systemdennis 23 Φεβρουαρίου 2021 #101 Share 23 Φεβρουαρίου 2021 (edited) On 17/2/2021 at 1:55 ΜΜ, το μέλος Aliens έγραψε: Έγινε χαμός με το βάρος του χιονιού στα δέντρα. Ούτε οι τέντες άντεξαν αυτή την φορά. Δεν περίμενα τέτοιο χαμό. Για αυτό οι Άγγλοι βάζουν διάφανα πάνελ. Βγήκε ο ήλιος και συνήλθαμε. Ένα πολύ ωραίο άρθρο γιατί είχαμε τόσες εκατοντάδες πτώσεις δέντρων: https://www.meteo.gr/article_view.cfm?entryID=1647&fbclid=IwAR3HKJQqxVtRfRzpsLJGNirRQVNpE4TPlDKVpPYE5eW1HFN_oqwoY-lnPhg Έγινε επεξεργασία 23 Φεβρουαρίου 2021 - systemdennis Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 26 Μαρτίου 2021 Author #102 Share 26 Μαρτίου 2021 Χθεσινό βίντεο της λίμνης μου 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrKOI 26 Μαρτίου 2021 #103 Share 26 Μαρτίου 2021 Θέλω update της εξέλιξης των 2 μωρών που έβγαλα φέτος. Πολύ καθαρό νερό η ψάθα σου πρέπει να δουλεύει σωστά. Αλήθεια πόσα cm πάχος είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 26 Μαρτίου 2021 Author #104 Share 26 Μαρτίου 2021 πριν 3 λεπτά, το μέλος DrKOI έγραψε: Θέλω update της εξέλιξης των 2 μωρών που έβγαλα φέτος. Πολύ καθαρό νερό η ψάθα σου πρέπει να δουλεύει σωστά. Αλήθεια πόσα cm πάχος είναι? Πάχος έχει 3,8 εκατοστά αλλά έχω βάλει τρία επίπεδα. Τα ψάρια σου είναι 22 εκατοστά το tiger που ξεχειμώνιασε στο ενυδρείο και μόνο 16 το asagi γιατί έκανα το λάθος και το άφησα στη λίμνη το χειμώνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrKOI 26 Μαρτίου 2021 #105 Share 26 Μαρτίου 2021 Εμμ φίλε δεν θέλει κόπο απλά θέλει τρόπο. Πολύ σωστά την τοποθέτησες. Τα ψάρια σου είναι τούμπανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 26 Μαρτίου 2021 Author #106 Share 26 Μαρτίου 2021 (edited) Πάνο αν δεις καλά το tiger φαίνεται καλά στο βιντεάκι πίσω από την αγελαδίτσα μου. Απλά αυτή είναι καμιά σαρανταριά εκατοστά, παρότι την έχω μόνο ένα χρόνο (δεν ξέρω πόσο την είχε το pet city πριν βέβαια) Έγινε επεξεργασία 26 Μαρτίου 2021 - killerknight 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrKOI 26 Μαρτίου 2021 #107 Share 26 Μαρτίου 2021 (edited) Φίλε το κατάλαβα ότι είναι αυτό αλλά δεν το πίστευα ότι μεγάλωσε τόσο γρήγορα. Η ποιότητα τροφής και των συνθηκών βοήθησαν αρκετά το ψάρι να "δώσει". Και εγώ έχω υιοθετήσει ψάρια από άλλες λίμνες που δεν ήταν και τόσο μεγάλα για την ηλικία τους και μέσα σε 1 με 2 χρόνια που τα υιοθέτησα πήραν τρελή ανάπτυξη και έγιναν άλλα ψάρια. Έγινε επεξεργασία 26 Μαρτίου 2021 - DrKOI Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 3 Απριλίου 2021 Author #108 Share 3 Απριλίου 2021 Πάμε για νέα αναβάθμιση 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 4 Απριλίου 2021 Author #109 Share 4 Απριλίου 2021 Σήμερα ένωσα το νέο φίλτρο κουτί με το πίεσης που είχα. Στο νέο φίλτρο έβαλα ψάθα και βιολογικό υλικό, ενώ στο παλιό έχω μόνο βιολογικό υλικό πλέον. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 19 Απριλίου 2021 Author #110 Share 19 Απριλίου 2021 Τελευταία αναβάθμιση για φέτος. Αφού δε μπορώ για την ώρα να μεγαλώσω τη λίμνη, ενισχύω περαιτέρω τη βιολογική μου φιλτρανση. Lotus mountain tree λοιπόν που φημίζεται να την ικανότητα του να δημιουργεί αποικίες βακτηρίων. Η αλλαγή του βιολογικού υλικού θα γίνει σταδιακά, με τα μισά να μπαίνουν σήμερα και τα άλλα μισά σε τρεις εβδομάδες, ώστε να μη χάσω τη βιολογία μου απότομα. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 19 Απριλίου 2021 Author #111 Share 19 Απριλίου 2021 Τα πρώτα λοιπόν μπήκαν στα δύο φίλτρα μου. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrKOI 19 Απριλίου 2021 #112 Share 19 Απριλίου 2021 Πολύ ωραία η αναβάθμιση σου!!!! Έχεις τα αποδοτικότερα υλικά πλέον για την βιολογία σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliens 19 Απριλίου 2021 #113 Share 19 Απριλίου 2021 Κάνεις το καλύτερο πράγμα. Πρώτα αυξάνεις την βιολογία και μετά κοιτάζεις για επέκταση λίμνης. Μια μικρή παρατήρηση μόνο. Μην παίρνεις τα μικρά βιολογικά υλικά. Παιρνε κατευθείαν τα μεγάλα, εκτός και αν προορισμός τα μικρά για το ενυδρείο. Νομίζω ότι έχω ένα δοχείο που μπορώ να σου δώσω για να βάλεις ταυτόχρονα όλα τα υλικά. Θα δω διαστάσεις και θα σου στείλω μνμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 19 Απριλίου 2021 Author #114 Share 19 Απριλίου 2021 Ευχαριστώ Πάνο. Τα μικρά τα έχω για να καλύψω χώρους που δεν μπαίνουν τα μεγάλα ?. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 1 Μαίου 2021 Author #115 Share 1 Μαίου 2021 (edited) Έπιασαν οι ζέστες και πεινασαν τα παιδιά ? Έγινε επεξεργασία 1 Μαίου 2021 - killerknight 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 18 Μαίου 2021 Author #116 Share 18 Μαίου 2021 Ταΐζοντας τα γομαράκια μου.......? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis206 18 Μαίου 2021 #117 Share 18 Μαίου 2021 Ω ρε φίλε μου κάτι θηρία.! Κάλλιο να τα ντύνεις παρά να τα ταΐζεις όμως..[emoji28] Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 18 Μαίου 2021 Author #118 Share 18 Μαίου 2021 (edited) πριν 12 λεπτά, το μέλος makis206 έγραψε: Ω ρε φίλε μου κάτι θηρία.! Κάλλιο να τα ντύνεις παρά να τα ταΐζεις όμως.. Άστα και δεν έχουν φτάσει καν τα σαράντα εκατοστά ακόμη ? Έγινε επεξεργασία 18 Μαίου 2021 - killerknight 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 21 Μαίου 2021 Author #119 Share 21 Μαίου 2021 (edited) Στο πλαίσιο του γενικού μαζέματος της λίμνης, της επιλογής των καλύτερων ψαριών αλλά και της μείωσης του πληθυσμού λόγω του μεγεθους της, εχθές προσπάθησα νααζεψω τεσσερα ψάρια για να τα πάω στο φίλο μου στον εθνικό κήπο. Τελικά κατάφερα να μαζέψω μόνο δύο (ένα χρυσόψαρο και ένα κοι) με το κοι να το δίνω με βαριά καρδιά γιατί ήταν το πρώτο μου. Όμως άμεσα στα υπόλοιπα υστερούσε και για την γενικότερη ευζωια της λιμνης μου των έστειλα κάπου που θα περνάει ταράτσα ?. Παρά το δέσιμο που έχω μαζί τους, πρέπει να κοιτάω το καλύτερο για αυτά και αυτή τη στιγμή αυτό είναι να φύγουν κάποια ώστε να ζουν καλύτερα τα υπολοιπα... Όταν περάτωθει η νέα λίμνη θα είναι καλύτερα τα πράγματα και θα βάλω περισσότερσ ψάρια Έγινε επεξεργασία 21 Μαίου 2021 - killerknight 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis206 21 Μαίου 2021 #120 Share 21 Μαίου 2021 Μπα μπα; Συγκάραφλος; Γι'αυτό συμπαθηθήκαμε εμείς [emoji28]Εύχομαι τα καλύτερα για όλες τις ψαρούκλες σου φίλε.![emoji3059] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 21 Μαίου 2021 Author #121 Share 21 Μαίου 2021 Δεν είμαι καραφλός, γόης είμαι. Το κάνω για τη μόδα οχαχαχαχαχαχα ??. Και εγώ το καλύτερο εύχομαι για αυτά 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 21 Μαίου 2021 #122 Share 21 Μαίου 2021 ?? ?? ?? ?? ?? για κοιτάξτε καλά 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 21 Μαίου 2021 Author #123 Share 21 Μαίου 2021 (edited) Πες τα ρε Χρηστάρα!!! Η δείξτα καλύτερα ?. Για να μη λένε κάποιοι κακίες να η αλήθεια λάμπει οχαχαχα Έγινε επεξεργασία 21 Μαίου 2021 - killerknight 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrKOI 21 Μαίου 2021 #124 Share 21 Μαίου 2021 ώπα ο @Χρήστος είναι καλός στο image editing να τον έχω στα υπόψιν μου. @killerknight και εγώ βρίσκομαι σε αυτή την φάση είναι αναγκαίο κακό αλλά το χειρότερο θα ήταν να είχαν γυρίσει ανάσκελα. Αφού τους προσφέρεις άλλο πιο άνετο περιβάλλον να ζήσουν μια χαρά τα βρίσκω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 22 Μαίου 2021 Author #125 Share 22 Μαίου 2021 (edited) Σήμερα εβαλα και άλλα 3 mountain tree και τέλος γιατί δε χωράει πλέον τπτ. Τελικά μου περίσσεψαν τέσσερα μεγάλα από την κούτα των 15. Σε κάθε φίλτρο πλέον έχω μια στρώση ψάθα και μετα mountain tree. Από το φίλτρο έφυγε μια στρώση ελαφρόπετρα και μια ψάθα οι οποίες ξεπλυθυκαν, στεγνώνουν και θα χρησιμοποιηθούν στη νέα μεγαλύτερη λίμνη εννοείται. Δεν πετάμε ποτέ τπτ? Έγινε επεξεργασία 22 Μαίου 2021 - killerknight 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος