noli 9 Αυγούστου 2020 #1 Share 9 Αυγούστου 2020 Καλησπερα στη ομαδα εχω ενα ενυδρειο με μονο μ****α κοραλια κ ελαχιστα lps ποσος πρεπει να ειναι ο χρονος π ειναι τα φωτα μπλε ασπρα αναμενα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 9 Αυγούστου 2020 #2 Share 9 Αυγούστου 2020 Αν εννοείς πόσο πρέπει να είναι η φωτοπερίοδος είναι από 8 με10 ώρες. Στο δικό μου έχω αναμμένα τα φώτα 8 ώρες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noli 9 Αυγούστου 2020 Author #3 Share 9 Αυγούστου 2020 Νει αυτο!!!απλα μου λενε επειδη εχεις μ****α κοραλια παιζε μαξ 6 ωρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 9 Αυγούστου 2020 #4 Share 9 Αυγούστου 2020 εγω θα ελεγα 8 ειναι μια χαρα. όπως δηλαδη και ο Alan Boy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos 10 Αυγούστου 2020 #5 Share 10 Αυγούστου 2020 (edited) Εγώ έχω 8 ώρες κανονικό φωτισμό κ μια ώρα πριν κ 2 μετά σχεδόν moonlight Πήρα δεύτερο χρονοδιακόπτη για το λόγο αυτό Έγινε επεξεργασία 10 Αυγούστου 2020 - michalos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος