Harris Lourakis 11 Ιουνίου 2020 #1 Share 11 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα παιδια Αγόρασα πρόσφατα το denerle 30lt nano cube και σε λίγο καιρό θέλω να το στήσω βαζοντας μέσα red cherry γαρίδες. Το συγκεκριμένο ενυδρείο είχε μέσα το δικό του φως κ το συγκεκριμένο φίλτρο https://dennerle.com/en/products/nano-aquaristic/filtration/filters/nano-corner-filter Ήθελα να ρωτήσω ,σε αυτό το φίλτρο χρειάζεται να προσθέσω μέσα βιολογικο υλικό ή να το αφήσω όπως είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 11 Ιουνίου 2020 #2 Share 11 Ιουνίου 2020 Έχει ένα αρχείο μέσα να κατεβάσεις να δεις απλά όπως το βλέπω μάλλον δεν έχει χώρο για να βάλεις κάτι άλλο. Η πλάκες που λέει δεν ξέρω τι είναι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 12 Ιουνίου 2020 Author #3 Share 12 Ιουνίου 2020 Λίγες ελαφροπετρες δεπορω να βάλω μαζί με το σφουγγαρακι που εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 12 Ιουνίου 2020 #4 Share 12 Ιουνίου 2020 Καλύτερα κρατά όλο το σφουγγάρι μην το βγάλεις για να βάλεις ελαφρόπετρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 12 Ιουνίου 2020 Author #5 Share 12 Ιουνίου 2020 Τώρα είδα ότι Υπάρχει ανταλλακτικο που αντί γ σφουγγάρι μπορείς να βάλεις άλλο βιολογικό. Τι είναι προτιμότερο να βάλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 12 Ιουνίου 2020 #6 Share 12 Ιουνίου 2020 Ένα φίλτρο χρειάζεται σίγουρα σφουγγάρι τώρα αντί για σφουγγάρι άλλοι βάζουν βαμβάκι για ενυδρεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 12 Ιουνίου 2020 Author #7 Share 12 Ιουνίου 2020 Μου φαίνεται πως αυτό έχει βαμβάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 12 Ιουνίου 2020 #8 Share 12 Ιουνίου 2020 Όχι δεν είδα να εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 12 Ιουνίου 2020 #9 Share 12 Ιουνίου 2020 Μέσα φαίνεται κάτι σαν βαμβάκι αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 12 Ιουνίου 2020 Author #10 Share 12 Ιουνίου 2020 Έχει κ σφουγγαρακι από κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 12 Ιουνίου 2020 #11 Share 12 Ιουνίου 2020 Ναι έχει δύο κομμάτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 12 Ιουνίου 2020 Author #12 Share 12 Ιουνίου 2020 Τελικά Έχει αυτό που είναι σαν υαλοβάμβακας. Αυτό λογικά θέλει αλλαγή κάθε πόσο καιρό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 12 Ιουνίου 2020 #13 Share 12 Ιουνίου 2020 Εγώ στα δικά μου αλλάζω κάθε μήνα και αλλαγή νερού κάθε 10 μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 12 Ιουνίου 2020 #14 Share 12 Ιουνίου 2020 Αλλά έχω εξαιρετικά φίλτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 12 Ιουνίου 2020 Author #15 Share 12 Ιουνίου 2020 Τι φίλτρο με υλικά έχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 12 Ιουνίου 2020 #16 Share 12 Ιουνίου 2020 Fluval 306 και 206 με σφουγγάρι-μακάρονι- υαλοβάμβακα και άνθρακα στο μικρό και έχω και ένα εσωτερικό στο μικρό ενυδρείο το U1 της FLUVAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 12 Ιουνίου 2020 Author #17 Share 12 Ιουνίου 2020 Έχει κάδο άλλο που μπορώ να αγοράσω κ μπορώ να τοποθετήσω αυτό https://aquaclubdesign.com/πορωδη-πετρωματα-dennerle-nano-biofilter-granule-300-ml.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 12 Ιουνίου 2020 #18 Share 12 Ιουνίου 2020 Αν έχει είσαι οκ απλά στο τέλος θα φτάσεις την τιμή του FLUVAL δες το και αυτό σαν επιλογή αν δεν έχεις αγοράσει κάτι ακόμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 12 Ιουνίου 2020 #19 Share 12 Ιουνίου 2020 πριν 13 ώρες, το μέλος Harris Lourakis έγραψε: Καλησπέρα παιδια Αγόρασα πρόσφατα το denerle 30lt nano cube και σε λίγο καιρό θέλω να το στήσω βαζοντας μέσα red cherry γαρίδες. Το συγκεκριμένο ενυδρείο είχε μέσα το δικό του φως κ το συγκεκριμένο φίλτρο https://dennerle.com/en/products/nano-aquaristic/filtration/filters/nano-corner-filter Ήθελα να ρωτήσω ,σε αυτό το φίλτρο χρειάζεται να προσθέσω μέσα βιολογικο υλικό ή να το αφήσω όπως είναι? Μονο για γαριδες φτανει και αυτο. απο γαριδες τι θα βαλεις; και... το ενυδρειο για γαριδες πρεπει να ειναι στρωμενο 1000% πριν να βαλεις καποιες μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 12 Ιουνίου 2020 Author #20 Share 12 Ιουνίου 2020 (edited) Red cherry θα βάλω Αν φτάνει τότε αυτό το φίλτρο κομπλε, απλά πρέπει να το αλλάζω αυτό το μέσα? Έγινε επεξεργασία 12 Ιουνίου 2020 - Harris Lourakis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujex 12 Ιουνίου 2020 #21 Share 12 Ιουνίου 2020 Και εγώ έχω παραγγείλει το συγκεκριμένο φίλτρο και θέλω να βάλω γαρίδες σε 30L ενυδρείο + κάποια πολύ μικρά ψαράκια.. Διάβασα ότι το συγκεκριμένο φίλτρο είναι εξαιρετικό για την τιμή του.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 12 Ιουνίου 2020 Author #22 Share 12 Ιουνίου 2020 Απλά αυτό που έχει μέσα ,θέλει αλλαγή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 13 Ιουνίου 2020 #23 Share 13 Ιουνίου 2020 On 12/6/2020 at 2:45 ΜΜ, το μέλος Harris Lourakis έγραψε: Απλά αυτό που έχει μέσα ,θέλει αλλαγή ? Γιατι να θελει αλλαγη; Μια χαρα ειναι και να εχει μονο σφουγγαρι. Διαφορά ειναι στη διακοσμηση(πχ αν θα βαλεις πετρες λαβας, θα εχεις ετοιμο βιολογικο υλικο στο ενυδρειο). Βαλε μια ριζα και ευκολα φυτα, moss, microsorum,anubias ktl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Lourakis 14 Ιουνίου 2020 Author #24 Share 14 Ιουνίου 2020 Εννοώ αυτό το άσπρο σφουγγάρι -βαμβακι τι είναι, θέλει μετά από κάποιο καιρό πέταμα κ να βάλω καινούργιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 14 Ιουνίου 2020 #25 Share 14 Ιουνίου 2020 Ναι αυτό είναι ο υαλοβάμβακας σου έχει 3 ανταλλακτικά μέσα στο κουτί νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος