rastaman 6 Οκτωβρίου 2020 #1 Share 6 Οκτωβρίου 2020 Το Σάββατο πλησιάζει και είμαστε έτοιμοι για μια ακόμη συνάντηση!! Στο γνωστό flocafe λοιπόν στις 18:00 !! Με την ευκαιρία θα γίνει και η απονομή των δώρων του διαγωνισμού που διοργάνωσε το αγαπημένο μας forum σε συνεργασία με το KoiHellas.com 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotislol 7 Οκτωβρίου 2020 #2 Share 7 Οκτωβρίου 2020 (edited) Ήθελα τόσο πολύ να είμαι αλλα θα παω Όλυμπο αυτό το ΣΚ? Έγινε επεξεργασία 7 Οκτωβρίου 2020 - fotislol Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 7 Οκτωβρίου 2020 Author #3 Share 7 Οκτωβρίου 2020 @fotislol Να σου πω και μεις για τα βουνα ειμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtou 8 Οκτωβρίου 2020 #4 Share 8 Οκτωβρίου 2020 Αν κάνεις θέλει κανένα betta ενημερώστε με να σας φέρω το Σάββατο στο μαγαζί. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 9 Οκτωβρίου 2020 #5 Share 9 Οκτωβρίου 2020 εκτός απροόπτου θα είμαι εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 10 Οκτωβρίου 2020 #6 Share 10 Οκτωβρίου 2020 Μετα τις 22.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 10 Οκτωβρίου 2020 #7 Share 10 Οκτωβρίου 2020 Παιδιά έχοντας ένα χειρουργείμενο σκύλο και ένα παιδί με ίωση, θα έρθω να σας γνωρίσω και για δώρο αλλά δυστυχώς δε θα κάτσω πολυ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 11 Οκτωβρίου 2020 Author #8 Share 11 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστουμε για μια ακομη φορα το καταστημα koiHellas και τον @DrKOI για τα υπεροχα δωρα του και τα πανεμορφα ζωντανα του!!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 11 Οκτωβρίου 2020 Author #9 Share 11 Οκτωβρίου 2020 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos_nest 12 Οκτωβρίου 2020 #10 Share 12 Οκτωβρίου 2020 Πολλές καλησπέρες ! Είμαι μέλος από το καλοκαίρι και πραγματικά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κοινότητα που με βοηθούσε με κάθε θέμα ! Είμαι 17 ετών και θα ήθελα πολύ να έρθω στη συνάντηση να γνωρίσω ανθρώπους που τους αρέσουν και σε αυτούς τα ψάρια ?. Βέβαια επειδή είμαι ανήλικος θα ρωτήσω τους γονείς μου εάν μπορώ να πάω και εάν έχω χρόνο ?, αλλά από όσο κατάλαβα εσείς εννοείτε το Flocafe που είναι στο συγκρότημα Village , Goody's στο Παλαιό Φάληρο που περνάει και το τραμ έτσι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 12 Οκτωβρίου 2020 #11 Share 12 Οκτωβρίου 2020 πριν 44 λεπτά, το μέλος Panos_nest έγραψε: Πολλές καλησπέρες ! Είμαι μέλος από το καλοκαίρι και πραγματικά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κοινότητα που με βοηθούσε με κάθε θέμα ! Είμαι 17 ετών και θα ήθελα πολύ να έρθω στη συνάντηση να γνωρίσω ανθρώπους που τους αρέσουν και σε αυτούς τα ψάρια ?. Βέβαια επειδή είμαι ανήλικος θα ρωτήσω τους γονείς μου εάν μπορώ να πάω και εάν έχω χρόνο ?, αλλά από όσο κατάλαβα εσείς εννοείτε το Flocafe που είναι στο συγκρότημα Village , Goody's στο Παλαιό Φάληρο που περνάει και το τραμ έτσι ? Αυτό το flocafe εννοούμε. Αλλά για την επόμενη συνάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος