Jump to content

Βοήθεια για Χρυσόψαρο που κάνει πληγές στο δέρμα

Recommended Posts

Καλημέρα. Βρε το ξέρω ότι μπορεί να είναι και αμμωνία και για αυτό είπα αρχικά για αλλαγή νερού 60%. Για να δω τι έχει αλλάξει ο φίλος βέβαια από αυτά που του είπαμε εχθές

πριν 34 λεπτά, το μέλος killerknight έγραψε:

Καλημέρα. Βρε το ξέρω ότι μπορεί να είναι και αμμωνία και για αυτό είπα αρχικά για αλλαγή νερού 60%. Για να δω τι έχει αλλάξει ο φίλος βέβαια από αυτά που του είπαμε εχθές

Για αλλαγη νερου συμφωνω απολυτα. Το θεμα ειναι μακροπροθεσμα τι πρεπει να κανει ο φιλος μας, αν δεν εχει ιδεα τι γινεται στο ενυδρειο απο μετρησεις......

Προειδοπειση γιατι ειχα και εγω τετοιο φιλτρο και τα σκοτωσε τα ψαρια μ. Βαλε σφουγγαρι στην αντλια η κανενα διχτακι να μπλοκαρεισ την εισοδο.

Το ενυδρειο παρα πολυ μικρο οπως σου ειπαν και οι αλλοι σε ενα χρονο τα χρυσοψαρα φτανουν φουλ μεγεθοεσ ( γυρω στα 40 εκ.) δηλαδη το μεγεθπς του ενυδρειου σου.

Άστο Ναταλία (έτσι δε σε λένε????) να δούμε αν θα απαντήσει πρώτα ξανά και βλέπουμε........ 

• Like 1

• 2 weeks later...

Ευχαριστώ όλους. Έχω κάνει όλα όσα μου είπατε. Το ψαράκι έχει βελτιωθεί κινησιολογικά, δεν πάνω για να πάρει αέρα ούτε κάθεται στο βυθό. Οι "τρύπες" στα λέπια παραμένουν. Έβγαλα τα πλαστικά , άλλαξα πέτρες και έβαλα μικρά χαλικάκια. Μέτρησα το νερό που για νιτρικά και αμμωνία και είναι οκ. Αναταράξεις νερού γίνονται ψηλά από τη ροή του φίλτρου και αφησα και την αεραντλία. Τον ταιζω  με ξηρά φυλαράκια και αρακά. Κάποια στιγμή μάλλον με τις συχνές αλλαγές νερού που έκανα από την τρομάρα μου, είχε πάει στον πάτο στο πλάι για ώρα και ήμουν βέβαιος πως το χασα. Πήγα να το βγάλω και "αναστήθηκε". Εκτοτε με όλες τις ενέργειες που εκανα ειναι καλύτερα εκτος απο τις "τρυπες" στο δερμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...