εδώ τα ψαράκια που υπάρχουν στο άλλο μικρό ενυδρείο 150αρι, τα ψαράκια είναι τα εξής : Clown loach , Yoyo loach, pimelodus pictus παρακαλώ πολύ συμβουλές παρατηρήσεις γνώμες ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 13 Οκτωβρίου 2020 #3 Share 13 Οκτωβρίου 2020 Πολύ ωραίο το ενυδρείο!! Μου αρέσει επίσης το hardscape και μαζί με τα φυτά στην πλάτη δείχνει να έχει ωριμάσει! Έχουν πολύ ωραία ανάπτυξη! Έχεις τις δυνατότητες να βάλεις τα περισσότερα αν όχι όλα τα φυτά στο ενυδρείο σου! Δεν μπορώ να σου πω κάτι συγκεκριμένο! Ακόμη, από ψαράκια σίγουρα θα μπορούσες να βάλεις 6-8 αγγελοψαρα (μονόχρωμα ίσως) και ένα όμορφο κοπάδι με μικρά ψαράκια που θα γεμίσουν πολύ όμορφα τον χώρο!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 13 Οκτωβρίου 2020 Author #4 Share 13 Οκτωβρίου 2020 Αν ταιριάζουν με τα Ίδη υπάρχων μπορεί να βάλω αγγελοψαρα γιατί μου αρέσουν Θέλω να ρωτήσω για τα Ίδη υπάρχων ψαράκια αν είναι κατάλληλο το ενυδρείο 450 λίτρα με το συγκεκριμένο στήσιμο,γιατί μου αρέσουν ? Αν όχι θα τα βάλω αγγελία να τα δώσω δωρεάν σε κάποιον που να έχει κατάλληλο ενυδρείο. Επίσης εάν ταιριάζει το στήσιμο του ενυδρείου για τα ψαράκια που έχω ,θα ήθελα να ρωτήσω πόσα από αυτά είναι καλύτερα να βάλω από το κάθε είδος για να είναι κοπάδι Και εάν ταιριάζουν όλα τα ψαράκια μεταξύ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anestis2014 13 Οκτωβρίου 2020 #5 Share 13 Οκτωβρίου 2020 Θα μπορούσες να μου πεις σε ποιό σημείο του ενυδρείου έχεις τοποθετήσει την είσοδο και την έξοδο του eheim? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 13 Οκτωβρίου 2020 Author #6 Share 13 Οκτωβρίου 2020 Πίσω από τα ξύλα? Τα έχω όλα κρυμμένα.μονο το co2 δεν έχω τελειώσει ακόμα(θέλω να τοποθετήσω το direct ) για να μην πιάνει χώρο το flipper και φαίνεται και ασχημο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 13 Οκτωβρίου 2020 Author #7 Share 13 Οκτωβρίου 2020 Επίσης έχω καταργήσει την μια είσοδο προς το παρόν,(κανονικά έχει δύο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 13 Οκτωβρίου 2020 Author #8 Share 13 Οκτωβρίου 2020 πριν 5 λεπτά, το μέλος Mr.fox έγραψε: Επίσης έχω καταργήσει την μια είσοδο προς το παρόν,(κανονικά έχει δύο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 13 Οκτωβρίου 2020 Author #9 Share 13 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, το μέλος Mr.fox έγραψε: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anestis2014 13 Οκτωβρίου 2020 #10 Share 13 Οκτωβρίου 2020 Βασικά θέλω να καταλάβω πως συνδυάζεις τη ροή των 2 φίλτρων, δηλαδή τα έχεις να χτυπάει το ένα στην έξοδο του άλλου ή τα έχεις στήσει με διαφορετικό τρόπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 13 Οκτωβρίου 2020 Author #11 Share 13 Οκτωβρίου 2020 Η έξοδος του eheim είναι πάνω δεξιά πίσω από το ξύλο μαζί με την έξοδο του εσωτερικού juwel. Και η είσοδος είναι από αριστερά μεριά πίσω από το ξύλο και έχω τοποθετήσει και ένα βαρελάκι prefilter της eheim. Αν έχω κάνει κάποιο λάθος καλά είναι να μου πει κάποιος έμπειρος τώρα πριν μπούνε ψαρακια μέσα. Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anestis2014 13 Οκτωβρίου 2020 #12 Share 13 Οκτωβρίου 2020 Φίλε κατά την γνώμη μου εάν το νερό κυκλοφορεί σωστά είσαι οκ. Σε ρώτησα γιατί κάνω κάποιες αλλαγές στο δικό μου σύστημα προκειμένου να βελτιώσω την κυκλοφορία του co2 και ψάχνω να βρω τί δουλεύει σε άλλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 13 Οκτωβρίου 2020 Author #13 Share 13 Οκτωβρίου 2020 Δεν γνωρίζω αν κυκλοφορεί σωστά,το πρώτο μου ενυδρείο είναι και ακόμα δεν έχει ψάρια μέσα,με ενδιαφέρει και εμένα η γνώμη από κάποιον που γνωρίζει καλά από αυτό το θέμα ώστε εάν είναι λάθος να διορθωθεί. Το Co2 θα το βάλω direct γιατί το flipper εκτός από ασχημο,δεν κάνει κιόλας τόσο καλή δουλειά με το direct απ’οτι διάβασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anestis2014 13 Οκτωβρίου 2020 #14 Share 13 Οκτωβρίου 2020 Δεν υπάρχει κανόνας, παίζουν ρόλο οι διαστάσεις, η ισχύς των φίλτρων, η διακόσμηση. Θα το καταλάβεις εκ του αποτελέσματος και θα χρειαστεί να πειραμστιστεις για να καταλάβεις ποια είναι η βέλτιστη τοποθέτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 13 Οκτωβρίου 2020 #15 Share 13 Οκτωβρίου 2020 Αρχικά θα σου πώ ότι το hardscape που έχεις φτιάξει είναι φανταστικό! Τα λίτρα σου είναι πολλά και σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις κάτι ωραίο και μεγάλο. Δεν ξέρω πώς το έχεις στο μυαλό σου από θέμα ψαριών, αλλά η γνώμη μου θα ήταν να μην βάλεις τα ψάρια από το άλλο σου ενυδρείο και να σκεφτείς κάτι άλλο. Ειπώθηκε ένα κοπάδι σκαλάρια, ωραία ιδέα, με ίδια χρώματα και όχι παρδαλά. Σίγουρα κοπάδι με cory, έτσι ώστε να καθαρίζεται και η επιφάνεια του βυθού.... Εγώ θα πρότεινα και μελανοταινίες. Ένα μεγαααααλο κοπάδι θα σου δώσει κίνηση και χρώμα! Βασικά το καλύτερο θα ήταν να σκεφτείς εσύ τι σου αρέσει και μετά να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες εδώ. Ιδέες υπάρχουν άπειρες στο διαδίκτυο. Οπότε κάνε μια κούπα καφέ και ξεκίνα το ψάξιμο! 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 13 Οκτωβρίου 2020 Author #16 Share 13 Οκτωβρίου 2020 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια? Θέλω να κρατήσω τα συγκεκριμένα ψαρακια εάν είναι κατάλληλο το ενυδρείο για αυτά ? Έχουν πολύ πλακα τα συγκεκριμένα και θα ήθελα να μάθω αν ταιριάζουν μεταξύ τους και αν ναι ,τότε πόσα πρέπει να βάλω ώστε να είναι σωστό το περιβάλλον για αυτά. Είμαι πολυ τυχερός που μου χάρισαν τα συγκεκριμένα, διότι botia έχει και ένας φίλος μου και τα ειχα αγαπήσει από τη πρώτη φορά,μου φάνηκαν πολύ αστεία! δηλαδή θα έπαιρνα έτσι και αλλιώς ένα ζευγάρι για το ενυδρείο μου. έχω σκοπό να πάρω ακόμα ένα Oase highline 400 η juwel Rio 450 και να βάλω εκεί σκαλαρια κτλπ? Στο υπόγειο έχω ήδη ένα ενυδρείο 720 λίτρα με λάμπα Giessemann το οποίο δυστυχώς δεν χωράει πουθενά και το κρατάω για του χρόνου που θα μετακομίσω σε μεγαλύτερο σπίτι. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 13 Οκτωβρίου 2020 Author #17 Share 13 Οκτωβρίου 2020 πριν 14 λεπτά, το μέλος Mr.fox έγραψε: Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια? Θέλω να κρατήσω τα συγκεκριμένα ψαρακια εάν είναι κατάλληλο το ενυδρείο για αυτά ? Έχουν πολύ πλακα τα συγκεκριμένα και θα ήθελα να μάθω αν ταιριάζουν μεταξύ τους και αν ναι ,τότε πόσα πρέπει να βάλω ώστε να είναι σωστό το περιβάλλον για αυτά. Είμαι πολυ τυχερός που μου χάρισαν τα συγκεκριμένα, διότι botia έχει και ένας φίλος μου και τα ειχα αγαπήσει από τη πρώτη φορά,μου φάνηκαν πολύ αστεία! δηλαδή θα έπαιρνα έτσι και αλλιώς ένα ζευγάρι για το ενυδρείο μου. έχω σκοπό να πάρω ακόμα ένα Oase highline 400 η juwel Rio 450 και να βάλω εκεί σκαλαρια κτλπ? Στο υπόγειο έχω ήδη ένα ενυδρείο 720 λίτρα με λάμπα Giessemann το οποίο δυστυχώς δεν χωράει πουθενά και το κρατάω για του χρόνου που θα μετακομίσω σε μεγαλύτερο σπίτι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 13 Οκτωβρίου 2020 Author #18 Share 13 Οκτωβρίου 2020 Θέλω να κάνω ακόμα πολλές αλλαγές στο ενυδρείο,δεν είναι τελειωμένο. Πιστεύετε ότι το ενυδρείο σαν λίτρα/διαστάσεις/στήσιμο είναι κατάλληλο για να κάνω τα botia όλα κοπάδια? Και επίσης τα tetra neon ταιριάζουν με τα συγκεκριμένα ψαρακια? Παρακαλώ την βοήθεια σας ? Επίσης αν υπάρχει οποιαδήποτε παρατήρηση η συμβουλή στο να αλλάξει κάτι στο ενυδρείο με ενδιαφέρει. Όλα τα σχόλια καλοδεχούμενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 16 Οκτωβρίου 2020 #19 Share 16 Οκτωβρίου 2020 Πολυ όμορφο κ είναι προς τιμήν σου που πρωτα το έστεισες κ ρωτάς τι ψαράκια μπορείς να φιλοξενήσεις, ώστε να τους προσφέρεις το καλυτερο δυνατόν! Θα σου πουν κ οι πιο έμπειροι αλλά αν θες να το κάνεις βιοτοπικο τα ψαράκια σου είναι από διαφορετικά μέρη. Από ότι πρόλαβα κ είδα σε παραμέτρους νερού κ θερμοκρασίες είναι κοντά οπότε θα μπορουσες να τα χεις μαζι.Πληροφοριες για τα ψάρια μπορείς να δεις στο φόρουμ, στην ενότητα προφιλ ψαριών γλυκου νερου κ στο seriously fish.Απο προσωπικη εμπειρία ο yoyo loach που είχα κυνηγουσε όλη τη μέρα τον clown loach, μέχρι που αναγκάστηκα να τον απομακρυνω κ να ησυασει ο έρμος ο clown.Ειναι ο Borneo,είναι το πρωτο μου ψάρι κ τον έχω τώρα 7,5 χρονια.Ειναι περιπου 20cm, φτου φτου φτου... Δεν ξέρω αν θα άξιζε να κάνεις ένα ενυδρείο μόνο με clown γιατί κατά βάση είναι νυκτόβια ψαράκια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 16 Οκτωβρίου 2020 Author #20 Share 16 Οκτωβρίου 2020 πριν 6 ώρες, το μέλος johnbaggios έγραψε: Πολυ όμορφο κ είναι προς τιμήν σου που πρωτα το έστεισες κ ρωτάς τι ψαράκια μπορείς να φιλοξενήσεις, ώστε να τους προσφέρεις το καλυτερο δυνατόν! Θα σου πουν κ οι πιο έμπειροι αλλά αν θες να το κάνεις βιοτοπικο τα ψαράκια σου είναι από διαφορετικά μέρη. Από ότι πρόλαβα κ είδα σε παραμέτρους νερού κ θερμοκρασίες είναι κοντά οπότε θα μπορουσες να τα χεις μαζι.Πληροφοριες για τα ψάρια μπορείς να δεις στο φόρουμ, στην ενότητα προφιλ ψαριών γλυκου νερου κ στο seriously fish.Απο προσωπικη εμπειρία ο yoyo loach που είχα κυνηγουσε όλη τη μέρα τον clown loach, μέχρι που αναγκάστηκα να τον απομακρυνω κ να ησυασει ο έρμος ο clown.Ειναι ο Borneo,είναι το πρωτο μου ψάρι κ τον έχω τώρα 7,5 χρονια.Ειναι περιπου 20cm, φτου φτου φτου... Δεν ξέρω αν θα άξιζε να κάνεις ένα ενυδρείο μόνο με clown γιατί κατά βάση είναι νυκτόβια ψαράκια. Φίλε μου σε ευχαριστω πολύ για τα καλά σου λόγια και τις συμβουλές σου? μάλλον θα το κάνω με 5 Clown και με Pearl gurami που είναι επισης από borneo sumatra απ´οτι διάβασα. Δεν γνωρίζω από προσωπική εμπειρία να σου πω για το κυνήγι αλλά ένας φίλος μου Ελβετός έχει γύρο στα 40 (5 διαφορετικά είδη botia loach) και δεν μαλώνουν. και αν μαλώσουν θα μαλώσουν μόνο ίδιο είδους ψάρια,ας πούμε Yoyo με yoyo. μήπως τα δικά σου ήταν μόνο δυο και για αυτό μαλώνανε? καπου το έχω διαβάσει ότι υπάρχει αυτό το θέμα αν δεν είναι κοπάδι. στειλε μου καμία φωτό εάν σου είναι εύκολο το ενυδρείο σου με τον Clown ?? Επισης θα ήθελα να μου δώσεις μερικές πληροφορίες για τα Clown εάν μπορεις απο προσωπική σου εμπειρία. ΥΓ. Δεν με πειράζει που είναι νυκτόβια,και εγώ νυκτόβιος είμαι ? ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 11 Σεπτεμβρίου 2021 Author #21 Share 11 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα στην παρέα του Aquazone εχω μια ερωτηση σχετικά με το 450αρι ενυδρείο μου. θελω να βγάλω από μέσα περίπου το 1/4 της άμμου γιατί εχω υπερβολικά πολυ άμμο μέσα γύρω στα 150 λιτρα?? και επισης μετά θελω να μετρήσω ποσα ακριβώς λιτρα νερό εχω καθαρά για να κάνω αποπαρασίτωση τα ψάρια. Σκευτηκα να κάνω την διαδικασία ως εξής: 1)Να βαλω τα ψάρια όλα σε ένα πλαστικό κουτί 200 λιτρα που είχα για καραντίνα με νερό από το ενυδρείο. 2)Να αδειάσω και το υπόλοιπο νερό του ενυδρείου σε ένα άλλο δοχείο 120 λιτρα που εχω για τις αλλαγές νερού. 3)Να βγάλω την ποσότητα άμμου που δεν χρειαζομαι 4)Να φτιάξω πάλι τον διάκοσμο όπως πρέπει. 5)Να γεμίσω παλι όλο το ενυδρείο με καινουριο νερό με αντιχλωριο (μετρώντας και ποσα ακριβώς λιτρα θα πάρει για να βρω τα καθαρά λιτρα ποσα είναι,και να περιμενω μερικες ώρες για τυχών αέρια που θα απελευθερωθούν λόγο του ότι θα αφαιρέσω μεγάλη ποσότητα άμμου. 6)αδειάζω πάλι όλο το νερό του ενυδρειου , και προσθέτω τα 120 λιτρα παλιό που εχω κρατήσει στο βαρέλι αλλαγής. μετα προσθέτω και τα υπόλοιπα λιτρα παλιό νερό μαζί με τα ψάρια, και αν χρειάζεται συμπλήρωμα βάζω φρέσκο νερό με Prime. σωστά? Η να ακολουθήσω κάποια άλλη μέθοδο? ευχαριστω πολυ και σορυ για το κατεβατό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 11 Σεπτεμβρίου 2021 #22 Share 11 Σεπτεμβρίου 2021 (edited) πριν 54 λεπτά, το μέλος Mr.fox έγραψε: Καλησπέρα στην παρέα του Aquazone εχω μια ερωτηση σχετικά με το 450αρι ενυδρείο μου. θελω να βγάλω από μέσα περίπου το 1/4 της άμμου γιατί εχω υπερβολικά πολυ άμμο μέσα γύρω στα 150 λιτρα?? και επισης μετά θελω να μετρήσω ποσα ακριβώς λιτρα νερό εχω καθαρά για να κάνω αποπαρασίτωση τα ψάρια. Σκευτηκα να κάνω την διαδικασία ως εξής: 1)Να βαλω τα ψάρια όλα σε ένα πλαστικό κουτί 200 λιτρα που είχα για καραντίνα με νερό από το ενυδρείο. 2)Να αδειάσω και το υπόλοιπο νερό του ενυδρείου σε ένα άλλο δοχείο 120 λιτρα που εχω για τις αλλαγές νερού. 3)Να βγάλω την ποσότητα άμμου που δεν χρειαζομαι 4)Να φτιάξω πάλι τον διάκοσμο όπως πρέπει. 5)Να γεμίσω παλι όλο το ενυδρείο με καινουριο νερό με αντιχλωριο (μετρώντας και ποσα ακριβώς λιτρα θα πάρει για να βρω τα καθαρά λιτρα ποσα είναι,και να περιμενω μερικες ώρες για τυχών αέρια που θα απελευθερωθούν λόγο του ότι θα αφαιρέσω μεγάλη ποσότητα άμμου. 6)αδειάζω πάλι όλο το νερό του ενυδρειου , και προσθέτω τα 120 λιτρα παλιό που εχω κρατήσει στο βαρέλι αλλαγής. μετα προσθέτω και τα υπόλοιπα λιτρα παλιό νερό μαζί με τα ψάρια, και αν χρειάζεται συμπλήρωμα βάζω φρέσκο νερό με Prime. σωστά? Η να ακολουθήσω κάποια άλλη μέθοδο? ευχαριστω πολυ και σορυ για το κατεβατό ? Κουραστικά και μόνο που διάβασα τη διαδικασία Οχαχαχαχα. Άκου με λίγο γιατί δε βγάζεις σιγά σιγά την άμμοε.ενα μικρό κουβαδάκι? Θα είναι για λίγο θόλο το ενυδρείο αλλά θα επανέλθει μετά. Μικροκοκη είναι? Έγινε επεξεργασία 11 Σεπτεμβρίου 2021 - killerknight 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 11 Σεπτεμβρίου 2021 Author #23 Share 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος killerknight έγραψε: Κουραστικά και μόνο που διάβασα τη διαδικασία Οχαχαχαχα. Άκου με λίγο γιατί δε βγάζεις σιγά σιγά την άμμοε.ενα μικρό κουβαδάκι? Θα είναι για λίγο θόλο το ενυδρείο αλλά θα επανέλθει μετά. Μικροκοκη είναι? Την άμμο μπορώ πολυ εύκολα να την βγάλω με πόλους τρόπους. απλα φοβάμαι μην βγουνε τίποτα ουσίες βλαβερές για τα ψάρια, γιατί είχα διαβάσει ότι την άμμο δεν την πειράζουμε ποτέ. εαν δεν υπάρχει πρόβλημα τότε μπορώ εύκολα με ένα λάστιχο να την ρουφήξω και να καθαρίσω και από τα σαπισμένα φύλα που βρηκα μόλις έβγαλα τα φυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 15 Οκτωβρίου 2021 #24 Share 15 Οκτωβρίου 2021 Τελικά τι έκανες με ψαροσυνθεση κ με την άμμο;Ντροπή ένα χρόνο μετά σου απαντώ ότι είχα ένα clown loach κ ένα yoyo loach, οπότε ίσως γι αυτό μάλωναν, δεν το ήξερα. Ο δικός μου κλόουν δυστυχώς πεθανε το καλοκαίρι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 24 Οκτωβρίου 2021 Author #25 Share 24 Οκτωβρίου 2021 On 15/10/2021 at 7:32 ΜΜ, το μέλος johnbaggios έγραψε: Τελικά τι έκανες με ψαροσυνθεση κ με την άμμο;Ντροπή ένα χρόνο μετά σου απαντώ ότι είχα ένα clown loach κ ένα yoyo loach, οπότε ίσως γι αυτό μάλωναν, δεν το ήξερα. Ο δικός μου κλόουν δυστυχώς πεθανε το καλοκαίρι... Τωρα είδα τυχαία την απάντηση σου, δεν μου είχε έρθει ειδοποίηση.? Εγω τα δικά μου τα εχω σε δυο γκρουπ ,αλλά δεν εχω δει ποτέ να τσακώνονται δυο διαφορετικά είδη π.χ κλόουν με γιο-γιο. Τους κλόουν δεν τους εχω δει ούτε μεταξύ τους να τσακώνονται ποτέ. Τους γιο-γιο εχω δει δυο από τους μικρότερους να ενοχλούν συνήθως τα μεγαλύτερα η μικρότερα γιο-γιο. Επισης κολυμπούν όλα μαζί λες και είναι το ίδιο είδος, και επισης κοιμούνται μαζί στους σωλήνες φωλιές τους? Τα δικά σου ποσό χρόνων ήταν και πόσες σωλήνες τους είχες? μηπως ήταν μόνο μια και ήταν μικρή για να χωρέσουν και οι δυο και τσακωνόταν για το σπίτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος