Πεγγυ 1 Ιουνίου 2007 #1 Share 1 Ιουνίου 2007 Καλημέρα... Μετά από παρότρυνση του Dartman (Ευχαριστώ πολύ για τα φυτάκια, είναι στο νέο τους σπίτι και ελπίζω να θεριέψουνε σύντομα ).... Μερικές photo από τα δισκάκια μου.... Είναι σε tank 300lt φυτεμένο, με ροδόστομους, cardinal..... Στημένο σχεδόν ένα χρόνο με αυτό το setup. Μου λείπει ακόμα ένας για να συμπληρωθεί το κοπάδι. Σκέφτομαι ένα εντυπωσιακό snake skin, αλλά δεν το έχω βρει ακόμα. Ελπίζω να σας αρέσουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πεγγυ 1 Ιουνίου 2007 Author #2 Share 1 Ιουνίου 2007 Και 2 ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 1 Ιουνίου 2007 #3 Share 1 Ιουνίου 2007 Nice nice !!!! Εξαιρετικα Δισκοπουλα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 1 Ιουνίου 2007 #4 Share 1 Ιουνίου 2007 Υπεροχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
home 1 Ιουνίου 2007 #5 Share 1 Ιουνίου 2007 Άπαιχτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 2 Ιουνίου 2007 #6 Share 2 Ιουνίου 2007 Να σου ζήσουν τα ομορφόψαρα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 2 Ιουνίου 2007 #7 Share 2 Ιουνίου 2007 λαμπερα και ομορφα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noni 2 Ιουνίου 2007 #8 Share 2 Ιουνίου 2007 Πολύ όμορφα τα δισκάκια σου. Να τα χαίρεσε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamania 2 Ιουνίου 2007 #9 Share 2 Ιουνίου 2007 συγχαρητηρια για τα δισκακια σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest aquarius 3 Ιουνίου 2007 #10 Share 3 Ιουνίου 2007 Συγχαρητήρια, το setup του ενυδρείου σου είναι εντυπωσιακό. Το ίδιο και οι δίσκοι σου. Εύγε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πεγγυ 4 Ιουνίου 2007 Author #11 Share 4 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ πολύ.... Μόλις πάρω και το τελευταίο της παρέας θα σας τα ξαναpostάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος