dearangelo 13 Αυγούστου 2020 #1 Share 13 Αυγούστου 2020 επειδή μου αρέσουν τα αποτελέσματα του stratum που χρησιμοποίησα τελευταία, σκέφτωμαι για καλύτερη ανάπτυξη φυτών, να συνδυάσω ενα υπο-υπόστρωμα τυπου sera floredepot, με επικάλυψη απο ένα υλικό τύπου stratum η καποιο άλλο αυτού του είδους, που να χρησιμευει και σαν buffer ΓΝΩΜΕΣ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis_dms 13 Αυγούστου 2020 #2 Share 13 Αυγούστου 2020 (edited) To μόνο που ξέρω για αυτό που θες είναι το tropica plant growth substrate αλλά απ'όσο ξέρω είναι ουδέτερο. Έγινε επεξεργασία 13 Αυγούστου 2020 - panagiotis_dms 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 14 Αυγούστου 2020 #3 Share 14 Αυγούστου 2020 On 13/8/2020 at 1:26 ΜΜ, το μέλος dearangelo έγραψε: σκέφτωμαι για καλύτερη ανάπτυξη φυτών, να συνδυάσω ενα υπο-υπόστρωμα τυπου sera floredepot, Δεν εχει νοημα. Το υπο υποστρωμα δουλευει μονο 3-6 μηνες, μετα ειναι απλα μια λασπη κυριολεκτικα. Αν εχεις soil, βαλ το μονο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dearangelo 14 Αυγούστου 2020 Author #4 Share 14 Αυγούστου 2020 2 hours ago, natateo said: Δεν εχει νοημα. Το υπο υποστρωμα δουλευει μονο 3-6 μηνες, μετα ειναι απλα μια λασπη κυριολεκτικα. Αν εχεις soil, βαλ το μονο του. ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος