mmamatsis 6 Αυγούστου 2020 #1 Share 6 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα απο που μπορώ να πάρω κοχύλια για κοχυλοψαρα; Εκτός απο σαλιγκάρια που τα σιχαίνομαι!!! Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg multi 6 Αυγούστου 2020 #2 Share 6 Αυγούστου 2020 (edited) Καλησπέρα, υπάρχει μία εταιρεία πού λέγεται noveltex Hellas είναι παπαγρηγοροπούλου 15 στο Περιστέρι κοντά στην εθνική οδό πίσω από τον Σκλαβενίτη, εκεί έχει πραγματικά ότι θέλεις... Μέχρι και κοχύλια από ναυτίλους έχει, εγώ είχα πάρει από εκεί κάτι σάν σαλιγκάρια 1 εύρο το τεμάχιο Έγινε επεξεργασία 6 Αυγούστου 2020 - Greg multi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17 Αυγούστου 2020 #3 Share 17 Αυγούστου 2020 https://www.noveltex.gr/el/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 23 Αυγούστου 2020 #4 Share 23 Αυγούστου 2020 On 6/8/2020 at 10:11 ΜΜ, το μέλος Greg multi έγραψε: Καλησπέρα, υπάρχει μία εταιρεία πού λέγεται noveltex Hellas είναι παπαγρηγοροπούλου 15 στο Περιστέρι κοντά στην εθνική οδό πίσω από τον Σκλαβενίτη, εκεί έχει πραγματικά ότι θέλεις... Μέχρι και κοχύλια από ναυτίλους έχει, εγώ είχα πάρει από εκεί κάτι σάν σαλιγκάρια 1 εύρο το τεμάχιο On 17/8/2020 at 6:11 ΜΜ, το μέλος ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ έγραψε: https://www.noveltex.gr/el/ Επειδη και εγω κατα πασα πιθανοτητα θα χρειαστω, σας ευχαριστω και τους δυο για την πληροφορια......και με την ευκαιρια να ρωτησω ποσα κοχυλια χρειαζομαι για Lamprologus Ocellatus? αν δεν κανω λαθος δεν θελουν πολλα σε αριθμο οπως τα multis ή similis.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg multi 26 Αυγούστου 2020 #5 Share 26 Αυγούστου 2020 On 23/8/2020 at 8:04 ΜΜ, το μέλος corto maltese έγραψε: Επειδη και εγω κατα πασα πιθανοτητα θα χρειαστω, σας ευχαριστω και τους δυο για την πληροφορια......και με την ευκαιρια να ρωτησω ποσα κοχυλια χρειαζομαι για Lamprologus Ocellatus? αν δεν κανω λαθος δεν θελουν πολλα σε αριθμο οπως τα multis ή similis.... Καλησπέρα ,νομίζω ότι θά πρέπει νά υπάρχουν δύο κονχύλια ανά ένα ψάρι αλλά και παραπάνω νά βάλεις καλό θα κάνεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 27 Αυγούστου 2020 #6 Share 27 Αυγούστου 2020 (edited) On 26/8/2020 at 2:10 ΜΜ, το μέλος Greg multi έγραψε: Καλησπέρα ,νομίζω ότι θά πρέπει νά υπάρχουν δύο κονχύλια ανά ένα ψάρι αλλά και παραπάνω νά βάλεις καλό θα κάνεις Ευχαριστω @Greg multi.......Δηλαδη για ενα ζευγαρι Ocellatus θα ειναι ενταξει τα 5-6 κοχυλια ? Έγινε επεξεργασία 27 Αυγούστου 2020 - corto maltese Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 27 Αυγούστου 2020 #7 Share 27 Αυγούστου 2020 On 6/8/2020 at 9:29 ΜΜ, το μέλος mmamatsis έγραψε: Καλησπέρα απο που μπορώ να πάρω κοχύλια για κοχυλοψαρα; Εκτός απο σαλιγκάρια που τα σιχαίνομαι!!! Ευχαριστώ τι ειδος απο κοχυλοψαρα θα βαλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg multi 31 Αυγούστου 2020 #8 Share 31 Αυγούστου 2020 On 27/8/2020 at 9:47 ΜΜ, το μέλος corto maltese έγραψε: Ευχαριστω @Greg multi.......Δηλαδη για ενα ζευγαρι Ocellatus θα ειναι ενταξει τα 5-6 κοχυλια ? Νομίζω 6 είναι καλά και αν θες μπορείς να τα χωρίσεις στην μέση με λίγα Βραχάκια σάν σύνορα (3 και 3 κονχύλια) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 31 Αυγούστου 2020 #9 Share 31 Αυγούστου 2020 Ευχαριστώ και πάλι @Greg multi!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg multi 1 Σεπτεμβρίου 2020 #10 Share 1 Σεπτεμβρίου 2020 Τίποτα νά είσαι καλά, καλό μήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος