Irakles 11 Σεπτεμβρίου 2020 #1 Share 11 Σεπτεμβρίου 2020 Λοιπόν έχω στο νου μου για αρχή κάτι σε fish only με μιξ νεκρο-ζωντανο βράχο και στο μέλλον καποιο εύκολο κοραλί αλλα αυτό σε δεύτερο χρόνο.... Εδώ έχω μια λίστα με σκέψεις τι χρειάζεται.... Τις συμβουλές σας παρακαλώ όπως και προτάσεις!!! Θαλασσινό: Ενυδρείο juwel rio125 (υπάρχει ηδη) Λάμπες led(έχει τις μαμα,6500κελβιν και 9000κελβιν) 2x 14w : 1 x 9000kelvin & 1 x ???? Skimmer: tunze 9001 ή 9002 Αραγωνιτη: 10 κιλά μέτρια κοκομετρια Βράχο: 7 κιλά νεκρό 1 ζωντανό Αλάτι: Υγρά: special blend Wave maker: Νερό αντίστροφη όσμωσης ή ???? Ζητούμενο αποτέλεσμα: Ψάρια : 1 κοπάδι (4-5) amphiprion ocellaris ή Amphiprion Ocellaris Snowflake ή Amphiprion Percula Γαρίδες ??? Σαλιγκάρια??? Ψάρια βυθού??? 1 ομάδα καθαρισμού: Lysmata Am oinensis x2 Lysmata Wurdemanni x2 Nassarius x6 Tectus Fenestratus x4 Turbos x4 Αλλά ψάρια: 1x Labroides Dimidiatus Ένα από τα παρακάτω νομίζω είναι καλά...??? 1x Valenciennea sexguttata 1x Valencienna Strigata 1x Salarias fasciatus 1x Cryptocentrus cinctus 1x Amblyeleotris guttata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 11 Σεπτεμβρίου 2020 #2 Share 11 Σεπτεμβρίου 2020 Ηρακλή Welcome Back!!!! Έχω να σου κανω κάποιες προτάσεις, αλλά αυτό μόλις βρω λίγο χρόνο. Το σίγουρο είναι ότι θες Α/Ο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos 11 Σεπτεμβρίου 2020 #3 Share 11 Σεπτεμβρίου 2020 Καλη αρχη! Αντιστροφη οσμωση σιγουρα θελεις κυριως οταν θα εχεις εξατμιση κ αναπληρωνεις αν βαλεις νερο βρυσης θα αλλαζει η αλατοτητα με τον καιρο και θα εχεις κ αλλα δυσαρεστα οπως αλγες.. βαλε κανενα φτηνο κοραλι οπως green star η xenia k θα γεμισει το ενυδειο! να υπαρχει κ κατι εκτος απο τα ψαρια 4-5 ocellaris θα φαγωνωνται συνεχεια, 2 μπορεις χωρις προβλημα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 11 Σεπτεμβρίου 2020 Author #4 Share 11 Σεπτεμβρίου 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος bbetta έγραψε: Ηρακλή Welcome Back!!!! Έχω να σου κανω κάποιες προτάσεις, αλλά αυτό μόλις βρω λίγο χρόνο. Το σίγουρο είναι ότι θες Α/Ο Ανέλπιστη επιστροφή με αλατια!!! Χαχαχα!! Α/Ο έχουμε μια μεμβράνη θα πάρω μόνο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος