Plousia Nikolaou 18 Σεπτεμβρίου 2020 #1 Share 18 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα ! Είμαι νέα στο αθλήματα με ελάχιστες γνώσεις ! Πήρα ένα ενυδρείο 60 λίτρων κ θέλω να πάρω μια βάση όχι όμως ακριβή! Υπάρχει κάποιο τραπεζακι η’ κάτι άλλο από πρακτικερ η’ ικεα κτλ που να το έχετε χρησιμοποιήσει κ να αντέχει; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosPapak13 18 Σεπτεμβρίου 2020 #2 Share 18 Σεπτεμβρίου 2020 (edited) 3 hours ago, Plousia Nikolaou said: Καλημέρα ! Είμαι νέα στο αθλήματα με ελάχιστες γνώσεις ! Πήρα ένα ενυδρείο 60 λίτρων κ θέλω να πάρω μια βάση όχι όμως ακριβή! Υπάρχει κάποιο τραπεζακι η’ κάτι άλλο από πρακτικερ η’ ικεα κτλ που να το έχετε χρησιμοποιήσει κ να αντέχει; Ευχαριστώ μπορεις να παρεις αλφα μπλοκ και να το ντυσεις με ενα ωραιο τραπεζομαντιλο Έγινε επεξεργασία 18 Σεπτεμβρίου 2020 - NikosPapak13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 18 Σεπτεμβρίου 2020 #3 Share 18 Σεπτεμβρίου 2020 @Plousia Nikolaou Καλησπερα και καλως ηρθες!! Εχεις δει κατι που να σε βολευει ή να σου αρεσει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 18 Σεπτεμβρίου 2020 #4 Share 18 Σεπτεμβρίου 2020 Αναφορικα για επιπλο-βαση απο ΙΚΕΑ, σου προτεινω να διαβασεις το παρακατω ''θεμα'' .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος