PASXA 22 Μαίου 2020 #1 Share 22 Μαίου 2020 Καλησπέρα παιδιά , Έχει κάποιος να μου προτείνει εύκολο φυτό που βάζουμε έξω από το ενυδρείο κυρίως για να φαίνεται πιο όμορφο; Και αν γίνεται κανένα γνωστό αν υπάρχει και που μπορώ να βρω . ( Καταλάβατε; Είναι αυτά που τα βάζουμε πάνω ή γύρω από τα ενυδρεία απλώνουν και φαίνονται όμορφα στο δωμάτιο . Ο χώρος μου δεν έχει σχεδόν καθόλου ήλιο { δεν ξέρω αν έχει σημασία } ) Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Π. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George K 22 Μαίου 2020 #2 Share 22 Μαίου 2020 Ποθος, μπορεις να τον βαλεις και μεσα στο ενυδρειο απλα να ειναι μονο οι ριζες μεσα στο νερο. Πολυ ομορφο αν εχεις ανοιχτο, χωρις καπακι. Εχει και πολλες ποικιλιες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PASXA 22 Μαίου 2020 Author #3 Share 22 Μαίου 2020 Ναι το γνωρίζω αυτό το φυτό αλλά δυστυχώς έχω καπάκι . Ίσως να κάνω μικρές τρύπες δεν ξέρω . Τι προτείνεται ; Αυτό είναι γνωστό και κάνει και για έξω από το νερό δλδ γύρω γύρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
George K 22 Μαίου 2020 #4 Share 22 Μαίου 2020 Ναι φιλε μπορεις και σε γλαστρα. Παλια ειχα σε μεγαλη με μινι περγκολα και εγινε τεραστιος. Οσο μεγαλωνει γινεται αναριχωμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PASXA 23 Μαίου 2020 Author #5 Share 23 Μαίου 2020 (edited) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Παιδιά λογικά θα βάλω αλλά θα ήθελα και μια ρίζα μέσα στο ενυδρείο γιατί πραγματικά μου αρέσουν πολύ ... Το θέμα είναι ότι έχει καπάκι το ενυδρείο με κολλημένο τον φωτισμό . Έχετε να προτείνετε κάποια λυση; Θα μπορούσα μήπως να βάλω μόνο ρίζα με λίγα φύλλα μέσα από το καπάκι δλδ κάτω από το καπάκι ; Ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ; Δλδ να βάλω μόνο ρίζα με κάποιο τρόπο κάποιο βολβό ίσως ; Έγινε επεξεργασία 23 Μαίου 2020 - PASXA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 23 Μαίου 2020 #6 Share 23 Μαίου 2020 Στείλε μια φωτογραφία απο το καπάκι να δούμε πως είναι μπας και μας κατέβει κάποια ιδέα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PASXA 23 Μαίου 2020 Author #7 Share 23 Μαίου 2020 (edited) Βεβαίως δίκιο έχεις Εγώ το έχω σε μαύρο και έχω άλλο φωτισμό από αυτό Του άσπρου . Απλά είναι έτσι όταν το ανοίγω περίπου . Έγινε επεξεργασία 23 Μαίου 2020 - PASXA Link to comment Share on other sites More sharing options...
k antonis37 23 Μαίου 2020 #8 Share 23 Μαίου 2020 Πόθος στο ενυδρείο μου με καπάκι (diy)...!!! Μια ρίζα εντός ενυδρείου και το υπόλοιπο σε γλάστρα.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PASXA 23 Μαίου 2020 Author #9 Share 23 Μαίου 2020 Μπορείς να μου πεις πως το έκανες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
k antonis37 23 Μαίου 2020 #10 Share 23 Μαίου 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος PASXA έγραψε: Μπορείς να μου πεις πως το έκανες ; Όπως φαίνεται στη φωτο το καπάκι αποτελείται από δύο μέρη όπου ανάμεσά τους υπάρχει ένα κενό γύρω στο 1cm απ' όπου περνάει το ρίζωμα του φυτού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PASXA 23 Μαίου 2020 Author #11 Share 23 Μαίου 2020 Εγώ όμως δεν μπορώ να το κάνω έτσι ... Δείτε καπάκι πάνω που έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
PASXA 25 Μαίου 2020 Author #12 Share 25 Μαίου 2020 Δεν γίνεται κάτι έτσι δεν είναι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος