PASXA 17 Ιουνίου 2020 #1 Share 17 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σε όλους ! Σκέφτομαι να ξανακάνω το 54 λ από την αρχή και ήθελα να ρωτήσω το εξής . Δεν θέλω να ξοδέψω μια περιουσία για να το κάνω και θέλω να βάλω ειδικό υπόστρωμα όπως έχω και τώρα αλλά τα βλέπω και αυτο που θέλω έχει κοντά στα 25€ . Διάβασα ότι γίνεται να βάλω κάτι ( bio ) το οποίο έχει κοντά στα 5 € οπότε είπα ας κάνω μια ερώτηση . Υπάρχει τέτοια περίπτωση ; Μπορώ να βάλω λίπασμα - υπόστρωμα που να μην είναι ειδικό για ενυδρείο και άμμο από πάνω ; Ευχαριστώ Π. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomniac 17 Ιουνίου 2020 #2 Share 17 Ιουνίου 2020 Μπορείς να βάλεις ένα υπόστρωμα κάτω από την άμμο πχ Tropica (5 λίτρα ~ 18 ευρω / 1 λίτρο ~ 6 ευρώ)Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PASXA 17 Ιουνίου 2020 Author #3 Share 17 Ιουνίου 2020 Γίνεται να βάλω σε όλο το ενυδρείο το ίδιο και να είναι και υπόστρωμα και άμμος ; Γιατί νομίζω γίνεται . Επίσης για 54 λ πόσα λίτρα να υπολογίζω αν θέλω ολόκληρο και αν θέλω μισό κάτω και Άμμο πάνω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος