michalos 31 Μαίου 2020 #1 Share 31 Μαίου 2020 (edited) Φέτος είναι η χρονιά των restart για μένα. Μετά το restart του nano reef ξεκινώ από την αρχή αντί για μεσογειακό το αφρικανικό μου. Είναι οριακά τα λίτρα (150) γι'αυτό έβαλα labidochromis και acei (white tail) που είναι σχετικα ήρεμα για malawi νομίζω. Έχω εξωτερικό φίλτρο dophin κ κυκλοφορητή 3000λτ, βράχο reef για τα βακτήρια και αραγωνιτη κάτω για buffer Είναι diy όλο , led σε προφίλ αλουμινίου, ανεμιστήρας 12αρης για ψηξη Οι φωτογραφίες βγήκαν πολύ μπλε και σκούρες.. έπρεπε να κάνω επεξεργασία για να δείχνουν όπως είναι πραγματικά Έγινε επεξεργασία 31 Μαίου 2020 - michalos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 31 Μαίου 2020 #2 Share 31 Μαίου 2020 (edited) Διαστάσεις ενυδρείου ;Λίγα λόγια περισσότερο για τον Φωτισμό; το φίλτρο σου Dophin ποιό είναι ; Καλή επιτυχία? Έγινε επεξεργασία 31 Μαίου 2020 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 31 Μαίου 2020 #3 Share 31 Μαίου 2020 Καλη αρχή κ καλώς ήρθες στην Αφρική! Σε τι αναλογία έχεις αρσενικά θηλυκά; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos 8 Ιουνίου 2020 Author #4 Share 8 Ιουνίου 2020 On 31/5/2020 at 6:59 ΜΜ, το μέλος ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ έγραψε: Διαστάσεις ενυδρείου ;Λίγα λόγια περισσότερο για τον Φωτισμό; το φίλτρο σου Dophin ποιό είναι ; Καλή επιτυχία? Είναι 95x45x40 ,ο φωτισμός είναι diy με 2 προφίλ αλουμινίου, το ένα άσπρο κ μπλε κ το αλλο μπλε. Το φίλτρο είναι dophin 2008 On 31/5/2020 at 7:00 ΜΜ, το μέλος johnbaggios έγραψε: Καλη αρχή κ καλώς ήρθες στην Αφρική! Σε τι αναλογία έχεις αρσενικά θηλυκά; Acei ένα αρσενικό δύο θηλυκά, τα labidochromis δεν ξέρω φύλο. Και μια ακόμα φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 8 Ιουνίου 2020 #5 Share 8 Ιουνίου 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος michalos έγραψε: Είναι 95x45x40 ,ο φωτισμός είναι diy με 2 προφίλ αλουμινίου, το ένα άσπρο κ μπλε κ το αλλο μπλε. Το φίλτρο είναι dophin 2008 Acei ένα αρσενικό δύο θηλυκά, τα labidochromis δεν ξέρω φύλο. Και μια ακόμα φωτο Καλημερα και καλη αρχη, ισως χρειαστει να βαλεις περισσοτερες πετρες για να κρυβονται καπως τα θηλυκα acei αφου ειναι 2 μονο, και λογικα θα εχουν περισσοτερη ''πιεση'' απο τον αρσενικο. Καλη κινηση με τον κυκλοφορητη που εβαλες γιατι το φιλτρο ειναι ''οριακο'' για αφρικανικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος