Mr.Angelos 2 Αυγούστου 2020 #1 Share 2 Αυγούστου 2020 (edited) καλησπερα στο φορουμ, Σημερα βρηκα στο ενυδρειο ενα physa snail αρκετα μεγαλο σε σχεση με τα αλλα, δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο ολα αυτα τα χρονια που εχω αυτα τα σαλιγκαρια Το εβαλα διπλα σε μια AA μπαταρια για να συγκρινω το μεγεθος του, εχει ξαναδει κανεις τοσο μεγαλο physa snail ή μονο εμενα μου φαινεται μεγαλο; Έγινε επεξεργασία 2 Αυγούστου 2020 - Mr.Angelos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 2 Αυγούστου 2020 Author #2 Share 2 Αυγούστου 2020 Ξεχασα να αναφερω οτι τα σαλιγκαρια ειναι στα ενυδρεια μου εδω και 2 χρονια και δεν εχω αγορασει/βαλει κατι εδω και 6 μηνες στο ενυδρειο μου, οποτε αποκλειεται να ειναι καποιο αλλο ειδος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 2 Αυγούστου 2020 #3 Share 2 Αυγούστου 2020 Μπορεί να φτάσει και 1-1,2 cm εαν βρίσκει τροφή και δεν υπάρχουν θηρευτές και καταφέρει να γίνει ενήλικο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 3 Αυγούστου 2020 Author #4 Share 3 Αυγούστου 2020 πριν 15 ώρες, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Μπορεί να φτάσει και 1-1,2 cm εαν βρίσκει τροφή και δεν υπάρχουν θηρευτές και καταφέρει να γίνει ενήλικο. Δεν το γνωριζα αυτο, νομιζα οτι αυτα τα μικρακια ειναι τα ενηλικα. Τωρα που το ειδα ισως φτιαξω ενα μικρο ενυδρειο μονο με αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος