Kostass1 30 Ιανουαρίου 2021 Author #176 Share 30 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση πήρα ένα bicolor blenny (το 3ο ψαράκι στο σύνολο και το τελευταίο για τα λίτρα μου ) γενικά το βλέπω καλά έχει εξερευνήσει όλες τις τρύπες του βράχου καθε λίγο το βλέπω και σε άλλη τρυπουλα τώρα σε ότι αφορά την διατροφή του αποτι είδα είναι φυτοφάγο και οι τροφές που έχω δεν είναι φυτοφαγικες (αποξηραμένες flakes και pellets) τα pellet τα βάζει στο στόμα του και τα φτύνει μετά, λογικό μου φαίνεται μιας και έχει διαφορα μέσα μέχρι να πάρω κάποια τροφή που να είναι φυτοφαγικη έχει κάποιος να μου προτείνει τι μπορώ να ταισω ? Επίσης αν έχει κάποιος να προτείνει και κάποια τροφή του εμπορίου ας πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Ιανουαρίου 2021 #177 Share 30 Ιανουαρίου 2021 Flakes, ocean nutrition, πράσινα και κόκκινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostass1 30 Ιανουαρίου 2021 Author #178 Share 30 Ιανουαρίου 2021 πριν 15 λεπτά, το μέλος niknik έγραψε: Flakes, ocean nutrition, πράσινα και κόκκινα. Έχω τα κόκκινα της ocean nutrition αλλά δεν είδα να ασχολείται ιδιαίτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Ιανουαρίου 2021 #179 Share 30 Ιανουαρίου 2021 πριν 40 λεπτά, το μέλος Kostass1 έγραψε: Έχω τα κόκκινα της ocean nutrition αλλά δεν είδα να ασχολείται ιδιαίτερα Δεν είναι πολύ εύκολο, δωστου χρόνο, θα φάει και από τον βραχο στην αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anathema 30 Ιανουαρίου 2021 #180 Share 30 Ιανουαρίου 2021 θα δοκιμαζα mysis κατεψυγμένη μέχρι να συνηθίσει τα flakes 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostass1 30 Ιανουαρίου 2021 Author #181 Share 30 Ιανουαρίου 2021 Θα βάλω και αύριο δίπλα από το σημείο που αράζει και από βδομάδα θα δω και για σπιρουλίνα αν είναι , ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 31 Ιανουαρίου 2021 #182 Share 31 Ιανουαρίου 2021 Θεωρητικά τρώει απο τον βράχο άλγες κλπ που μπορείς να συμπληρώνεις με flakes/ταμπλέτες αλλά επειδή μου φαίνεται λίγο δύσκολο να αρχίσει κατευθείαν να τρώει ξηρά τροφή θα πρότεινα να ξεκινήσεις με κατεψυγμένη. Η mysis που πρότεινε το μέλος @anathemaείναι στο διαιτολόγιό του. Γενικά αν έχεις κατεψυγμένη (artemia/hufa) δοκίμασε να ρίξεις λίγη. Ειναι καλό πάντως που έχει όρεξη να φάει και δοκιμάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostass1 31 Ιανουαρίου 2021 Author #183 Share 31 Ιανουαρίου 2021 Δυστυχώς δεν εδώ , έλεγα αύριο απόγευμα να πάω να πάρω και σκεφτόμουν για ocean nutrition green marine algae και haquoss spirulina gran gourmet αλλά θα κοιτάξω και για κατεψυγμένη , γενικά είναι ωραίος κάνει την εξερεύνηση του και όσο περνάνε οι μέρες φαίνεται να συνηθίζει και στην παρουσία μου ναι μεν πάλι κρύβεται όταν με βλέπει αλλά το βλέπω με πιο πολύ θάρρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 31 Ιανουαρίου 2021 #184 Share 31 Ιανουαρίου 2021 Αν η συμπεριφορά του ειναι φυσιολογική, και δεν το βλέπεις να ειναι σκελετωμένο το ψάρι, τότε θα τρώει απο τον βράχο διάφορα πραγματάκια. Λογικά θα σου φάει και flakes. Δοκίμασε και κατεψυγμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostass1 31 Ιανουαρίου 2021 Author #185 Share 31 Ιανουαρίου 2021 Γενικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση οπότε δεν πιστεύω ότι πεινάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostass1 31 Ιανουαρίου 2021 Author #186 Share 31 Ιανουαρίου 2021 Και μια φωτό που κατάφερα να τραβήξω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostass1 31 Ιανουαρίου 2021 Author #187 Share 31 Ιανουαρίου 2021 Τελικά έφαγε τα flakes της ocean τα κόκκινα όχι απλά έφαγε τα τσάκισε μπορώ να πω 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Ιανουαρίου 2021 #188 Share 31 Ιανουαρίου 2021 πριν 46 λεπτά, το μέλος Kostass1 έγραψε: Τελικά έφαγε τα flakes της ocean τα κόκκινα όχι απλά έφαγε τα τσάκισε μπορώ να πω Μία χαρά, χρόνο και υπομονη και τύχη θέλουν τα πάντα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostass1 3 Φεβρουαρίου 2021 Author #189 Share 3 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα στην παρέα , έχω ρυθμίσει την θερμοκρασία για χειμώνα στους 26 βαθμούς περίπου 25,7 παίρνει και 26,3 κόβει σκέφτομαι όμως να το βάλω πιο κάτω δλδ 24,8 να παίρνει και να κόβει 25,2 (που θεωρείτε την ιδανική θερμοκρασία ?) Επίσης η αλλαγή να γίνει με την μια η σταδιακά 0,2-0,3 βαθμούς την μέρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Φεβρουαρίου 2021 #190 Share 3 Φεβρουαρίου 2021 πριν 1 λεπτό, το μέλος Kostass1 έγραψε: Καλησπέρα στην παρέα , έχω ρυθμίσει την θερμοκρασία για χειμώνα στους 26 βαθμούς περίπου 25,7 παίρνει και 26,3 κόβει σκέφτομαι όμως να το βάλω πιο κάτω δλδ 24,8 να παίρνει και να κόβει 25,2 (που θεωρείτε την ιδανική θερμοκρασία ?) Επίσης η αλλαγή να γίνει με την μια η σταδιακά 0,2-0,3 βαθμούς την μέρα ? Όσο δυνατόν ανώδυνα, 25 βαθμούς είσαι οκ για το χειμώνα, και 27,5 το καλοκαίρι οκ μετά να δουλέψει το ψυκτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostass1 3 Φεβρουαρίου 2021 Author #191 Share 3 Φεβρουαρίου 2021 πριν 28 λεπτά, το μέλος niknik έγραψε: Όσο δυνατόν ανώδυνα, 25 βαθμούς είσαι οκ για το χειμώνα, και 27,5 το καλοκαίρι οκ μετά να δουλέψει το ψυκτικο. Ωραία, εκεί υπολόγιζα και εγώ να το βάλω για χειμώνα -καλοκαιρι , οπότε θα το παω με μια μείωση 0,2-03 Μαξ την μέρα , ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 4 Φεβρουαρίου 2021 #192 Share 4 Φεβρουαρίου 2021 On 31/1/2021 at 5:18 ΜΜ, Kostass1 said: Τελικά έφαγε τα flakes της ocean τα κόκκινα όχι απλά έφαγε τα τσάκισε μπορώ να πω Είναι κουκλάκι και καλόφαγο τί άλλο θέλεις! Φοβερή μουρη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostass1 15 Φεβρουαρίου 2021 Author #193 Share 15 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, έχει δοκιμάσει κανείς το vibrant σαν προϊόν ? Και αν ναι να μας πει την γνώμη του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος