Harris Lourakis 8 Σεπτεμβρίου 2020 #1 Share 8 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας Μόλις έβαλα στο νεοσύστατο ενυδρείο μοθ δύο Corydoras και θέλω να μου πείτε πιο συγκεκριμένο είδος είναι γτ δε γνωριζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Σεπτεμβρίου 2020 #2 Share 8 Σεπτεμβρίου 2020 Νομίζω πως είναι corydoras panda longfin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 8 Σεπτεμβρίου 2020 Author #3 Share 8 Σεπτεμβρίου 2020 Γνωρίζετε για αυτά? Πώς μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι αρσενικό ή θηλυκό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Σεπτεμβρίου 2020 #4 Share 8 Σεπτεμβρίου 2020 Θεωρητικά τα θηλυκά γίνονται μεγαλύτερα και σου δίνουν μια αίσθηση ότι η κοιλιά τους είναι πιο στρογγυλή, ενώ τα αρσενικά παρότι μικρότερα, δείχνουν πιο μακρόστενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 8 Σεπτεμβρίου 2020 Author #5 Share 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δε μπορώ να καταλάβω τι είναι... Θα δείξει αν αναπαράγονται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Σεπτεμβρίου 2020 #6 Share 8 Σεπτεμβρίου 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος Harris Lourakis έγραψε: Δε μπορώ να καταλάβω τι είναι... Θα δείξει αν αναπαράγονται ? Μόνο δυο ψαράκια είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 8 Σεπτεμβρίου 2020 Author #7 Share 8 Σεπτεμβρίου 2020 19 minutes ago, SOTIRIS said: Μόνο δυο ψαράκια είναι? Ναι !!! Η συμπεριφορά τους πως πρέπει να είναι?? Γιατί τα βλέπω πολύ ενεργά ,γυρίζουν σε όλο το ενυδρείο ,ψάχνουν ,τρωνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Σεπτεμβρίου 2020 #8 Share 8 Σεπτεμβρίου 2020 Με την προϋπόθεση ότι το ενυδρείο σου είναι έτοιμο από άποψη τιμών, και το μέγεθος του ικανό να μπορεί να φιλοξενήσει μια ομάδα, θα σου πρότεινα να αυξήσεις τον αριθμό τους τουλάχιστον σε 5-6, για να αισθάνονται καλύτερα. Όπως τα γράφεις είναι η συμπεριφορά τους. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 8 Σεπτεμβρίου 2020 Author #9 Share 8 Σεπτεμβρίου 2020 2 minutes ago, SOTIRIS said: Με την προϋπόθεση ότι το ενυδρείο σου είναι έτοιμο από άποψη τιμών, και το μέγεθος του ικανό να μπορεί να φιλοξενήσει μια ομάδα, θα σου πρότεινα να αυξήσεις τον αριθμό τους τουλάχιστον σε 5-6, για να αισθάνονται καλύτερα. Όπως τα γράφεις είναι η συμπεριφορά τους. Έχω 30λιτρο ενυδρείο κ έχει και 6 γαρίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Σεπτεμβρίου 2020 #10 Share 8 Σεπτεμβρίου 2020 πριν 6 λεπτά, το μέλος Harris Lourakis έγραψε: Έχω 30λιτρο ενυδρείο κ έχει και 6 γαρίδες Άκυρον τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 8 Σεπτεμβρίου 2020 #11 Share 8 Σεπτεμβρίου 2020 (edited) πριν 13 λεπτά, το μέλος Harris Lourakis έγραψε: Έχω 30λιτρο ενυδρείο κ έχει και 6 γαρίδες γαριδες με κορυ σε ενα μικρο ενυδρειο.... δεν ειναι καθολου καλη ιδεα..... Έγινε επεξεργασία 8 Σεπτεμβρίου 2020 - natateo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 8 Σεπτεμβρίου 2020 Author #12 Share 8 Σεπτεμβρίου 2020 1 minute ago, natateo said: γαριδες με κορυ σε ενα μικρο ενυδρειο.... καθολου καλη ιδεα..... Καλά συνυπάρχουν τις λίγες ώρες που τρέχει το ενυδρείο... Αλλά δε γνωρίζω στη πορεία τι μπορεί να γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Σεπτεμβρίου 2020 #13 Share 8 Σεπτεμβρίου 2020 πριν 2 λεπτά, το μέλος Harris Lourakis έγραψε: Καλά συνυπάρχουν τις λίγες ώρες που τρέχει το ενυδρείο... Αλλά δε γνωρίζω στη πορεία τι μπορεί να γινει Δεν νομίζω πως θα υπάρξει πρόβλημα από άποψη συμβίωσης, αλλά από θέμα μεγέθους του ενυδρείου (μικρό για τα cory). Προφανώς αυτό θα εννοεί και η @natateo Ναταλία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 8 Σεπτεμβρίου 2020 Author #14 Share 8 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ γαρίδες ηθελα μόνο κ στο πετ μου πρότειναν και 10 κορυ και μου φάνηκαν πολλα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Σεπτεμβρίου 2020 #15 Share 8 Σεπτεμβρίου 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος Harris Lourakis έγραψε: Εγώ γαρίδες ηθελα μόνο κ στο πετ μου πρότειναν και 10 κορυ και μου φάνηκαν πολλα Να σου πω την αλήθεια, αν ήμουν στη θέση σου, και υπήρχε η δυνατότητα επιστροφής θα τα πήγαινα άμεσα πίσω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 8 Σεπτεμβρίου 2020 Author #16 Share 8 Σεπτεμβρίου 2020 Θα τα αφήσω να δω πως θα πανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος