Jump to content

νερο αυτοματης αναπληρωσης

Recommended Posts

χαιρεται σε ολη την παρεα.Θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα θεμα που με απασχολει.Λογω επικειμενων διακοπων τελος του μηνα εφτιαξα μια αναπληρωση με μηχανικο φλοτερ και ενα βαρελακι τοποθετημενο πιο ψηλα απο το ενυδρειο το οποιο το εχω βαλει ηδη για να το δοκιμασω και δουλευει τελεια εδω και 3 μερες,Παραθετω φωτο:floater.thumb.jpg.c79f77ab33f8b9db38f55b81d80590a4.jpg

Το ερωτημα μου ειναι το νερο μεσα στο βαρελακι θα αντεξει 2 εβδομαδες που θα λειπω?Χρειαζεται καποια ειδικη προετοιμασια πλην του αντιχλωριου?Να του βαλω μεσα και μια αεροπετρα συνδεδεμενη με αεραντλια για οξυγονωση η οχι?με καπακι η χωρις?Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις.Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.Ευχαριστω πολυ.

Έγινε επεξεργασία - Stilianos Dimitropoulos

Καλησπέρα κίνηση θα είχα εγώ στο νερό αεραντλία και wave maker και καπάκι πιο πολύ για την εξάτμιση

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Wave maker δεν εχω αλλα μπορω να ριξω μεσα ενα μικρο αντλιακι που εχω για να δημιουργει κινηση και να μην μενει το νερο στασιμο και μαζι με την αεραντλια νομιζω θα ειμαι οκ.Οσο για την εξατμιση δεν με απασχολει και τοσο γιατι το βαρελακι θα εχει 40 λιτρα και υπολογιζω οτι δεν θα χρειαστει πανω απο 25 τις μερες που θα λειψω.Πιο πολυ για να μην πεσει τιποτα μεσα λεω για καπακι.

πριν 7 λεπτά, το μέλος Stilianos Dimitropoulos έγραψε:

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Wave maker δεν εχω αλλα μπορω να ριξω μεσα ενα μικρο αντλιακι που εχω για να δημιουργει κινηση και να μην μενει το νερο στασιμο και μαζι με την αεραντλια νομιζω θα ειμαι οκ.Οσο για την εξατμιση δεν με απασχολει και τοσο γιατι το βαρελακι θα εχει 40 λιτρα και υπολογιζω οτι δεν θα χρειαστει πανω απο 25 τις μερες που θα λειψω.Πιο πολυ για να μην πεσει τιποτα μεσα λεω για καπακι.

Να σε καλά καλές διακοπές ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...