Greg multi 29 Ιουνίου 2020 #1 Share 29 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σέ όλους , εδώ και μέρες έχω στο μυαλό μου μια σκέψη θέλω να προσθέσω στον"ξερώτοπο" μου ένα εύκολο φυτό , και όταν λέμε εύκολο τί άλλο εκτός από anubia. Η ιδέα πού έχω βέβαια είναι περίπλοκη , θέλω να κολλήσω την anubia πάνω σέ μία ελαφρόπετρα και με δύο τρείς βεντούζες πού θα προσαρμόσω σέ τρύπες πού θά έχω ανοίξει νά την βεντουζάρω στο τζάμι, ερωτήσει Α: τι κόλλα θά βάλω (δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ) ερώτηση Β: που μπορώ να βρω ελαφρόπετρα σέ μέγεθος πορτοκαλιού περίπου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 29 Ιουνίου 2020 #2 Share 29 Ιουνίου 2020 Ελαφρόπετρα είχα δει στο praktiker είχε μεγάλα κομμάτια αλλιώς βάλε λάβα και αυτές είναι πολύ ελαφριές κόλλα δεν θα έβαζα με πετονιά θα το εδενα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 29 Ιουνίου 2020 #3 Share 29 Ιουνίου 2020 πριν 5 λεπτά, το μέλος NIKOS SIG έγραψε: Ελαφρόπετρα είχα δει στο praktiker είχε μεγάλα κομμάτια αλλιώς βάλε λάβα και αυτές είναι πολύ ελαφριές κόλλα δεν θα έβαζα με πετονιά θα το εδενα Δες και στην χωματεχνικη Κηφισιάς 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg multi 30 Ιουνίου 2020 Author #4 Share 30 Ιουνίου 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος NIKOS SIG έγραψε: Ελαφρόπετρα είχα δει στο praktiker είχε μεγάλα κομμάτια αλλιώς βάλε λάβα και αυτές είναι πολύ ελαφριές κόλλα δεν θα έβαζα με πετονιά θα το εδενα Πιστεύω ότι η ελαφρόπετρα είναι η καλύτερη λύση ζυγίζει σίγουρα λιγότερο από την λάβα και με βολεύει και το χρώμα,η πρώτη σκέψη μου ήταν πετονιά αλλά θά φαίνεται έντονα ? θά έχω προβλήματα με την κόλλα λές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 30 Ιουνίου 2020 #5 Share 30 Ιουνίου 2020 Έχει πολύ λεπτή που δεν φαίνεται μέσα στο νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 30 Ιουνίου 2020 #6 Share 30 Ιουνίου 2020 Πρόβλημα δεν τα έχεις απλά η πετονιά τα 300 μέτρα έχουν 2 ευρώ η διάφανη και η κόλλα έχει 7 ευρώ τα 4g 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg multi 30 Ιουνίου 2020 Author #7 Share 30 Ιουνίου 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος NIKOS SIG έγραψε: Πρόβλημα δεν τα έχεις απλά η πετονιά τα 300 μέτρα έχουν 2 ευρώ η διάφανη και η κόλλα έχει 7 ευρώ τα 4g Σέ ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 30 Ιουνίου 2020 #8 Share 30 Ιουνίου 2020 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κυανοακρυλική κόλλα, αν αποφασίσεις αυτόν τον τρόπο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος