Georgia Terzaki 6 Αυγούστου 2020 #1 Share 6 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα σας είχα ξανά ρωτήσει αν στη φωτογραφία βλέπετε αλλοιώσεις στο κέλυφος δεν είναι μαλακό 3 βράδυα δε του έχω ανάψει τη κόκκινη λάμπα θα παρω χρονοδιακοπτη πλέον φοβάμαι νομίζω ότι το αλλοιώνει περισσότερο το κέλυφος του να του βάλλω πάλι ασβέστιο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 6 Αυγούστου 2020 #2 Share 6 Αυγούστου 2020 πριν 13 λεπτά, το μέλος Georgia Terzaki έγραψε: Καλησπέρα σας είχα ξανά ρωτήσει αν στη φωτογραφία βλέπετε αλλοιώσεις στο κέλυφος δεν είναι μαλακό 3 βράδυα δε του έχω ανάψει τη κόκκινη λάμπα θα παρω χρονοδιακοπτη πλέον φοβάμαι νομίζω ότι το αλλοιώνει περισσότερο το κέλυφος του να του βάλλω πάλι ασβέστιο;;; Καλησπέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgia Terzaki 7 Αυγούστου 2020 Author #3 Share 7 Αυγούστου 2020 Ευχαριστώ τα διάβασα μάλλον φολλιδες είναι το έχει ξανά πάθει ευχαριστώ πολύ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 8 Δεκεμβρίου 2020 #4 Share 8 Δεκεμβρίου 2020 @Georgia Terzaki, για την ερωτηση σου - Καλησπέρα σας θέλω να σας κάνω μια ερώτηση θέλω να κάνω δώρο ένα θερμόμετρο και μια αντλία νερού σε ένα καινούργιο ενυδρείο με διαστάσεις 41,5* 21,5;*26 ύψος τι προτενετε για αντλία και θερμόμετρο ;; Το θερμομετρο απλο για ενυδρεια με 2€ απο πετσοπ. Αντλια γιατι; Μηπως εννοεις το φιλτρο; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος