Αγγελικη Κοκοσαλη 28 Ιουνίου 2020 #1 Share 28 Ιουνίου 2020 Ενυδρειο:90lt Ψαρια:1orada black moor,1orada kaliko,1orada mix Φιλτρο:filpo mini amtra Αεραντλια:sera Φωτισμος:πρωτα θα δω τι φυτα θα παρω και μετα ο φωτισμος,προς το παρων εχω μια λαμπα διαβασματος μικρη!!! Υποστρωμα:sera Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 28 Ιουνίου 2020 #2 Share 28 Ιουνίου 2020 πριν 13 λεπτά, το μέλος Αγγελικη Κοκοσαλη έγραψε: Ενυδρειο:90lt Ψαρια:1orada black moor,1orada kaliko,1orada mix Φιλτρο:filpo mini amtra Αεραντλια:sera Φωτισμος:πρωτα θα δω τι φυτα θα παρω και μετα ο φωτισμος,προς το παρων εχω μια λαμπα διαβασματος μικρη!!! Υποστρωμα:sera Καλημέρα πάρε ανουμπιες που δεν θέλουν πολύ φως Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 28 Ιουνίου 2020 #3 Share 28 Ιουνίου 2020 Το φίλτρο αν είναι αυτό με τα 200 lt την ώρα είναι μικρό πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελικη Κοκοσαλη 28 Ιουνίου 2020 Author #4 Share 28 Ιουνίου 2020 Οχι ειναι 520lt την ωρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 28 Ιουνίου 2020 #5 Share 28 Ιουνίου 2020 Οκ τα χρυσόψαρα θέλουν τουλάχιστον 10 εναλλαγές νερού φυτά και κρυπτοκορινες και βαλισνεριες μπαίνουν βάλε μια φωτογραφία το ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 28 Ιουνίου 2020 #6 Share 28 Ιουνίου 2020 Αυτό που έχεις σε ένα βίντεο είναι αυτό που σου λέω το μικρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελικη Κοκοσαλη 28 Ιουνίου 2020 Author #7 Share 28 Ιουνίου 2020 Οκ θα παρω καινουριο φιλτρο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελικη Κοκοσαλη 28 Ιουνίου 2020 Author #8 Share 28 Ιουνίου 2020 πριν 11 ώρες, το μέλος NIKOS SIG έγραψε: βάλε μια φωτογραφία το ενυδρείο Την βλεπεις στο προφιλ μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 28 Ιουνίου 2020 #9 Share 28 Ιουνίου 2020 Το ενυδρείο πρέπει να είναι μικρό όχι 90 λίτρα απλά για να το λες θα ξέρεις καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 28 Ιουνίου 2020 #10 Share 28 Ιουνίου 2020 Γράψε τις διαστάσεις του ενυδρείου για να υπολογίσουμε τα λίτρα. Και σε εμένα φαίνετε μικρότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 28 Ιουνίου 2020 #11 Share 28 Ιουνίου 2020 αν έχεις χρυσόψαρα δεν ασχολείσαι ιδιαίτερα με φυτά , λιπάσματα και υποστρώματα, στη καλύτερη τα φυτά θα γίνουν σαλάτα για τα ψάρια, λίγα φυτά μπορούν να αντέξουν όπως σου ειπαν και παραπανω, ανούμπιες ή καμια βαλισνέρια αλλά και αυτά με το ζόρι. τα λίτρα είναι από οριακά έως λίγα για 3 χρυσόψαρα/ Αλλα αφου οπως ειπες σε προηγουμενο θεμα σου... ''εχω συγγενείς που δουλευουν στην εταιρια sera και εχω πολλα βιβλια που αφορουν τα ψαρια!!!'' γιατι δεν ρωτας αυτους, μιας και δεν απαντας στις ερωτησεις που σου κανουν τα μελη που θελουν να σε βοηθησουν με σαφήνεια.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 28 Ιουνίου 2020 #12 Share 28 Ιουνίου 2020 Έχει γράψει για ενυδρεία τα οποία δεν έχει έχει κανάλι στο YouTube με το ίδιο όνομα που λέει εδώ. το οποίο έχει ένα ενυδρείο το πολύ 30 λίτρα δεν θέλει να διαβάσει και δεν θέλει να ακούσει για να μάθει. κάνει και διαγωνισμός μόνη της έχει και τη Sera ξαδέρφη μέχρι εδώ κομπλέ. αν θες βοήθεια καλό για τα ζωντανά σου και για σένα είναι όχι για εμάς το να έρχεσαι σε ένα sait με ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν και να μας λες ψέματα είναι το χειρότερο. καλη συνέχεια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 28 Ιουνίου 2020 #13 Share 28 Ιουνίου 2020 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Γράψε τις διαστάσεις του ενυδρείου για να υπολογίσουμε τα λίτρα. Και σε εμένα φαίνετε μικρότερο. SOTIRI δες τα πλακάκια πίσω ??? για να υπολογίσεις Έγινε επεξεργασία 28 Ιουνίου 2020 - NIKOS SIG Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 29 Ιουνίου 2020 #14 Share 29 Ιουνίου 2020 Λίγο προσοχη γιατί μάλλον είναι ανήλικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 29 Ιουνίου 2020 #15 Share 29 Ιουνίου 2020 Σίγουρα προσέχουμε γενικά τη λέμε ακόμα και ενήλικες να είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος