PASXA 31 Μαίου 2020 #1 Share 31 Μαίου 2020 Παιδιά έχω έναν μονομάχο σε ενυδρείο 25 λ . Τον έχω εδώ και δύο εβδομάδες και η συμπεριφορά του είναι μια χαρά πολύ καλός . Τα πτερύγια του τα ανοίγει κανονικά και είναι όλα μια χαρά όπως και τρώει κανονικά . Κοφτερά σημεία δεν έχω στο ενυδρείο και σήμερα παρατήρησα αυτό στην φωτογραφία Μάλλον είναι το σχήμα έτσι γτ είναι συμμετρικό αλλά θα ήθελα να ακούσω γνώμες . Τι λέτε ; Την ουρά δείτε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PASXA 31 Μαίου 2020 Author #2 Share 31 Μαίου 2020 Επίσης είδα αυτό σε μία φωτογραφία που λέει ότι είναι υγιέστατος Είναι ακριβώς αυτό το σχήμα στις άκρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
George K 31 Μαίου 2020 #3 Share 31 Μαίου 2020 Και μενα μου φαινεται οτι η ουρα ειναι ετσι φυσιολογικα. Η φωτογραφια ειναι λιγο κουνημενη αλλα θεωρω πως δεν υπαρχει θεμα. Προσπαθησε να τον φωτογραφισεις ή να τον τσεκαρεις εσυ ο ιδιος οταν κανει flaring. Εκει θα ειναι και πιο ευδιακριτη η ουρα. Δεν βλεπω να ξεφτιζει το χρωμα ή να ασπριζει το σημειο που λες, οποτε ολα καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος