Gmm 26 Μαίου 2020 #1 Share 26 Μαίου 2020 (edited) Τι είναι αυτά τα ασπρα είναι λευκα έχουν μέγεθος τριχας και κινούνται στο γιαλι μοιάζουν με σκουλήκια Έγινε επεξεργασία 26 Μαίου 2020 - Gmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
PASXA 26 Μαίου 2020 #2 Share 26 Μαίου 2020 Έχω τα ίδια . Είναι μωρά πλαναρια . Μείωσε την τροφή και καθάριζε καλά βυθό . Το καθάρισμα είναι το παν όπως κ η προσοχή να μην πέφτει τροφή στον βυθό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmm 26 Μαίου 2020 Author #3 Share 26 Μαίου 2020 πριν 9 λεπτά, το μέλος PASXA έγραψε: Έχω τα ίδια . Είναι μωρά πλαναρια . Μείωσε την τροφή και καθάριζε καλά βυθό . Το καθάρισμα είναι το παν όπως κ η προσοχή να μην πέφτει τροφή στον βυθό . Δεν είναι σε ενυδρείο σε μια γιαλα με φυτά δεν έχω ψαρια και δεν ταιζω Τα φυτά τα επιρεαζουν? Τα πλανάρια τα τρώνε τα ψαρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 28 Μαίου 2020 #4 Share 28 Μαίου 2020 Edit mod. @PASXA, link για τα άλλα ελληνικα forum δεν επιτρεπονται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PASXA 28 Μαίου 2020 #5 Share 28 Μαίου 2020 Δεν το γνώριζα με συγχωρείτε . Αυτό είναι ένα άλλο λινκ που πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει εξίσου https://el.fehrplay.com/domashniy-uyut/9786-planarii-v-akvariume-kak-izbavitsya-poshagovaya-instrukciya.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος