Greg multi 23 Μαίου 2020 #1 Share 23 Μαίου 2020 Καλησπέρα ψάχνω βράχο για ενυδρείο Tanganyika κάτι ψηλό για να κρύψω και τόν θερμοστάτη τό ζήτημα είναι αν κάποιος γνωρίζει κάποια παραλία η και βουνό που θα μπορούσα να βρω κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC 23 Μαίου 2020 #2 Share 23 Μαίου 2020 Καλημέρα!!Πάρνηθα... Στο ξεκίνημα του μονοπατιού για τις πεζοπορίες από το καζίνο έχει κάτι καλά κομμάτια. όλα τα μεγέθη..Μπράτσα να έχεις!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg multi 23 Μαίου 2020 Author #3 Share 23 Μαίου 2020 ? καλημέρα σε ευχαριστώ πολύ... Είμαι και σχετικά κοντά Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 23 Μαίου 2020 #4 Share 23 Μαίου 2020 Καλημέρα! Κοίταξε και σε μάντρες, συνήθως έχουν πληθώρα από πέτρες σε πολλά σχήματα χρώματα (και πολύ φθηνά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 23 Μαίου 2020 #5 Share 23 Μαίου 2020 Αν παρεις απο τη φυση που ειναι τζαμπα και κανεις και την βολτα σου ολα καλα, αλλα πλυσιμο καλο κανε αν ειναι κοντα στη πολη...αν πας σε μαντρα εχεις επιλογες σε ποικιλια οπως moonstone, ασβεστολιθικες, σε πετρωμα ψαμμιτη για πιο βιοτοπικο τανγκανυκα κλπ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg multi 23 Μαίου 2020 Author #6 Share 23 Μαίου 2020 πριν 8 ώρες, το μέλος DeLk έγραψε: Καλημέρα! Κοίταξε και σε μάντρες, συνήθως έχουν πληθώρα από πέτρες σε πολλά σχήματα χρώματα (και πολύ φθηνά). Έχεις δίκιο είναι πολύ φθηνά... Αλλά δεν έχω βρει στο ύψος πού θέλω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 23 Μαίου 2020 #7 Share 23 Μαίου 2020 πριν 54 λεπτά, το μέλος Greg multi έγραψε: Έχεις δίκιο είναι πολύ φθηνά... Αλλά δεν έχω βρει στο ύψος πού θέλω Καλησπέρα ,θα προσθέσεις τον ενα βράχο πάνω στον άλλο.Κάποτε τα petshop,δεν ξέρω τώρα, πουλούσανε μεγάλες φεγγαρόπετρες που έδιναν λύση στο ζήτημα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος