mariosevie 18 Ιουνίου 2020 #1 Share 18 Ιουνίου 2020 Haquoss evolution 21L Φίλτρο oase filtosmart60 Θερμαντήρας eheim jager 50w Φωτισμός LED 5,4w Ψύξη ιδιοκατασκευή δυο ανεμιστηράκια 80mm Μια αεραντλία Φυτά: 2 annubia nana barteri, 3 bacopa, 2 cryptocorine, bonsai, μπάλα άλγης Διακοσμητικά : πέτρα και ξύλο Βυθός : υπόστρωμα και χαλίκι μαύρο 2mm Ψάρια : 4 αρσενικά guppy 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 18 Ιουνίου 2020 #2 Share 18 Ιουνίου 2020 Ομορφο ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosevie 18 Ιουνίου 2020 Author #3 Share 18 Ιουνίου 2020 το μονο προβλημα μας ηταν το μικροο του μεγεθος! αλλα με τα πολλα φυτα (θα προσθεθουν αλλα δυο) οι συνθηκες για τα 4 ψαρακια ειναι αρκετα καταλληλες! να προσθεσω ο αμμωνια και νιτρωδη ph 7,4 νιτρικα 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PASXA 18 Ιουνίου 2020 #4 Share 18 Ιουνίου 2020 (edited) Όμορφο το ενυδρείο ! απλά είναι μικρό . Εγώ γκάπυ θα έβαζα στα 60 λ και πάνω από 8-9 για να είναι κοπάδι γιατί 4 δεν είναι για μένα . Τώρα εκεί θα έβαζα έναν μονομάχο μόνο με κανένα σαλιγκάρι Επίσης θα έβαζα και ένα μαύρο φόντο από πίσω που μπορείς απλά να πάρεις χαρτόνι μαύρο και να το κολλήσεις . Πιστεύω θα έδειχνε τέλειο !!! Έγινε επεξεργασία 18 Ιουνίου 2020 - PASXA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosevie 18 Ιουνίου 2020 Author #5 Share 18 Ιουνίου 2020 σαλιγκαρι δεν εχει! ουτε εχω σκοπο να βαλω αν δεν δω τα πολυ σκουρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 19 Ιουνίου 2020 #6 Share 19 Ιουνίου 2020 πριν 20 ώρες, το μέλος mariosevie έγραψε: σαλιγκαρι δεν εχει! ουτε εχω σκοπο να βαλω αν δεν δω τα πολυ σκουρα! Βαλε Nerite Snail,δεν αναπαραγονται σε γλυκο νερο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος