Panagiotis Ioakeim 27 Ιουνίου 2020 #1 Share 27 Ιουνίου 2020 (edited) Γεια σας Έχω ένα ενυδρείο το οποίο κάποτε ήταν ενυδρείο γλυκού νερού και το είχα παρατήσει λόγο μετακόμισης. Το ενυδρείο αυτό το πήρε η γυναίκα μου και το έκανε γλάστρα με διάφορα φυτά μέσα. Μετά από λίγο καιρό όμως το βαρέθηκε αλλά δεν ξέρει τι να το κάνει. Για αυτό τον λόγο θέλω να το κάνω ενυδρείο θαλασσινού νερού με λίγα πράγματα όπως μερικά κοράλλια έναν βράχο και κανά δυο με τρία ψάρια κλόουν, αλλά δεν ξέρω αν έχει κάποιο μικρόβιο από τα φυτά αυτά. Η ερώτηση μου τώρα είναι η εξής: μπορώ να καθαρίσω αυτό το ενυδρείο για να βάλω ότι είναι να βάλω και αν ναι ποια είναι η διαδικασία; Έγινε επεξεργασία 27 Ιουνίου 2020 - Panagiotis Ioakeim Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 27 Ιουνίου 2020 #2 Share 27 Ιουνίου 2020 Οι σιλικόνες είναι εντάξει το να το κάνεις θαλασσινό δεν είναι και τόσο εύκολο ειδικά και με κοράλλια τα fish only είναι κάπως πιο εύκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panagiotis Ioakeim 27 Ιουνίου 2020 Author #3 Share 27 Ιουνίου 2020 Θα μπορούσα δηλ να το ξανακάνω γλυκού νερού αντί για θαλασσινό Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 27 Ιουνίου 2020 #4 Share 27 Ιουνίου 2020 πριν 5 λεπτά, το μέλος Panagiotis Ioakeim έγραψε: Θα μπορούσα δηλ να το ξανακάνω γλυκού νερού αντί για θαλασσινό Ναι αν είναι το ενυδρείο εντάξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panagiotis Ioakeim 27 Ιουνίου 2020 Author #5 Share 27 Ιουνίου 2020 Ok ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 27 Ιουνίου 2020 #6 Share 27 Ιουνίου 2020 πριν 57 λεπτά, το μέλος Panagiotis Ioakeim έγραψε: Ok ευχαριστώ πολύ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος